31. bölümü görünce 30'u unutuverdim

( yorum yazmayı =) )Kusura Bakmazsın artık.

Çok güzel bir bölüm olmuş.Özellikle Yumea ve Estela'nın zaman ve mekandan kopup ayrı bir yere gitmeleri çok çok çok güzel olmuş.Bunu nasıl yapıyorlar?Oraya öyle gitmelerini ne sağlıyor?Ve imzandaki gizemli elf Estela mı?Amie de çok güzel bu arada! //imzandaki//

Bize yeni karakterleri tanıştırırken onları betimleyiş şeklin çok hoşuma gidiyor!Görmüş gibi oluyprum!Bu da senin iyi betimlediğin anlamına geliyor tabii ki

Bir dahaki bölümleri artan bir sabırsızlıkla bekliyorumm!
Ellerine hayalgücüne klavyene ve üslubuna sağlık!
Estala nın gücü sayesinde oluyor hepsi. Estala yaprağın öğrencisi. Elf diyarlarının en güçlü 2. büyücüsü. Zaten orada büyüyü bitirdikten sonra elini aşağıya indiriyor. Elini daha kaldırmadan yumea o büyüyü yapacağını bildiği için direk söze başladı

Çünkü aslında siz bilmesenizde orada yumeaya bakarken küçük dudakları titriyordu hehe
Ve bi daha olmasın böle aaa cık cık ben ikisinede yorum istiyorum :cry:
Teşekkürler okuduğun için
bir baktım birde ne göriim 31. bölüm birden heyecanlandım daldım birden gp ye

sonra birde ne göriim (daa doğrusu kardeşim gördü

) 32. bölüm bilenem var
ben bu bölüme yorum yazmak istemiyorum.. yok ben yorum yapcam die oturcam ondan sonra sdaçma sapan bişeyler yazıp mahvetcem güzelim bölümü.. en iisi yorum yapmiim

eline sağlık arna abi (artık en uygunu ne oluyosa sen öle düşün

) böyle bir hediye süper oldu

Yok yahu yorum yapar mısın lütfen ? Teşekkür etmiyorum yorum yapana kadar
Yavaş sakin daha yeni okuduk yahu 30'u

bi de hastayım dio cık cık cık
-hpden sonra en hızlı okuduğum en hızlı şey gp

ikisininde sonu 'p' ya ondan mı acaba

~saçmalamalardan seçmeler

-
nedendir bilmem en sevdiğim bölüm bu oldu ...baştan sona, sondan başa, soldan sağa,sağdan sola, alfebesinden kelimesine cümlelerine.....vs

fazlada bişiy demyom zaten yeter snrm
ben dier bölümlere kaçarım iyi günler...
Puhahahahahaha XDDD çok tatlısın ya
Saçmalamalardan seçmeler XDDD aslında öyle değil

bizde geçen gün tuba hasan ve ben oturup bunun geyiğini yaptık

Ben aslında HP den nefret eden bir insanım biliyormuydunuz

Çok popüler şeyleri sevmem ama gene de o dizide benim çocukluğum var

neyse Gp ve Hp ne kadar benziyorlar di mi diye bir geyik dönmüştü aramızda. Yalnız ben şuanda cümleyi toparlayamıyorum yeni kalktım ( geceye uyanmaktan nefret ediyorum - - '' ) başım dönüyor mazur gör beni ne dediğimi bilmiyorum

ama sanırım burada " teşekkür ederim " demem gerekiyordu

nie bu kadar uzattım ? hala da uzatmaya devam ediyorum ? Bi dk durmam lazım artık !! leaaaannnn !!!