Süper olmuş..Kelimeleri çok iyi ve yerinde kullanmışsın..Duyguları çok değişik ve ilginç yollarla anlatmışsın..Ama biraz daha uzatmaya çalış..tam zevkini almaya başlamışken bölüm bitince damağımda kaldı..yazım hatalarına gelince,ben farkına varmadım bile..o kadar kaptırmışım kendimi..harika olmuş..anlattığın şeyler okurken hafızamda canlandı..tebrik ederim..
Çok teşekkür ederim. Bölümün kısa olmasının sebebi bir seri olacağının planlanmamasıydı

Sonradan ben Aido'yu çok sevince, o tek bölümlük bir olay öyküsü, romana doğru giden bir şey oldu.
daha yeni okudum diyebilirim ama çok beğendim. Evet duyguları çok yerinde ve değişik cümlelerle akratmışsın. Bazı yerlerde yazım hataları var ama böyle güzel bir yazının içinde kayboluyor denebilir 
Ehehe çok teşekkür ederim okuduğun için
İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? hah! ne kadar da doğru... 
cok qüseLdi =)) seriye daha yeni başLadım
ama sanırım daha erken başlamadığıma pişman olacağım gerçekten chok qüseLe benzior 
Olsun hiç başlamamış olmandan iyidir

Çok teşekkürler okuduğun ve oyurm yaptığın için
Öykünü okumaya yeni başlıyorum ilk yazın fena değil çok süper değil elbette ama boş da yazmıyorsun..Diğer Bölümlerini okumaya çalışacağım daha iyi yazdığını tahmin ediyorum..Birde sadece ilk bölümünü okuduğumdan dayandırıyorum yazılarında boşluklara yer vermezsen iyi olur biraz dikkat dağıtıcı..Neyse sana kolay gelsin..

Eah, dediğim gibi bu sadece tek bölümle kalması planlanmıştı. O yüzdendir ki bunun için fazla bir çaba sarf etmemiştim. Fakat ilerleyen bölümlerde, artık daha fazla değer verdiğini göreceksin

Ki zaten öykü bittikten sonra ben tekrar başa dönüp bütün bölümleri editleyeceğim

Çok teşekkürler
efendim bu baş kahraman bizim prensimiz değil mi. çok sevdim

hatta hayran oldum. özellikle şurada:
"Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar... Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak... Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak... Sevgiyi bulmak... Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı?"
sonra gözünden yaş süzülmesi fln.. süper olmuş. eline sağlık arna
Zaten prensimizi bu kadar çok sevmeseydim bu sadece tek bir bölüm olarak kalırdı

Çok teşekkür ederim okuduğun ve edit çabaların için