Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 17:27:11  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözyaşı Prensi 31 - Özel Bir " Hoşgeldin "  (Okunma Sayısı 1025 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Şubat 23, 2007, 16:43:25 »

ilk paragrafdaki sorunu buldum orda ikinci sözlerden sonra "söylenmezdi" olması gerekir, düzelt onu, milletin kafası karışır Sırıtan

way beaaa
cici bi hoşgeldin olmuş...

ya hakkaten artık bana spolier verme, bööle sadece okumak istiyorumm, mrk etmek istiyorum felan Sırıtan

ala ala ben nie düzeltiyorum yahu, editörüm sensin sen düzelt Hede Hödö

ya ben ellemiyorum dedim ya ;d fant düzeltecek ya Hede Hödö

bana ne bana ne bana ne

bir tek ilk parafraftaki o kısmı düzelttim Sırıtan Sırıtan

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözyaşı Prensi 31 - Özel Bir " Hoşgeldin "
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 17:27:11 »

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 23, 2007, 16:47:48 »

bir baktım birde ne göriim 31. bölüm birden heyecanlandım daldım birden gp ye Kahkaha sonra birde ne göriim (daa doğrusu kardeşim gördü Terleyen ) 32. bölüm bilenem var Kahkaha

ben bu bölüme yorum yazmak istemiyorum.. yok ben yorum yapcam die oturcam ondan sonra sdaçma sapan bişeyler yazıp mahvetcem güzelim bölümü.. en iisi yorum yapmiim Kahkaha

eline sağlık arna abi (artık en uygunu ne oluyosa sen öle düşün Dil Çıkaran ) böyle bir hediye süper oldu Kahkaha

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 23, 2007, 18:11:03 »

Yavaş sakin daha yeni okuduk yahu 30'u Kahkaha bi de hastayım dio cık cık cık

-hpden sonra en hızlı okuduğum en hızlı şey gp Kahkaha ikisininde sonu 'p' ya ondan mı acaba Kahkaha ~saçmalamalardan seçmeler Hede Hödö -

nedendir bilmem en sevdiğim bölüm bu oldu ...baştan sona, sondan başa, soldan sağa,sağdan sola, alfebesinden kelimesine cümlelerine.....vs   Terleyen

fazlada bişiy demyom zaten yeter snrm
ben dier bölümlere kaçarım iyi günler...

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 23, 2007, 19:05:31 »

31. bölümü görünce 30'u unutuverdim Kahkaha ( yorum yazmayı =) )Kusura Bakmazsın artık.  Gülümseyen

Çok güzel bir bölüm olmuş.Özellikle Yumea ve Estela'nın zaman ve mekandan kopup ayrı bir yere gitmeleri çok çok çok güzel olmuş.Bunu nasıl yapıyorlar?Oraya öyle gitmelerini ne sağlıyor?Ve imzandaki gizemli elf Estela mı?Amie de çok güzel bu arada! //imzandaki// Sarılan

Bize yeni karakterleri tanıştırırken onları betimleyiş şeklin çok hoşuma gidiyor!Görmüş gibi oluyprum!Bu da senin iyi betimlediğin anlamına geliyor tabii ki Alkış

Bir dahaki bölümleri artan bir sabırsızlıkla bekliyorumm!

Ellerine hayalgücüne klavyene ve üslubuna sağlık! Kahkaha

Estala nın gücü sayesinde oluyor hepsi. Estala yaprağın öğrencisi. Elf diyarlarının en güçlü 2. büyücüsü. Zaten orada büyüyü bitirdikten sonra elini aşağıya indiriyor. Elini daha kaldırmadan yumea o büyüyü yapacağını bildiği için direk söze başladı Dil Çıkaran Çünkü aslında siz bilmesenizde orada yumeaya bakarken küçük dudakları titriyordu hehe Kahkaha

Ve bi daha olmasın böle aaa cık cık ben ikisinede yorum istiyorum :cry:

