Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 23:40:43  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gözyaşı Prensi  (Okunma Sayısı 2511 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 25, 2006, 04:39:37 »

" Hayat," dedi oğlan, sözcüğü ağzıında bıraktığı tadı daha fazla hissetmek isteyerek, " koca bir yalan."

Kentin en yüksek kulesinin, çatı katında duruyordu. Camdan aşağıya bakarak, nehirden gelen rüzgarın taşıdığı havayı içine çekti.

" Uzaklarda daha güzel bir hayat var mıdır acaba ? "

İçinde uzaklaşma ve yolculuk duyguları kabardı. Gözlerinden bir damla yaş yanaklarına süzüldü ve güneşte bir an parıldayıp çenesinin altında kayboldu.

Kule dışarıdan bakanlar için beyaz taşlarında harika parıltıları olan bir şaheserdi . Kent'e adını verende bu kule olmuştu. Herkes hayran hayran bakardı kuleye. Fakat oğlan için bir hapishaneden farkı yoktu.

" Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar .. Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak .. Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak .. Sevgiyi bulmak .. Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı ? Ah, unutmuşum bu hayattı öyle değil mi ? "

Bir gözyaşı daha süzülüp kayboldu. Oğlan camdan çekildi ve prenslere layık odasının içinde adımlamaya başladı. Halısı ketendi, çıplak ayakların altına mükemmel bir his bırakıyordu. Fakat oğlan farkında bile değildi.

Odada büyük bir kitaplık vardı. Neredeyse odanın üçde ikisini bu kitaplık kaplıyordu.

Oğlan adımlamayı bıraktı ve kitaplığa gidip parmaklarını kitaplarda gezdirdi. Sonun da bordo ciltli bir kitapda durdu ve onu çekip okumaya başladı :

" Günlük yaşantının koşuşturmacaları arasında, yaşamı unutuyoruz her zaman .Tek amacımız güzel bir ev ve güzel bir hayat. Peki neye göre güzel bir hayat? Topluma göre mi bize göre mi ? "

Kitabı çarparak kapattı ve yerine yerleştirdi.

Tekrar konuşmaya başladığında, ipek çarşafılı yatağın üzerine oturup bağdaş kurmuştu " Hayat bir kere geliyorsa, ne diye bu fırsatı herkes gibi kullanıyoruz ki ? Hayat bir oyunsa, neden yeni kurallar eklemiyoruz? Neden toplumun iyilerine göre haraket ediyoruz? Yenilikten korkup, arkaya bakmadan, kaybedilenleri görmeden yaşıyoruz? Gençlikte aşka inanıp bırakmak ne kadar doğru?

Aşk .. bir zamanlar benim için Dünya demek olan sözcük. Şimdi ise oyunun bir parçası, oynamam için verilen ve kırılmaya mahkum bir oyuncak. Sonrasında ki hüzün katlanılanılamaz. "

Sözcüklerin ardından aklına anıları doluştu ..

Amie, siyah uzun saçlarını, gümüş ay ışığının yıkadığı kız. Kentin ortasında ki havuz ve etrafında sadece Amie ve o .. Kalbin atışı, dudakların titremesi ve " Aşk " denilen yalanın yaşanıldığının sanıldığı an. " Seni .. " diye, aynı anda başlayan, iki farklı ağızdan çıkan tek sözcük. Sonrasında devam eden, yüreği kopartırcasına çarpma sebebi olan sözcük " seviyorum. " .. Adrenalin ve kalbin daha da hızlı çarpması. Dudakların dansı .. sonrasında gelen bedenlerin dansı ..

" Yalan ! Lanet olsun ! Yalan ! " diyerek sıyrıldı anılardan oğlan. " Bu anılarda, acı da var, hüzün, göz yaşı, hayatın kendisi var ! İşgence, ölme isteği !

Hayat oyunun en büyük kuralı olan " Herşeyin bir sonu olması !!"  Artık mırıldanmadığını bağırdığını fark etmesi uzun sürmedi. Sakinleşmek için derin bir nefes aldı ve kalkıp yatağın sağında duran masaya yürüdü. Tamamı saf kristalden, içim yeri saf altından olan kadehe, el yapımı baharatlı şaraptan doldurdu. Sonra cama yürüyüp içmeye koyuldu. Kadeh bittiğinde, yanakları hafifçe kızarmıştı. Gözlerinden yanaklarına, kaç kere gözyaşı düştüğünü unutmuştu bile.

" Hayat ! " diye bağırdı kulenin penceresinden. Elindeki, beş ailenin bir yıllık yemeğini sağlayacak kadar değerli olan kadehi camdan aşağı attı. " İşte ! Al ! Gözümde hiç bir değerin yok ! Beni başkaları gibi kandıramazsın ! Çünkü artık kuralları ben koyuyorum lanet olası! "

Büyük bir hızla kapıya yöneldi. Yerdeki cüppesini aldı ve sırtına geçirdi. Hayatında bir daha uğramayacağı odasına son bir kez daha dönüp baktı. Gözlerindeki yaşlar gene yanaklarını yıkamak için haraket etti. Sonrasında elini altın kapı kulpunun üzerine çevirdi. Gözlerden ve kulaklardan hissedilmeden geçebilecek büyüsünü yaptı.

Oğlan kapıyı kapattığından bir kaç dakika sonra, odanın camında bir güvercin belirdi. Gümüş kanatlarında güneş ışığı dans ediyordu. Kafasını çevirip kapıya doğru baktı. Bir kez, sert ama hüzünlü bir şekilde öttü. Kapıya baktığı gözünden, gözyaşı süzülüp tüylerinin arasında kayboldu. Eğer o anda birisi odada olsaydı, güvercinin gözyaşını gördüğü için düşüp bayılabilirdi. Fakat yoktu. Oda, bir daha dolmamacasına terk edilmişti.

Güvercin havalandı. Kanadından bir tüy dönerek camdan içeriye girdi ..
« Son Düzenleme: Ağustos 29, 2006, 22:07:57 Gönderen: Black_Rose » Logged

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gözyaşı Prensi
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 23:40:43 »

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2006, 08:18:21 »

on  üzerinden  bi   not  vermem  gerekseydi  beşten  yukarı  vermezdim. ama  bu  beğenmediğim  anlamına  gelmez. aksine  beğendim. bazı  şeyler  daha  iyi   olabilirdi  tabi Gözlerini Deviren  örneğin  betimlemeler, ama  olsun  siz  kırk  yıllık  yazar  değilsiniz  ya Gülümseyen

Tekrar konuşmaya başladığında, ipek çarşafı olan yatapın üzerine oturup bağdaş kurmuştu " Hayat bir kere geliyorsa, ne diye bunu harıcıyoruz ki ? Hayat bir oyunsa, neden yeni kurallar eklemiyoruz? Neden toplumun iyilerine göre haraket ediyoruz? Yenilikten korkup, arkaya bakmadan, kaybedilenleri görmeden yaşıyoruz? Gençlikte aşka inanıp bırakmak ne kadar doğru?

yok  canım  yeni  kurallar  ekleyenler, hayatını  kendi  istediği  gibi  yaşamak  isteyen  insanlarda  çıkıyor  arada.  tabi  hayattaki  tek  görevi  yenilikçi  insanları  korkutup  kaçırmak  olan  kişilerde  var. hiçbir  şey  yapamasalar  bile  açtıkları  belediye  çukuruyla
istediklerini  elde  ediyorlar. bir  de  insanlar  bi  yaştan  sonra  aşkın  olmayacağına  kendilerini  şartlandırmışlar. kırk  yaşına  gelmişim  aşk  benim  neyime  gibi...  aslında  sorun  şu  biz  hala  Dünya' nın  geoit  şeklinde  olduğuna  inanmıyoruz. Uzay' a  çıkıp  bakmadıkça  hiç  kimseninde  inanacağını  sanmıyorum. hatta  her  zaman  olduğu  gibi  yine  itiraz  edenler  çıkacaktır.

" Yalan ! Lanet olsun ! Yalan ! " diyerek sıyrıldı anılardan oğlan. " Bu anılarda, acı da var, hüzün, göz yaşı, hayatın kendisi var ! İşgence, ölme isteği !

onbeş  yıllık  hayatımda  ne  kadar  çok  ölmek  istedim  anlatamam  sana. anıları  sevmiyoruz, ama  şunu  da  kabul  etmeliyiz  ki  onlarsız  yapamayız. her  gece  kalbimi  boşaltarak  yatıyorum. sabah  uyandığımda  ise  dolu  oluyor. fark  eden  birşey  yok  yani Gülümseyen  daha  fazla  yazamayacağım  çünkü  iyice  kötü  olmaya  başladım. sonuç  olarak  kalbindekilerini  bizlerle  paylaştığın  için  çok  teşekkürler Gülümseyen hayallerinden   asla  vazgeçme Göz Kırpan
  not= beğenmeseydim. yorum  yazmak  için  zaman  harcamazdım.

=) - Arna
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 10:42:15 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

~ Twilight ~

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2006, 11:53:06 »

" Günlük telaşlar için de kaybolup giden yaşamlar .. Çalışmak, evlenmek ve çocuk yapmak .. Aşka gençken inanmak ve sonra aşkı unutmak .. Sevgiyi bulmak .. Sonra onu da aşk gibi kaybetmek. İnsanların hepsi bu şekilde olmak zorunda mı ? Sürekli bir şeylerin peşinde koşmak, elde ettikleri zaman da ondan sıkılmak zorunda mı? Öykülere gülümsemek ve sonra gerçek hayatlarına dönmek zorundalar mı ? Ah, unutmuşum bu hayattı öyle değil mi ? "
bu bölümünü çok sevdim
Bu arada bir kez daha dikkatli oku Arna bazı yerleri yanlış olmuş yani harfler oraya buraya kaymış Göz Kırpan
Bişi sorcam neden böyle güzel şeyler yazmak zorundasın.
Eline sağlık

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2006, 12:27:16 »

on  üzerinden  bi   not  vermem  gerekseydi  beşten  yukarı  vermezdim. ama  bu  beğenmediğim  anlamına  gelmez. aksine  beğendim. bazı  şeyler  daha  iyi   olabilirdi  tabi Gözlerini Deviren  örneğin  betimlemeler, ama  olsun  siz  kırk  yıllık  yazar  değilsiniz  ya Gülümseyen

Tekrar konuşmaya başladığında, ipek çarşafı olan yatapın üzerine oturup bağdaş kurmuştu " Hayat bir kere geliyorsa, ne diye bunu harıcıyoruz ki ? Hayat bir oyunsa, neden yeni kurallar eklemiyoruz? Neden toplumun iyilerine göre haraket ediyoruz? Yenilikten korkup, arkaya bakmadan, kaybedilenleri görmeden yaşıyoruz? Gençlikte aşka inanıp bırakmak ne kadar doğru?

yok  canım  yeni  kurallar  ekleyenler, hayatını  kendi  istediği  gibi  yaşamak  isteyen  insanlarda  çıkıyor  arada.  tabi  hayattaki  tek  görevi  yenilikçi  insanları  korkutup  kaçırmak  olan  kişilerde  var. hiçbir  şey  yapamasalar  bile  açtıkları  belediye  çukuruyla
istediklerini  elde  ediyorlar. bir  de  insanlar  bi  yaştan  sonra  aşkın  olmayacağına  kendilerini  şartlandırmışlar. kırk  yaşına  gelmişim  aşk  benim  neyime  gibi...  aslında  sorun  şu  biz  hala  Dünya' nın  elips  şeklinde  olduğuna  inanmıyoruz. Uzay' a  çıkıp  bakmadıkça  hiç  kimseninde  inanacağını  sanmıyorum. hatta  her  zaman  olduğu  gibi  yine  itiraz  edenler  çıkacaktır.

onbeş  yıllık  hayatımda  ne  kadar  çok  ölmek  istedim  anlatamam  sana. anıları  sevmiyoruz, ama  şunu  da  kabul  etmeliyiz  ki  onlarsız  yapamayız. her  gece  kalbimi  boşaltarak  yatıyorum. sabah  uyandığımda  ise  dolu  oluyor. fark  eden  birşey  yok  yani Gülümseyen  daha  fazla  yazamayacağım  çünkü  iyice  kötü  olmaya  başladım. sonuç  olarak  kalbindekilerini  bizlerle  paylaştığın  için  çok  teşekkürler Gülümseyen hayallerinden   asla  vazgeçme Göz Kırpan

Eah, teşekkür ederim fakat ben şuana kadar hayatına yeni birşeyler eklemek isteyenlerle nedense hiç karılaşmadım. Ve hmm 5 den yukarı vermezdin .. sanırım gittikçe kötü yamzaya başlıyorum. Herneyse sadece bir öykü işte.

bu bölümünü çok sevdim
Bu arada bir kez daha dikkatli oku Arna bazı yerleri yanlış olmuş yani harfler oraya buraya kaymış Göz Kırpan
Bişi sorcam neden böyle güzel şeyler yazmak zorundasın.
Eline sağlık

Teşekkürler. Neden imla hataları var ? Çünkü o saatte word'de yazmadım. Direk yeni başlık ikonu açıp burada yazdım. O yğzden imla hatalarını göremedim ki zaten o saattte göremezdim de Gülümseyen

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2006, 12:38:04 »

Uykusuz kalıyosuunn baksana bize cevap yazarkende hata yapmışın Gözlerini Deviren
bu arada bence gittikçe kötü yazmıyosun her zmn iyi yazıyosun Göz Kırpan

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ağustos 25, 2006, 12:38:34 »

Uykusuz kalıyosuunn baksana bize cevap yazarkende hata yapmışın Gözlerini Deviren
bu arada bence gittikçe kötü yazmıyosun her zmn iyi yazıyosun Göz Kırpan

Evet tabii her zaman böyle söylerler.

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2006, 13:13:38 »

Arnacım süper olmuş sana olumsuz yorum yapanlar yassında bizde onlara 10dan yukarı not verelim demi Kahkaha

Cok beğendim hele beğendim yeri ni belirtimm..

" Hayat ! " diye bağırdı kulenin penceresinden. Elindeki, beş ailenin bir yıllık yemeğini sağlayacak kadar değerli olan kadehi camdan aşağı attı. " İşte ! Al ! Gözümde hiç bir değerin yok ! Beni başkaları gibi kandıramazsın ! Çünkü artık kuralları ben koyuyorum lanet olası! "

Çok güzel çok hoş cute,kawaii Hede Hödö Beğendim oğlum süper yazıyorsun kendini

olumsuzluklar gölüne atarsan birdaha seni kurtarmam orda boğulursun bilesin >.<
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2006, 13:14:39 »

Arnacım süper olmuş sana olumsuz yorum yapanlar yassında bizde onlara 10dan yukarı not verelim demi Kahkaha

Cok beğendim hele beğendim yeri ni belirtimm..

Çok güzel çok hoş cute,kawaii Hede Hödö Beğendim oğlum süper yazıyorsun kendini

olumsuzluklar gölüne atarsan birdaha seni kurtarmam orda boğulursun bilesin >.<

Gözlerini Deviren

Saol cerenim ya Sarılan Beğenmene sevindim Gülümseyen

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2006, 13:19:07 »

Bişey değil elmalı dondurmam ^^ *hug* *hug* *hug* *hug* *hug* "kısa değil değiL .."
DarkMark
merth.
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2006, 13:29:09 »

Bu çocukta kendimi buldum ben  Gülümseyen çok çok qüzel olmuş ama çocuk biraz daha kitap okumalı  Dil Çıkaran etraf mukemmel çok mistik olmuş.Kentin en yüksek kulesi demen zaten olayı götürüyor  Göz Kırpan

Güzel  Göz Kırpan
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2006, 13:35:50 »

Bu çocukta kendimi buldum ben  Gülümseyen çok çok qüzel olmuş ama çocuk biraz daha kitap okumalı  Dil Çıkaran etraf mukemmel çok mistik olmuş.Kentin en yüksek kulesi demen zaten olayı götürüyor  Göz Kırpan

Güzel  Göz Kırpan

Muhahaha Gülümseyen neden çocuk kitap okuyor biraz daha Kahkaha Teşekkürler yorum için Gülümseyen

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fiddler
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Ağustos 25, 2006, 14:21:14 »

kötü yazıyormuş bıdı bıdı... yazar kaprşsşdşr sallamayınız...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ağustos 25, 2006, 18:22:52 »

Ne <.< nasıl <.< nerede <.<

Beğendin mii ?

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
cedric_hastası
SimoşşşşşşşşşSimOşşşşşşşş
Şeker
**

:D

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Ağustos 25, 2006, 18:38:18 »

süper olmuş burayada bayıldım

" Hayat," dedi oğlan, sözcüğü ağzıında bıraktığı tadı daha fazla hissetmek isteyerek, " koca bir yalan."

TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTi-EMMacıyız!
KARAYİP KORSANLARI FAN CLUB
K.D.K.K fan club
Y@y@Y@  ş@Ş@ş@  GRUP HEPS! çOk Y@Ş@
BONNİE WRİGHT FAN CLUB!

okulumu sevmiorum Dil Çıkaran
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ağustos 25, 2006, 18:43:25 »

süper olmuş burayada bayıldım

Çooook teşekkür ederiiim Gülümseyen

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: