|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2008, 20:28:28 » |
|
süper bunları ben okumuştum ama tekrar okumak daha güzel oldu hehe çook teşekkürlerrr...
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2008, 21:07:08 » |
|
öldüm ya  moralim bozuksa düzelmek için hemen gevezeye girmem boşuna diil  SORU 1: İlk Milli Eğitim Bakanımız kimdir? CEVAP: Hasan Ali Yücel SORU 2: Hasan Ali Yücel kimdir? CEVAP: İlk Milli Eğitim Bakanımız'dır şunda koptum helal olsun valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2008, 22:02:09 » |
|
zeki öğrenci belli oluyo "Dikkat yazılı var" kitabını okuyanlarınız varsa bilirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2008, 22:09:24 » |
|
SORU 1: İlk Milli Eğitim Bakanımız kimdir? CEVAP: Hasan Ali Yücel SORU 2: Hasan Ali Yücel kimdir? CEVAP: İlk Milli Eğitim Bakanımız'dır. çok güzelmiş  saol
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2008, 03:42:02 » |
|
iki tanesini biliyordum ama diğerlerini bilmiyordum  çok komik  özellikle de bu ikisi= SORU: deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir."
Doğru cevap depremin magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız: "Helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır.
------------
Aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.
1. din 2. cinsellik 3. gizem
CEVAP: Allahım! Hamileyim. Acaba kimden?"
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2008, 03:42:46 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 28, 2008, 23:44:13 » |
|
Süper ya. Anneme okuyunca biliyordum diyerek zevkimin içine limon sıktı ama neyse yine de süperler ama özellikle şunlarda bittim.
EFSANE OLMANIN YOLU
SORU: deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir."
Doğru cevap depremin magnitüdü'dür, fakat zeki bir arkadaşımız: "Helal olsun" yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır.
ÇOK ETKİLİ OLDU
Şu şekilde bir benzerini de sosyal hocamız anlatmıştı.
Soru:Burun çiziniz. Tanımlayınız.
Cevap:Burun çizimi ve "Nefes aldığımız organdır."
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!  Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
|
|
|
|
|
D@ni€l »-(¯`v´¯)-» GüLc@N
Şeker

.....Ç@tl@k KıZ......
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2008, 23:50:13 » |
|
allahım...hamileyi...kimden hehe çok komik  sağol paylşaım için 
|
|
|
|
|
|
ÖlüM B!T!R!R D!YoRl@R SeVg!y!.....B€N!M S€Vg!M ÖlÜmL€ B!Tm€z..... B€N RuHuMl@ S€vd!m s€n! RuHl@r @sl@ ÖLm€z.......
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 28, 2008, 23:53:28 » |
|
he he he ... çok komik  .Paylaşım için saoll BEST OF Soru: Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir Cevap: Best of Ahmet Haşim hahahahahaha...
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 28, 2008, 23:55:10 » |
|
SORU 1: İlk Milli Eğitim Bakanımız kimdir? CEVAP: Hasan Ali Yücel
SORU 2: Hasan Ali Yücel kimdir? CEVAP: İlk Milli Eğitim Bakanımız'dır
bu ikisine bayıldım
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 28, 2008, 23:59:35 » |
|
Soru: Anne karnında bebek ne yoluyla beslenir? Normal Cevap: Göbek Kordonu Öğrenci Cevabı: Anüs Şaka gibi ya yazık olmuş ona ama geç girmeseymiş hıh falan
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!  Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 29, 2008, 01:09:57 » |
|
valla bence en iyisi benim bir arkadaşımın yaptığıydı  ziya paşanın yazdığı antolojinin adını sormuştu hocamız sınavda o da antoloji-ul ziya yazmış  kopmuştuk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|