Teşekkürler okuduğun için Dil Çıkaran

bir baktım birde ne göriim 31. bölüm birden heyecanlandım daldım birden gp ye Kahkaha sonra birde ne göriim (daa doğrusu kardeşim gördü Terleyen ) 32. bölüm bilenem var Kahkaha

ben bu bölüme yorum yazmak istemiyorum.. yok ben yorum yapcam die oturcam ondan sonra sdaçma sapan bişeyler yazıp mahvetcem güzelim bölümü.. en iisi yorum yapmiim Kahkaha

eline sağlık arna abi (artık en uygunu ne oluyosa sen öle düşün Dil Çıkaran ) böyle bir hediye süper oldu Kahkaha

Yok yahu yorum yapar mısın lütfen ? Teşekkür etmiyorum yorum yapana kadar Kahkaha Dil Çıkaran

-hpden sonra en hızlı okuduğum en hızlı şey gp Kahkaha ikisininde sonu 'p' ya ondan mı acaba Kahkaha ~saçmalamalardan seçmeler Hede Hödö -

nedendir bilmem en sevdiğim bölüm bu oldu ...baştan sona, sondan başa, soldan sağa,sağdan sola, alfebesinden kelimesine cümlelerine.....vs   Terleyen

Puhahahahahaha XDDD çok tatlısın ya Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Saçmalamalardan seçmeler XDDD aslında öyle değil Dil Çıkaran bizde geçen gün tuba hasan ve ben oturup bunun geyiğini yaptık Dil Çıkaran Ben aslında HP den nefret eden bir insanım biliyormuydunuz Hede Hödö Çok popüler şeyleri sevmem ama gene de o dizide benim çocukluğum var Dil Çıkaran neyse Gp ve Hp ne kadar benziyorlar di mi diye bir geyik dönmüştü aramızda. Yalnız ben şuanda cümleyi toparlayamıyorum yeni kalktım ( geceye uyanmaktan nefret ediyorum - - '' ) başım dönüyor mazur gör beni ne dediğimi bilmiyorum XD ama sanırım burada  " teşekkür ederim " demem gerekiyordu Kahkaha nie bu kadar uzattım ? hala da uzatmaya devam ediyorum ? Bi dk durmam lazım artık !! leaaaannnn !!!

And i hate who rape my privately
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Şubat 23, 2007, 19:24:46 »

aaa böleside görülmemiş zorla yorum yaptırıo ya olmaski şimdi İMDAT ZORLAMA VAR KahkahaSırıtan

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 23, 2007, 20:02:07 »

aaa böleside görülmemiş zorla yorum yaptırıo ya olmaski şimdi İMDAT ZORLAMA VAR KahkahaSırıtan

:hıh: etmiyorum teşekkür * öksürür *
hasta hasta yazıyorum siz bi yorum yapmıyorsunuz aaaa ama * hapşırır *
eah, tamam yapma :hıh: teşekkür ederim okuduğun için :hıh:

delidir
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 23, 2007, 20:10:47 »

:hıh: etmiyorum teşekkür * öksürür *
hasta hasta yazıyorum siz bi yorum yapmıyorsunuz aaaa ama * hapşırır *
eah, tamam yapma :hıh: teşekkür ederim okuduğun için :hıh:

Ağlayan Ağlayan Ağlayan ama ben şaka yapmıştım yaa  Ağlayan Ağlayan Ağlayan   

aklıma yorum yapmak için bişiy gelmemişti bende onun için bunu sölemiim die demiştim

özür dileriimm.. gerçektennnn.. Ağlayan Ağlayan Üzgün

pnrdrnk
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 23, 2007, 21:03:13 »

Yumea'yla Estala çok yakışmış birbirine, Aido da Amie'ye kaldı hem.. Sırıtan Dil Çıkaran Neyse fazla sevinmeyeyim ben bilmeden.. İlk sevememiştim prensesi ama şimdi sevdim, çok şeker...  Sarılan Gülümseyen Aradaki geçişler, gidiş ve dönüş çok uyumlu olmuş. Alkış Bu aşk betimlemeleri hoşuma gitti, diğer bölümde kimin aşkını göreceğiz?   Hede Hödö Dil Çıkaran
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2007, 21:31:30 »

Yumea'yla Estala çok yakışmış birbirine, Aido da Amie'ye kaldı hem.. Sırıtan Dil Çıkaran Neyse fazla sevinmeyeyim ben bilmeden.. İlk sevememiştim prensesi ama şimdi sevdim, çok şeker...  Sarılan Gülümseyen Aradaki geçişler, gidiş ve dönüş çok uyumlu olmuş. Alkış Bu aşk betimlemeleri hoşuma gitti, diğer bölümde kimin aşkını göreceğiz?   Hede Hödö Dil Çıkaran

Muhahaha çok fazla pembe dizi havası oldu Hede Hödö  o yüzden artık aşk yok diyebilirim Kahkaha saf adrenalin Kahkaha teşekkür ederim okuduğun içn Gülümseyen

*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2007, 13:42:38 »

hiyaa ne güsel bisür bisürü bölüm yayınlamışsın ama çok kısa sürdü bu hemen bitiverdi  bi dha uzun olsun pls Hede Hödö

boşuna oy vermemişiz onu göruorm ben  Kahkaha ve çok yakışmış bööle bişey ikiside çok güsel ve bulundukları konum yüksek fln.fln. demek ki noluyor Aido bu sevdadan vazgeçiyor Dil Çıkaran

Alıntı
Muhahaha çok fazla pembe dizi havası oldu Hede Hödö  o yüzden artık aşk yok diyebilirim Kahkaha saf adrenalin Kahkaha

eet böylesi çok ii olur ne bu azcık macera görelim hep aşk yahuu Dil Çıkaran nerde o kulenin ihaneti bölümleri ofhh hala favorim valla O_o

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2007, 19:53:07 »

hiyaa ne güsel bisür bisürü bölüm yayınlamışsın ama çok kısa sürdü bu hemen bitiverdi  bi dha uzun olsun pls Hede Hödö

boşuna oy vermemişiz onu göruorm ben  Kahkaha ve çok yakışmış bööle bişey ikiside çok güsel ve bulundukları konum yüksek fln.fln. demek ki noluyor Aido bu sevdadan vazgeçiyor Dil Çıkaran

Alıntı
Muhahaha çok fazla pembe dizi havası oldu Hede Hödö  o yüzden artık aşk yok diyebilirim Kahkaha saf adrenalin Kahkaha

eet böylesi çok ii olur ne bu azcık macera görelim hep aşk yahuu Dil Çıkaran nerde o kulenin ihaneti bölümleri ofhh hala favorim valla O_o

Kahkaha Kahkaha saol okuduğun için ama daha uzun yapamıyorum Hede Hödö ya da uzun oluyor ama size kısa geliyor Hede Hödö bilemiyorum Kahkaha

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2007, 14:46:27 »

nedendir bilmem en sevdiğim bölüm bu oldu ...baştan sona, sondan başa, soldan sağa,sağdan sola, alfebesinden kelimesine cümlelerine.....vs   Terleyen

