|
Ghost Girl
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2006, 19:50:30 » |
|
:Dsüperler ya çok eylendim :Dmaylaştığın için merci 
|
|
|
|
|
|
 she wants to go home, but nobody's home it's where she lies, broken inside with no place to go, no place to go to dry her eyes broken inside
|
|
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2006, 11:12:35 » |
|
Süper bunlar  Paylaştığın için saol 
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2006, 11:17:08 » |
|
cahiller işte nooolcak ne güzel dilimiz war bari adam gibi kullanın işte eğitim önemli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 22, 2006, 20:22:19 » |
|
evt...bunlar süper.. ellerine sağlık valla.
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
Crucio
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2006, 12:56:14 » |
|
ewet harbiden komik ...Salaklıklar ardı ardına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 01, 2007, 19:51:11 » |
|
koptumm yaa  benim 7 yaşındaki kuzenim bile asenanın yaptığı gafı yapmaz. Salak olabilirim ama aptal asla.... vayy be ne prensipli insanmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 01, 2007, 19:54:55 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 01, 2007, 19:57:13 Gönderen: missmurder »
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 01, 2007, 20:18:07 » |
|
koptum yaaa paylaşım süper balyumruklar olsa da versek tamda demleme çay oluyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 01, 2007, 20:18:57 Gönderen: hp-95 »
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 03, 2007, 17:43:31 » |
|
Paylaşımın için sağol.Çok komikler 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
|
|
kezban
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 12, 2007, 14:46:03 » |
|
Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz buna koptum işte puha 
|
|
|
|
|
|
My girl, my girl, don't lie to me, Tell me where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun will never shine I would shiver the whole night through
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 27, 2007, 17:55:24 » |
|
Ahmet Çakar:Kazım abi sen aptal mısın?Yoksa numaramı yapıyosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 27, 2007, 18:38:17 » |
|
süper ya biz burdan kızıyoz ama oraya çıkıp yorum yapmakta kolay degil bazılarımız 3 kişiye konusamazken onlar 70 milyona konusuyolar(kadın programları sunucuları gibi oldum sanki 70 milyonuda bunları dinlio pehhh) bu arada bi gafta sen yapmıssın _RickMaNiaC_ bunların hepsi türk degilki...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 27, 2007, 21:55:47 » |
|
bu ne rezillik yha bide ünlüyüz diye geçinirler daha cumhuriyetin nezmn ilan edildiğini bilmiyo
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|