Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 01:46:02  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ünlüler HPC için ne dedi :P  (Okunma Sayısı 951 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 06, 2007, 13:12:37 »

Mustafa Topaloğlu : Şimdi.. bu forum varya.. eee.. bu forum sihirli mi şimdi bak şimdi iki elin sesi var asanın nesi varr.. (saçlamaya başladıı an)

Maraton Programı (Erman Hoca, Şansal Büyüka) : Veeeeeee forumun en heyecanlı ennnn güzel yazılarını az sonra uğur oynatıcak.. efendim sihir dolu bir mekan burası..evet hoccam burası bir sihir mekanı sihir ligi geride kaldı neler diceksin ? şimdiiee şansal bakıosun foruma insanlar yazıo edio daa be arkedaşşşşş o Fontların hali ne? nerde sihirli sözcükler??Ama Hoccam yani şimdi olmuyo sen böle ikide bir müdahale cık ayıp yani.. sihir dedik sende ak mekana birşeyler hayal et abicim..Neyse oynat uğurcum..

İbrahim tatLıses: Hogwarts vardı da biz mi okumadik..Şimdi o gurban olduum foruma diyorumki Sizi seviyorum lan Allaaaah cezanızı vereceK bide şarkı yoliim Söliimmmi Sölimmi hadi sölimm eheheh  sana azkaban ömrümü verdim  Hogwarts seni senden çooookkhh SeVdimgh Hayri Potır ahhhhhhhhhhh Hayri Potır Lebbeyyyyyyyykkkkkkk yüeeehh ulaa

Uğur Dündar: Evet sevgili sayın seyirciler tüyler ürperten bir dosyayla karşınısdayız... Emniyetle ortak gerçekleştirdiğimiz bir operasyonda yasadışı insanları kendine çeken bir forum yakaladık.. HarryPotterCafe.com da Tüyler ürperten bu dosya az sonra ekranlarınızda Arena farkıyla.. Çocuklarınızı lütFen ekrandan uzak tutun..

Bülent Ersoy : Dünnyaa güzelleriii ablanıss sihrinize kurbannn olsun.. Kemancıııı SuLeYMaNnnnn tırmalaaaa yavrucumm ohhhhh sefamız olsunnnn

Tayyip Erdoğan: Evet kaynak araştırma komisyonu HPC forumunu özelleştirmeye karar verdi... şimdi bunu bir şarkıyla kutlayalım."berabeeer yürüdüüük biiiz buu yollardaaaa..."

Reha Muhtar: Efenim, bu gün bir forum keşfettim, bir forum keşfettim, forum kefettim, keşfettim.. harrypottercafe.com efenim sihir mekanı diyorlar efenim..internette gezerken rastladım.. İnternette gezerken rastladım.. GEzerken rastladım.. restladım... (bitmeeezz..)

Beyaz: Nasil güzel biw fowum, nasil güzel annatamam. Alemlewe akiyosun, oha falan oluyosun.Daha bir asam yok ama ahuhahaah

Necmettin Erbakan: Aziz ve muhterem din kardeslerim, kurtulduk, beraat ettik, bir forum buldum, kurtulusumuz gerçeklesicek Allahin izniyle

Metin Sentürk: HPC ye girdim, konulari okudum okudum güldüm, okudum okudum güldüm, resimlere baktim gözüm gönlüm açildi. Bayram ettim. Seda bacim sende gir bak süper bi forum burasi.

Saadettin TEKSOY: evet sayın seyircileeer.hpc.com bir inanılmazı daha gözler önüne seerdi. (burada işaret parmağı kameramanın gözünü çıkarmak ister gibi uzanıyor ) inanılması güç ama sevgili seyirciler hpc.com kilo verdirtiyooor. foruma girenler burada nasıl olduklarını anlamadan kilo veriyorlaaarrr. bakın , bakın veriyorum işte.. bismillahirrahmanirrahim ... sizde inanamadınız değil miii
beeenn saadettiiin TEKSOOYY hpc.com haber Turkiyenin herhangi bir tarafiiiiii

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ünlüler HPC için ne dedi :P
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 01:46:02 »

Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2007, 13:16:44 »

Sen mi yazdın bunu Nezii abla çok güzel olmuş  Alkış

Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz.
Bir ömür karşılığı, bir ömür yani.
Ne saçma...
Bahar mıdır bizi bu hale getiren?
Galiba.