Saçmalamalardan seçmeler XDDD aslında öyle değil Dil Çıkaran bizde geçen gün tuba hasan ve ben oturup bunun geyiğini yaptık Dil Çıkaran Ben aslında HP den nefret eden bir insanım biliyormuydunuz Hede Hödö Çok popüler şeyleri sevmem ama gene de o dizide benim çocukluğum var Dil Çıkaran neyse Gp ve Hp ne kadar benziyorlar di mi diye bir geyik dönmüştü aramızda. Yalnız ben şuanda cümleyi toparlayamıyorum yeni kalktım ( geceye uyanmaktan nefret ediyorum - - '' ) başım dönüyor mazur gör beni ne dediğimi bilmiyorum XD ama sanırım burada  " teşekkür ederim " demem gerekiyordu Kahkaha nie bu kadar uzattım ? hala da uzatmaya devam ediyorum ? Bi dk durmam lazım artık !! leaaaannnn !!!
anlıyorum seni tamam tamam Kahkaha Kahkaha hp den nefret etmek Kahkaha hem de cafe nin arna sı vay be hiç beklemezdim Kahkaha
siz geyik yapın tabi biz de burda sonradan hbrdar oluruz
kıskandım

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2007, 15:21:46 »

anlıyorum seni tamam tamam Kahkaha Kahkaha hp den nefret etmek Kahkaha hem de cafe nin arna sı vay be hiç beklemezdim Kahkaha
siz geyik yapın tabi biz de burda sonradan hbrdar oluruz
kıskandım

Evet çok ironik di mi Hede Hödö Ben yönetimde ki güzel insancıklar için buradayım Kahkaha Yoksa " HARRRRRRRRRYYY !! " diye ölmüyorum.

( yalnız ne zaman sinemaya gidipte fragmanı görsem ya da kitap ne zaman çıkacak olsa kalbim deli gibi atıyor Hede Hödö Kısacası şöyle harry potter benim çocukluğum. şuanda özel bir şey hissetmiyorum desemde çocukluğum için hissediyorum. karışık bir durum Hede Hödö )

berat
Sweet Beatrice
Demleme Çay

Ay gibi bir sevgili, yıl gibi bir gece...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 26, 2007, 12:30:45 »

ehehhehe evet.. oldukça özel bir hoşgeldin.. hoş bir hoş geldin... ehehheeheh
anketin sonucuyla bu kadar çabuk karşılasacağımı tahmin etmiyordum... ama iyi oldu.. beklemek hoş bir şey değilmiş...
efendim yumea ve prensesin ilişkisine gelince... bak işte bunu seviyorum... iki güzel kadının lezbiyen ilişki yaşamasını yani... erkekler onlara hayran hayran bakarken onlar birbirlerinin güzelliğinin tadını çıkarıyorlar... ehehheheh... erkeklerin böyle kıvranması da bana acayip zevk veriyor... ehehheh.. çok güzel biir bölümdü kalemine sağlık arna..
ayrıca teşekkürler bana bu zevki yaşattığın için... Göz Kırpan  Sırıtan

Amoris vulnus idem sanat qui facit. Âşık

Twilight Âşık

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Şubat 26, 2007, 12:39:23 »

ehehhehe evet.. oldukça özel bir hoşgeldin.. hoş bir hoş geldin... ehehheeheh
anketin sonucuyla bu kadar çabuk karşılasacağımı tahmin etmiyordum... ama iyi oldu.. beklemek hoş bir şey değilmiş...
efendim yumea ve prensesin ilişkisine gelince... bak işte bunu seviyorum... iki güzel kadının lezbiyen ilişki yaşamasını yani... erkekler onlara hayran hayran bakarken onlar birbirlerinin güzelliğinin tadını çıkarıyorlar... ehehheheh... erkeklerin böyle kıvranması da bana acayip zevk veriyor... ehehheh.. çok güzel biir bölümdü kalemine sağlık arna..
ayrıca teşekkürler bana bu zevki yaşattığın için... Göz Kırpan  Sırıtan

Muahhahaha çok fazla feministlik kokusu alıyorum ben bu yazıdan Hede Hödö Bende bu kadar çabuk gerçekleşmesini beklemiyordum ama, sanki onların birbirlerine olan özlemleri bana bulaştı ve bir anda, gerçekten tamamen planlanmış bir şey değildi, estala o büyüsünü yaptı. Ben yaptırmadım Hede Hödö Çok teşekkürler okuduğun için Gülümseyen

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: