Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 06:45:59  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözyaşı Prensi  (Okunma Sayısı 2405 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #45 : Şubat 15, 2007, 21:37:40 »

efendim bu baş kahraman bizim prensimiz değil mi. çok sevdim Kahkaha hatta hayran oldum. özellikle şurada:

"Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar... Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak... Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak... Sevgiyi bulmak... Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı?"

sonra gözünden yaş süzülmesi fln.. süper olmuş. eline sağlık arna Tapan Alkış

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözyaşı Prensi
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 06:45:59 »

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Şubat 16, 2007, 07:53:53 »

Süper olmuş..Kelimeleri çok iyi ve yerinde kullanmışsın..Duyguları çok değişik ve ilginç yollarla anlatmışsın..Ama biraz daha uzatmaya çalış..tam zevkini almaya başlamışken bölüm bitince damağımda kaldı..yazım hatalarına gelince,ben farkına varmadım bile..o kadar kaptırmışım kendimi..harika olmuş..anlattığın şeyler okurken hafızamda canlandı..tebrik ederim..

Çok teşekkür ederim. Bölümün kısa olmasının sebebi bir seri olacağının planlanmamasıydı Kahkaha Sonradan ben Aido'yu çok sevince, o tek bölümlük bir olay öyküsü, romana doğru giden bir şey oldu. Gülümseyen

daha yeni okudum diyebilirim ama çok beğendim. Evet duyguları çok yerinde ve değişik cümlelerle akratmışsın. Bazı yerlerde yazım hataları  var ama böyle güzel bir yazının içinde kayboluyor denebilir  Gülümseyen

Ehehe çok teşekkür ederim okuduğun için Gülümseyen

İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı?

hah! ne kadar da doğru... Kararsız

cok qüseLdi =)) seriye daha yeni başLadım Kararsız ama sanırım daha erken başlamadığıma pişman olacağım gerçekten chok qüseLe benzior Gülümseyen

Olsun hiç başlamamış olmandan iyidir Gülümseyen Çok teşekkürler okuduğun ve oyurm yaptığın için Gülümseyen

Öykünü okumaya yeni başlıyorum ilk yazın fena değil çok süper değil elbette ama boş da yazmıyorsun..Diğer Bölümlerini okumaya çalışacağım daha iyi yazdığını tahmin ediyorum..Birde sadece ilk bölümünü okuduğumdan  dayandırıyorum yazılarında boşluklara yer vermezsen iyi olur biraz dikkat dağıtıcı..Neyse sana kolay gelsin.. Gülümseyen

Eah, dediğim gibi bu sadece tek bölümle kalması planlanmıştı. O yüzdendir ki bunun için fazla bir çaba sarf etmemiştim. Fakat ilerleyen bölümlerde, artık daha fazla değer verdiğini göreceksin Gülümseyen Ki zaten öykü bittikten sonra ben tekrar başa dönüp bütün bölümleri editleyeceğim Gülümseyen Çok teşekkürler

efendim bu baş kahraman bizim prensimiz değil mi. çok sevdim Kahkaha hatta hayran oldum. özellikle şurada:

"Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar... Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak... Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak... Sevgiyi bulmak... Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı?"

sonra gözünden yaş süzülmesi fln.. süper olmuş. eline sağlık arna Tapan Alkış

Zaten prensimizi bu kadar çok sevmeseydim bu sadece tek bir bölüm olarak kalırdı Kahkaha Kahkaha Çok teşekkür ederim okuduğun ve edit çabaların için Gülümseyen Gülümseyen

Isla
ℓσѕт
Has Türk Kahvesi

You don't know who I am!But I know who you are!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Şubat 21, 2007, 22:48:26 »

çok güzel tebrik ederim çok beğendim ellerinize ve yüreğinize sağlık

*sarah_dan*
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

375638106
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Nisan 14, 2007, 23:56:33 »

çok güzel yazmışsın arna abi anlatımın çok akıcı.yazıların içinde kayboldum okurken.sankio odada bende vardım.sanki olayları onla birlikte yaşıyormuşum gib.ben daha yeni başladım okumaya ama kesinlikle hepsini okucam

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Nisan 15, 2007, 22:11:32 »

çok güzel tebrik ederim çok beğendim ellerinize ve yüreğinize sağlık

çok teşekkürler =)

çok güzel yazmışsın arna abi anlatımın çok akıcı.yazıların içinde kayboldum okurken.sankio odada bende vardım.sanki olayları onla birlikte yaşıyormuşum gib.ben daha yeni başladım okumaya ama kesinlikle hepsini okucam
çok çok teşekkür ederiiim Gülümseyen

Killy
yaRamas
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Haziran 26, 2007, 08:23:34 »

Ehm bende okumaya başladımm Dil Çıkaran Kahkaha aslında bunu ilk yazdığın zamanlarda okumaya başlamak istemiştim ama malum sınavlar fln  Kararsız
hazır yaz geldi bende bol bol pcnin başındayken okumaya başladım işte  Sırıtan Dil Çıkaran ama yazdığın sayfalardan okumuyorum çünkü gözüm avatarına kayıyo napiim  Sırıtan Terleyen avatarını beğenmiyorum sanma bi o kadar çok güsel  Aww neysem ben çok uzatmıyım  Hede Hödö
çok güsel  olmuş =) her yeri ayrı bi güsel =) ellerine sağlık fırat abi =)

Ben geLdim ben geLdim. Kahkaha
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Mart 30, 2008, 20:06:56 »

Alıntı
"Hayat," dedi oğlan, sözcüğü ağzıında bıraktığı tadı daha fazla hissetmek isteyerek, " koca bir yalan."

burayı çok beğendim.

Alıntı
Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar .. Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak .. Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak .. Sevgiyi bulmak .. Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı ? Ah, unutmuşum bu hayattı öyle değil mi ? "

bi de burayı Gülümseyen çok güzeldi,zaten bu bölümü 4.okuyuşum,her okuduğumda daha çok seviyorum

~Gerçek Dostluk~yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

-Yazlık günlerin bitti mi?
-Evet!
-Üzüldün mü?
-Haayıııııııııırrr!!! Dil Çıkaran
Karamela Sepeti
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #52 : Temmuz 02, 2008, 22:47:39 »

En sonunda başladım ve bir elimde kahvem (ki bu kafa dinlediğim anlamına geliyor) okumaya başladım.
Prenslik kavramlarını daha bir çok yazında gördüm (bkz.Güz Ezgisi)  senin için görkem,para,güzellik vb. nice değersiz kavramları ifade ediyor,ve bu kavramı -bu genel kavramı- kullanarak kendini daha iyi ifade ediyorsun bunu gördüm Gülümseyen Tabii bu yazın ondan daha evveldi ama  Gözlerini Deviren
İmla hataların pek gözüme batmadı,konu onu gölgeledi çünkü.Bir trajedi idi bu okuduğum ya da dram.Amaan asıl saçmalamalarıma geçelim  Hede Hödö

" Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar .. Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak .. Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak .. Sevgiyi bulmak .. Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı ? Ah, unutmuşum bu hayattı öyle değil mi ? "

"Ah unutmuştum bu hayattı öyle değil mi?" sorusu herzaman kendime sorduğum bir sorudur ve olacaktır da.Ah Fırat abi ne güzel yansımışsın o değersizliği o gereksizli o...Aman frenledim yine kendimi

" Yalan ! Lanet olsun ! Yalan ! " diyerek sıyrıldı anılardan oğlan. " Bu anılarda, acı da var, hüzün, göz yaşı, hayatın kendisi var ! İşgence, ölme isteği !

Hayat oyunun en büyük kuralı olan " Herşeyin bir sonu olması !!"

Tabii benim aklımdaki anılar o anılar değil ama anılar sonuçta hepsi acı veriyor.Ve her güzel şey ne yazık ki bitiyor.Yazık...Egoistim ben o acıtan anıları deşmekten zevk alıyorum niyeyse  Kahkaha

" Hayat ! " diye bağırdı kulenin penceresinden. Elindeki, beş ailenin bir yıllık yemeğini sağlayacak kadar değerli olan kadehi camdan aşağı attı. " İşte ! Al ! Gözümde hiç bir değerin yok ! Beni başkaları gibi kandıramazsın ! Çünkü artık kuralları ben koyuyorum lanet olası! "

Vuuuuuv işte budur!! Tabii bendeki zenginlik kavramı değil,güzellik kavramı o çok ayrı çok başka...

Ay ne melankolik kesildim,kesin yorumumu okurkende "Bu kızın yaşı kaç " diyeceksin ama  XD Kafanı ütülediğim için çok özür dilerim  Hede Hödö

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: