|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #150 : Mart 08, 2008, 19:04:55 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 19:11:42 Gönderen: Nyks Nightmare »
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #151 : Mart 27, 2008, 21:09:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #152 : Nisan 01, 2008, 19:01:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
macitpotter
Süt
LIVE FOR FREEDOM
|
 |
« Yanıtla #153 : Nisan 02, 2008, 00:10:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ölüm dünyayı geçmekten başka birşey değildir tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi, birbirlerinde yaşarlar hala ve lekesizdir sohbetleri... (------------FOREVER ROCK------------)
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #154 : Nisan 11, 2008, 00:01:06 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=c97XyuAz_ioBen izlerken gerçekten çok kötü oldum. Atatürk'ün gözlerine gerçekten utanarak bakıyorum. Güzel bir video olmuş ne yazık ki güzel bi video...
|
|
|
|
|
|
Death served wine for lovers Brought from the world where devils reign And intoxicated angels with sorrow They witnessed in the eyes of their slaves We hide behind the crimson door While the summer is killed by the fall Alive behind the crimson door While the winter sings: "Your love will be the death of me" ...
|
|
|
|
NoohpyT
|
 |
« Yanıtla #155 : Mayıs 05, 2008, 07:59:14 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 08:01:18 Gönderen: NoohpyT »
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #156 : Haziran 26, 2008, 11:20:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
... Kuşkuyla, "Niye çitlere bakıyorsun?" diye sordu. "Ona hangi büyüyü yapsamda bir güzel yansa diye düşünüyorum," dedi Harry Dudley hemen şişko yüzünde bir panik ifadesiyle arkaya doğru sendeledi. "Ya... yapamazsın -Babam sana bü... büyü yapma dedi- seni evden atacağını söyledi -" "Abra kadabra!" dedi Harry korkunç bir sesle. "Hokus Pokus - ne sihirdir ne keramet..." "ANNNEEEEEE! onu yapıyor, hani bilirsin!"
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #157 : Haziran 30, 2008, 19:15:07 » |
|
youtube yasaklandığı için konu :S
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #159 : Temmuz 08, 2008, 12:30:52 » |
|
o sakın vtunnel.com olmasın  -ama kimse uymuyor ya söyleyende kabahat  -
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #160 : Temmuz 08, 2008, 13:46:58 » |
|
ben ktunnel diye biliyom  vtunnel da mı var  neyse gir birinden ''koca kafalar bıyıklar altında'' yaz çıkıyor zaten 
|
|
|
|
|
|
 Ron: Ona aşığım! Harry: Peki! Tamam! Ona aşıksın! Onunla tanıştın mı? Ron: Hayır…Sen tanıştırır mısın?!
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #161 : Ağustos 11, 2008, 15:16:47 » |
|
Şahin Irmak~Eşekler Tepsin Beni  ; Şahin Stüdyoda  ; Eşek Şakası  ; Şahin Şok Tv'de  ;
|
|
|
|
|
|
 Bad Girl~Cat Girl "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
cadııı
|
 |
« Yanıtla #162 : Ekim 19, 2008, 17:51:43 » |
|
bnde mathtunnel den giriyorum
|
|
|
|
|
|
İyiyle kötü diye birşey yoktur... Sadece güç vardır. Birde o gücü elde edemeyecek kadar zayıf olanlar...
|
|
|
|