~Can Yücel
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2007, 13:20:51 »

ehuehh harika...süpper paylaşım için sağol ışıl abla Alkış Alkış Sen mi yazdın bunu?  Alkış

ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2007, 22:16:12 »

çok hoş olmuş ellerine sağlık ışıl abla

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2007, 02:29:28 »

eline sağlık ışıl abla harika olmuş çok güldüm valla. İbocum yine döktürmüş Kahkaha

Lost... bir kaçıştır...

Daniel Potter
Süt
*

daniel_tayfun@hotmail.co.uk tayfun1994@yahoo.com.tr
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2007, 13:51:46 »

muhahaha Kahkaha saol Kahkaha spr olmus
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 08, 2007, 17:14:12 »

Metin Şentürk'ünki komik olmuş özellikle ama hepsi süfer  XD Alkış

Bülent Ersoy : Dünnyaa güzelleriii ablanıss sihrinize kurbannn olsun.. Kemancıııı SuLeYMaNnnnn tırmalaaaa yavrucumm ohhhhh sefamız olsunnnn

Ahaha bunu Seda Sayan söylese daha iyi olurdu bence  Kahkaha
Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2007, 18:55:15 »

Komikmiş gerçekten.Paylaşımın için sağol

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
izmirlee
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2007, 19:01:01 »

Tayyip Erdoğan: Evet kaynak araştırma komisyonu HPC forumunu özelleştirmeye karar verdi... şimdi bunu bir şarkıyla kutlayalım."berabeeer yürüdüüük biiiz buu yollardaaaa..."
çok güzelmiş
siriusblack_hedo
Kakao

!!!!ToUjOuRs PuR!!!!lost!!!

hedoblack@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2007, 20:31:25 »

heh süpermişşş ablacım eline sağlıkkkk.

!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!!
(Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2007, 20:47:43 »

Uğur Dündar: Evet sevgili sayın seyirciler tüyler ürperten bir dosyayla karşınısdayız... Emniyetle ortak gerçekleştirdiğimiz bir operasyonda yasadışı insanları kendine çeken bir forum yakaladık.. HarryPotterCafe.com da Tüyler ürperten bu dosya az sonra ekranlarınızda Arena farkıyla.. Çocuklarınızı lütFen ekrandan uzak tutun..

ehuehue süper olmuşlar eline sağlık Işıl abla  Alkış Sarılan Sırıtan

alessia
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 11, 2007, 19:06:00 »

gercekten cok guzel olmuş ellerine saglık Kahkaha

derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla
zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Ekim 11, 2007, 22:10:20 »

Kahkaha eline sağlık çok komik olmuş özellikle Uğur Dündar  Kahkaha
Victimm
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..Çünkü nefretin sahtesi olmaz
Kakao

YarınLaR KimiN içiN

dml_kya@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 12, 2007, 14:50:03 »

Metin Sentürk: HPC ye girdim, konulari okudum okudum güldüm, okudum okudum güldüm, resimlere baktim gözüm gönlüm açildi. Bayram ettim. Seda bacim sende gir bak süper bi forum burasi.  Şeytani Hede Hödö

Paramore   Âşık

God hates us all...
Black Dream
My love daniel
Kakao

[b]Rock Forever!!![/b]

daywalker_love@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 12, 2007, 22:23:25 »

ehuehue süper olmuşlar eline sağlık Işıl abla  Alkış Sarılan Sırıtan

bencedeee Kahkaha Kahkaha Kahkaha Sarılan Alkış

İmza kurallarına uymadığından dolayı imzanız silinmiştir. Duyuru panosuna uğrayarak imza hakkındaki kuralı öğrenip yeniden imza koyabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: