|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 10, 2006, 00:20:49 » |
|
Belirttiğim gibi hergece bir konuyu okuyorum.  Bu işin böyle olacağı aklıma gelmemişti.Demek çocuk o kuleye girdiğinde geçmişini unuttu.Hmm... gerçekten ilginç ve güçlü bir sihirbaza benziyor.Şu güvercinide çok merak ettim açıkçası.Acaba nereye kadar gittiği yerler kırmızı ve dönülmez olucak?Bunu bir sonrakini okuduğumda görücem.  Çok güzel Arna 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 10, 2006, 00:22:39 » |
|
Belirttiğim gibi hergece bir konuyu okuyorum.  Bu işin böyle olacağı aklıma gelmemişti.Demek çocuk o kuleye girdiğinde geçmişini unuttu.Hmm... gerçekten ilginç ve güçlü bir sihirbaza benziyor.Şu güvercinide çok merak ettim açıkçası.Acaba nereye kadar gittiği yerler kırmızı ve dönülmez olucak?Bunu bir sonrakini okuduğumda görücem.  Çok güzel Arna  Güvercini çözebilecek misin acaba çok merak ediyorum ben  Güçlü bir büyücü evet. Fakat daha keşfetmesi gerekenler var ama fazla değil Çok teşekkürler Öbür geceyi merakla bekliyorum  Yorumunu istiyorum 
|
|
|
|
|
|
And i hate who rape my privately
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 10, 2006, 00:24:33 » |
|
Aslında güvercin hakkında şöyle birşey düşündüm ya *** gibi güçlü bir***ve onu *** yada onu ***.  *** olabilir. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 10, 2006, 00:26:14 Gönderen: Arna »
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
Limon
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 10, 2006, 00:26:40 » |
|
Belirttiğim gibi hergece bir konuyu okuyorum.  Bu işin böyle olacağı aklıma gelmemişti.Demek çocuk o kuleye girdiğinde geçmişini unuttu.Hmm... gerçekten ilginç ve güçlü bir sihirbaza benziyor.Şu güvercinide çok merak ettim açıkçası.Acaba nereye kadar gittiği yerler kırmızı ve dönülmez olucak?Bunu bir sonrakini okuduğumda görücem.  Çok güzel Arna  Bence hızlı gel boş kaldıında oku teker teker öbür geceyi beklersen sana spoiler veririm bak 
|
|
|
|
|
|
Ah geçiyor bizden de, Ah bitiyor ömürler.. Can çekiyor elbette, Ama çok yaralı gönüller...
Bıraksam her şeyi,dönsem bir türlü... Vazgeçsem hayattan,ölsem bir türlü..
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 10, 2006, 21:46:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 31, 2007, 18:57:50 » |
|
amacı nereye gitmek? neyse diğer bölüme geçiyim ben çok güzel eline sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 31, 2007, 18:59:28 » |
|
amacı nereye gitmek? neyse diğer bölüme geçiyim ben çok güzel eline sağlık  Yupiii b, okuyucum daha oldu  Oku oku ^^ Çok sevinirim ve teşekkür ederim okuduğun için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 07, 2007, 17:06:14 » |
|
okumak için çok geciktim biliyorum  bugün sabah ilkini ve şimdide ikincisini okudum.Şunu belirtmeliyimki çok güzel yazıyorsun Arna  yazdıklarınıla insanları etkileyebiliyorsun en azından ben çok etkilendim  ilkide güzeldi ama ben bu bölümü daha çok beğendim.çünkü bu bölümde olay biraz daha heyecan kazanıyor. elleine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 07, 2007, 19:37:27 » |
|
kuleden çıktık hadi bakalım devamında ne olacak  beğendiğimi eklemeyi unutmuşum  neyse ben devam edeyim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2007, 19:39:49 Gönderen: _RickMaNiaC_ »
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 07, 2007, 19:39:15 » |
|
okumak için çok geciktim biliyorum  bugün sabah ilkini ve şimdide ikincisini okudum.Şunu belirtmeliyimki çok güzel yazıyorsun Arna  yazdıklarınıla insanları etkileyebiliyorsun en azından ben çok etkilendim  ilkide güzeldi ama ben bu bölümü daha çok beğendim.çünkü bu bölümde olay biraz daha heyecan kazanıyor. elleine sağlık  Öbür bölümlere daha fazla heyecanlı diyorlar  Ve çok çok ama çok teşekkür ederim okumaya başladığın için kuleden çıktık hadi bakalım devamında ne olacak  Bakalımlımlım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|