Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 12, 2008, 23:40:43
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Arna Öyküleri
/
Gözyaşı Prensi
/ Konu:
Gözyaşı Prensi
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Gözyaşı Prensi (Okunma Sayısı 2511 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Druid Power On Darnassus's Forest
Gözyaşı Prensi
«
:
Ağustos 25, 2006, 04:39:37 »
" Hayat," dedi oğlan, sözcüğü ağzıında bıraktığı tadı daha fazla hissetmek isteyerek, " koca bir yalan."
Kentin en yüksek kulesinin, çatı katında duruyordu. Camdan aşağıya bakarak, nehirden gelen rüzgarın taşıdığı havayı içine çekti.
" Uzaklarda daha güzel bir hayat var mıdır acaba ? "
İçinde uzaklaşma ve yolculuk duyguları kabardı. Gözlerinden bir damla yaş yanaklarına süzüldü ve güneşte bir an parıldayıp çenesinin altında kayboldu.
Kule dışarıdan bakanlar için beyaz taşlarında harika parıltıları olan bir şaheserdi . Kent'e adını verende bu kule olmuştu. Herkes hayran hayran bakardı kuleye. Fakat oğlan için bir hapishaneden farkı yoktu.
" Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar .. Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak .. Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak .. Sevgiyi bulmak .. Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı ? Ah, unutmuşum bu hayattı öyle değil mi ? "
Bir gözyaşı daha süzülüp kayboldu. Oğlan camdan çekildi ve prenslere layık odasının içinde adımlamaya başladı. Halısı ketendi, çıplak ayakların altına mükemmel bir his bırakıyordu. Fakat oğlan farkında bile değildi.
Odada büyük bir kitaplık vardı. Neredeyse odanın üçde ikisini bu kitaplık kaplıyordu.
Oğlan adımlamayı bıraktı ve kitaplığa gidip parmaklarını kitaplarda gezdirdi. Sonun da bordo ciltli bir kitapda durdu ve onu çekip okumaya başladı :
" Günlük yaşantının koşuşturmacaları arasında, yaşamı unutuyoruz her zaman .Tek amacımız güzel bir ev ve güzel bir hayat. Peki neye göre güzel bir hayat? Topluma göre mi bize göre mi ? "
Kitabı çarparak kapattı ve yerine yerleştirdi.
Tekrar konuşmaya başladığında, ipek çarşafılı yatağın üzerine oturup bağdaş kurmuştu " Hayat bir kere geliyorsa, ne diye bu fırsatı herkes gibi kullanıyoruz ki ? Hayat bir oyunsa, neden yeni kurallar eklemiyoruz? Neden toplumun iyilerine göre haraket ediyoruz? Yenilikten korkup, arkaya bakmadan, kaybedilenleri görmeden yaşıyoruz? Gençlikte aşka inanıp bırakmak ne kadar doğru?
Aşk .. bir zamanlar benim için Dünya demek olan sözcük. Şimdi ise oyunun bir parçası, oynamam için verilen ve kırılmaya mahkum bir oyuncak. Sonrasında ki hüzün katlanılanılamaz. "
Sözcüklerin ardından aklına anıları doluştu ..
Amie, siyah uzun saçlarını, gümüş ay ışığının yıkadığı kız. Kentin ortasında ki havuz ve etrafında sadece Amie ve o .. Kalbin atışı, dudakların titremesi ve " Aşk " denilen yalanın yaşanıldığının sanıldığı an. " Seni .. " diye, aynı anda başlayan, iki farklı ağızdan çıkan tek sözcük. Sonrasında devam eden, yüreği kopartırcasına çarpma sebebi olan sözcük " seviyorum. " .. Adrenalin ve kalbin daha da hızlı çarpması. Dudakların dansı .. sonrasında gelen bedenlerin dansı ..
" Yalan ! Lanet olsun ! Yalan ! " diyerek sıyrıldı anılardan oğlan. " Bu anılarda, acı da var, hüzün, göz yaşı, hayatın kendisi var ! İşgence, ölme isteği !
Hayat oyunun en büyük kuralı olan " Herşeyin bir sonu olması !!" Artık mırıldanmadığını bağırdığını fark etmesi uzun sürmedi. Sakinleşmek için derin bir nefes aldı ve kalkıp yatağın sağında duran masaya yürüdü. Tamamı saf kristalden, içim yeri saf altından olan kadehe, el yapımı baharatlı şaraptan doldurdu. Sonra cama yürüyüp içmeye koyuldu. Kadeh bittiğinde, yanakları hafifçe kızarmıştı. Gözlerinden yanaklarına, kaç kere gözyaşı düştüğünü unutmuştu bile.
" Hayat ! " diye bağırdı kulenin penceresinden. Elindeki, beş ailenin bir yıllık yemeğini sağlayacak kadar değerli olan kadehi camdan aşağı attı. " İşte ! Al ! Gözümde hiç bir değerin yok ! Beni başkaları gibi kandıramazsın ! Çünkü artık kuralları ben koyuyorum lanet olası! "
Büyük bir hızla kapıya yöneldi. Yerdeki cüppesini aldı ve sırtına geçirdi. Hayatında bir daha uğramayacağı odasına son bir kez daha dönüp baktı. Gözlerindeki yaşlar gene yanaklarını yıkamak için haraket etti. Sonrasında elini altın kapı kulpunun üzerine çevirdi. Gözlerden ve kulaklardan hissedilmeden geçebilecek büyüsünü yaptı.
Oğlan kapıyı kapattığından bir kaç dakika sonra, odanın camında bir güvercin belirdi. Gümüş kanatlarında güneş ışığı dans ediyordu. Kafasını çevirip kapıya doğru baktı. Bir kez, sert ama hüzünlü bir şekilde öttü. Kapıya baktığı gözünden, gözyaşı süzülüp tüylerinin arasında kayboldu. Eğer o anda birisi odada olsaydı, güvercinin gözyaşını gördüğü için düşüp bayılabilirdi. Fakat yoktu. Oda, bir daha dolmamacasına terk edilmişti.
Güvercin havalandı. Kanadından bir tüy dönerek camdan içeriye girdi ..
«
Son Düzenleme: Ağustos 29, 2006, 22:07:57 Gönderen: Black_Rose
»
(göstermek/gizlemek için tıkla)
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Oh what a lovely orphan he was
Sent to the reformatory
Ten years old, was his first glory
Got caught stealing from a nun
Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering
A devil's child with dove wings
He went to prison
In every country he set foot in
Oh how he loved prison
How awfully lovely was prison
All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed
The pure romance was undisputed
Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Gözyaşı Prensi
«
Eklendi:
Ekim 12, 2008, 23:40:43 »
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi
Yakışmaz mı İstanbul bize?
Ynt: Gözyaşı Prensi
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 25, 2006, 08:18:21 »
on üzerinden bi not vermem gerekseydi beşten yukarı vermezdim. ama bu beğenmediğim anlamına gelmez. aksine beğendim. bazı şeyler daha iyi olabilirdi tabi
örneğin betimlemeler, ama olsun siz kırk yıllık yazar değilsiniz ya
Tekrar konuşmaya başladığında, ipek çarşafı olan yatapın üzerine oturup bağdaş kurmuştu " Hayat bir kere geliyorsa, ne diye bunu harıcıyoruz ki ? Hayat bir oyunsa, neden yeni kurallar eklemiyoruz? Neden toplumun iyilerine göre haraket ediyoruz? Yenilikten korkup, arkaya bakmadan, kaybedilenleri görmeden yaşıyoruz? Gençlikte aşka inanıp bırakmak ne kadar doğru?
yok canım yeni kurallar ekleyenler, hayatını kendi istediği gibi yaşamak isteyen insanlarda çıkıyor arada. tabi hayattaki tek görevi yenilikçi insanları korkutup kaçırmak olan kişilerde var. hiçbir şey yapamasalar bile açtıkları belediye çukuruyla
istediklerini elde ediyorlar. bir de insanlar bi yaştan sonra aşkın olmayacağına kendilerini şartlandırmışlar. kırk yaşına gelmişim aşk benim neyime gibi... aslında sorun şu biz hala Dünya' nın geoit şeklinde olduğuna inanmıyoruz. Uzay' a çıkıp bakmadıkça hiç kimseninde inanacağını sanmıyorum. hatta her zaman olduğu gibi yine itiraz edenler çıkacaktır.
" Yalan ! Lanet olsun ! Yalan ! " diyerek sıyrıldı anılardan oğlan. " Bu anılarda, acı da var, hüzün, göz yaşı, hayatın kendisi var ! İşgence, ölme isteği !
onbeş yıllık hayatımda ne kadar çok ölmek istedim anlatamam sana. anıları sevmiyoruz, ama şunu da kabul etmeliyiz ki onlarsız yapamayız. her gece kalbimi boşaltarak yatıyorum. sabah uyandığımda ise dolu oluyor. fark eden birşey yok yani
daha fazla yazamayacağım çünkü iyice kötü olmaya başladım. sonuç olarak kalbindekilerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler
hayallerinden asla vazgeçme
not= beğenmeseydim. yorum yazmak için zaman harcamazdım.
=) - Arna
«
Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 10:42:15 Gönderen: Gria_Himonas
»
~ Twilight ~
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 25, 2006, 11:53:06 »
" Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar .. Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak .. Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak .. Sevgiyi bulmak .. Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı ? Ah, unutmuşum bu hayattı öyle değil mi ? "
bu bölümünü çok sevdim
Bu arada bir kez daha dikkatli oku Arna bazı yerleri yanlış olmuş yani harfler oraya buraya kaymış
Bişi sorcam neden böyle güzel şeyler yazmak zorundasın.
Eline sağlık
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #3 :
Ağustos 25, 2006, 12:27:16 »
Alıntı sahibi: Gria_Himonas üzerinde Ağustos 25, 2006, 08:18:21
on üzerinden bi not vermem gerekseydi beşten yukarı vermezdim. ama bu beğenmediğim anlamına gelmez. aksine beğendim. bazı şeyler daha iyi olabilirdi tabi
örneğin betimlemeler, ama olsun siz kırk yıllık yazar değilsiniz ya
Tekrar konuşmaya başladığında, ipek çarşafı olan yatapın üzerine oturup bağdaş kurmuştu " Hayat bir kere geliyorsa, ne diye bunu harıcıyoruz ki ? Hayat bir oyunsa, neden yeni kurallar eklemiyoruz? Neden toplumun iyilerine göre haraket ediyoruz? Yenilikten korkup, arkaya bakmadan, kaybedilenleri görmeden yaşıyoruz? Gençlikte aşka inanıp bırakmak ne kadar doğru?
yok canım yeni kurallar ekleyenler, hayatını kendi istediği gibi yaşamak isteyen insanlarda çıkıyor arada. tabi hayattaki tek görevi yenilikçi insanları korkutup kaçırmak olan kişilerde var. hiçbir şey yapamasalar bile açtıkları belediye çukuruyla
istediklerini elde ediyorlar. bir de insanlar bi yaştan sonra aşkın olmayacağına kendilerini şartlandırmışlar. kırk yaşına gelmişim aşk benim neyime gibi... aslında sorun şu biz hala Dünya' nın elips şeklinde olduğuna inanmıyoruz. Uzay' a çıkıp bakmadıkça hiç kimseninde inanacağını sanmıyorum. hatta her zaman olduğu gibi yine itiraz edenler çıkacaktır.
onbeş yıllık hayatımda ne kadar çok ölmek istedim anlatamam sana. anıları sevmiyoruz, ama şunu da kabul etmeliyiz ki onlarsız yapamayız. her gece kalbimi boşaltarak yatıyorum. sabah uyandığımda ise dolu oluyor. fark eden birşey yok yani
daha fazla yazamayacağım çünkü iyice kötü olmaya başladım. sonuç olarak kalbindekilerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler
hayallerinden asla vazgeçme
Eah, teşekkür ederim fakat ben şuana kadar hayatına yeni birşeyler eklemek isteyenlerle nedense hiç karılaşmadım. Ve hmm 5 den yukarı vermezdin .. sanırım gittikçe kötü yamzaya başlıyorum. Herneyse sadece bir öykü işte.
Alıntı sahibi: emmahermione üzerinde Ağustos 25, 2006, 11:53:06
bu bölümünü çok sevdim
Bu arada bir kez daha dikkatli oku Arna bazı yerleri yanlış olmuş yani harfler oraya buraya kaymış
Bişi sorcam neden böyle güzel şeyler yazmak zorundasın.
Eline sağlık
Teşekkürler. Neden imla hataları var ? Çünkü o saatte word'de yazmadım. Direk yeni başlık ikonu açıp burada yazdım. O yğzden imla hatalarını göremedim ki zaten o saattte göremezdim de
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Sent to the reformatory
He went to prison
Oh how he loved prison
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata
emmahermione ben oluyorum .. :P :D
«
Yanıtla #4 :
Ağustos 25, 2006, 12:38:04 »
Uykusuz kalıyosuunn baksana bize cevap yazarkende hata yapmışın
bu arada bence gittikçe kötü yazmıyosun her zmn iyi yazıyosun
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...
~
Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #5 :
Ağustos 25, 2006, 12:38:34 »
Alıntı sahibi: emmahermione üzerinde Ağustos 25, 2006, 12:38:04
Uykusuz kalıyosuunn baksana bize cevap yazarkende hata yapmışın
bu arada bence gittikçe kötü yazmıyosun her zmn iyi yazıyosun
Evet tabii her zaman böyle söylerler.
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Sent to the reformatory
He went to prison
Oh how he loved prison
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Ruh
Toz
«
Yanıtla #6 :
Ağustos 25, 2006, 13:13:38 »
Arnacım süper olmuş sana olumsuz yorum yapanlar yassında bizde onlara 10dan yukarı not verelim demi
Cok beğendim hele beğendim yeri ni belirtimm..
" Hayat ! " diye bağırdı kulenin penceresinden. Elindeki, beş ailenin bir yıllık yemeğini sağlayacak kadar değerli olan kadehi camdan aşağı attı. " İşte ! Al ! Gözümde hiç bir değerin yok ! Beni başkaları gibi kandıramazsın ! Çünkü artık kuralları ben koyuyorum lanet olası! "
Çok güzel çok hoş cute,kawaii
Beğendim oğlum süper yazıyorsun kendini
olumsuzluklar gölüne atarsan birdaha seni kurtarmam orda boğulursun bilesin >.<
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #7 :
Ağustos 25, 2006, 13:14:39 »
Alıntı sahibi: CeRaaaN üzerinde Ağustos 25, 2006, 13:13:38
Arnacım süper olmuş sana olumsuz yorum yapanlar yassında bizde onlara 10dan yukarı not verelim demi
Cok beğendim hele beğendim yeri ni belirtimm..
Çok güzel çok hoş cute,kawaii
Beğendim oğlum süper yazıyorsun kendini
olumsuzluklar gölüne atarsan birdaha seni kurtarmam orda boğulursun bilesin >.<
Saol cerenim ya
Beğenmene sevindim
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Sent to the reformatory
He went to prison
Oh how he loved prison
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Ruh
Toz
«
Yanıtla #8 :
Ağustos 25, 2006, 13:19:07 »
Bişey değil elmalı dondurmam ^^ *hug* *hug* *hug* *hug* *hug* "kısa değil değiL .."
DarkMark
merth.
Demleme Çay
«
Yanıtla #9 :
Ağustos 25, 2006, 13:29:09 »
Bu çocukta kendimi buldum ben
çok çok qüzel olmuş ama çocuk biraz daha kitap okumalı
etraf mukemmel çok mistik olmuş.Kentin en yüksek kulesi demen zaten olayı götürüyor
Güzel
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #10 :
Ağustos 25, 2006, 13:35:50 »
Alıntı sahibi: DarkMark üzerinde Ağustos 25, 2006, 13:29:09
Bu çocukta kendimi buldum ben
çok çok qüzel olmuş ama çocuk biraz daha kitap okumalı
etraf mukemmel çok mistik olmuş.Kentin en yüksek kulesi demen zaten olayı götürüyor
Güzel
Muhahaha
neden çocuk kitap okuyor biraz daha
Teşekkürler yorum için
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Sent to the reformatory
He went to prison
Oh how he loved prison
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fiddler
Kakao
«
Yanıtla #11 :
Ağustos 25, 2006, 14:21:14 »
kötü yazıyormuş bıdı bıdı... yazar kaprşsşdşr sallamayınız...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #12 :
Ağustos 25, 2006, 18:22:52 »
Ne
nasıl
nerede
Beğendin mii ?
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Sent to the reformatory
He went to prison
Oh how he loved prison
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
cedric_hastası
SimoşşşşşşşşşSimOşşşşşşşş
Şeker
:D
«
Yanıtla #13 :
Ağustos 25, 2006, 18:38:18 »
süper olmuş burayada bayıldım
" Hayat," dedi oğlan, sözcüğü ağzıında bıraktığı tadı daha fazla hissetmek isteyerek, " koca bir yalan."
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTi-EMMacıyız!
KARAYİP KORSANLARI FAN CLUB
K.D.K.K fan club
Y@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@
BONNİE WRİGHT FAN CLUB!
okulumu sevmiorum
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #14 :
Ağustos 25, 2006, 18:43:25 »
Alıntı sahibi: cedric_hastası üzerinde Ağustos 25, 2006, 18:38:18
süper olmuş burayada bayıldım
Çooook teşekkür ederiiim
Born illegitimately
To a whore, most likely
He became an orphan
Sent to the reformatory