Fantasticc o gün çok yorgundu. Ertesi gün Hogwarts’ a götüreceği üyelerin bir listesini çıkarmıştı. Bilgisayarını açtı. Birden aklına bir fikir geldi. (Niha ha. Şimdi ben de Marissa ve Fraktal’ la dalga geçeceğim) Böylece Fant Microsoft Word’ u açar. (Yazının adı ne olsun? Daha önce kullanılmamış bir şeyler olmalı, buldum Bir Cafe Masalı) Ve yazmaya başlar.
Bir Cafe Masalı (Fcc Ltd Şti)
…
-Görüyorum Fraktal Bey. Geleceğini görüyorum.
-Ne gördün Treleawney bacı? Söylesene.
-Bacı kadar taş düşsün başına ayol benim yaşım daha kaç ki?
-Yahu sen onu bırak. Hatırla Sevgili’ nin sonunu görüyor musun?
-Biraz puslu; ama bazı kişiler görüyorum.
-Kişiler?
- Evet. Üç genç adam. Üç genç adam.
-Ne oluyor burada
-Dur bi saniye. Daha ne görüyorsun?
-Göremiyorum. Kesildi.
-Ama şimdi mi kesilir bu? Faturayı mı ödemeyi unutmuş bu otel?
-Ne yapalım. Bu arada bu çalan müziği hiç duymamıştım. Kimin bu?
-Görücü değil misin? Görsene. Tam bozulacak zamanı buldu senin antenler.Hatırla Sevgili ulan Hatırla Sevgiliiiiiii! diyorum,başka bir şey diyemiyorum, ben efkarlandım az gidip dolanayım.
…
Snape ve Marissa dans ederken Marissa omzunda kemikli bir el yüreğinde de bir ağırlık hisseder.
’Bu yakışıklı adamla ben dans edeceğim çekil aradan’ diyen delice bir ses üzerine dansı bırakmadan.
-Tozol ahbap Bella Mella dinlemem çiğner geçerim seni. Kimse dansımla ve Snape’ le arama giremez.
Neden Söz Ettiğini Anlamak İçin Buraya Tıklayın*****
-Arkadaşlar, yarın saat beşte iade-i ziyaret için Hogwarts’ a gidiyoruz haberiniz olsun. Gerçi benim gibi bir muggle –
-Duygu sömürüsü yapmanın sana bir faydası olmayacak. Sadece biz mi gideceğiz yoksa üyeleri de götürüyor muyuz?
-Bana bir kontenjan verilmedi; ama cinler ve yöneticiler dışında sadece küçük bir grubu götürmeyi planlıyorum.
-Eh iyi o zaman. Ben gidip bu kişilere bildireyim
-Pekala git ve bildir.
/Ertesi gün saat beş’ i bir geçe Café’ de/
-Bendeniz Arthur Weasley’ sizi götürmeye karar verdim; ama şu sizin silgibayarlar konusunda
-Tamam Mr.Weasley, önce bizi götürürseniz.
-Peki peki. Ama şu silgibayarlar –
-Sessizlik! Şimdi beni dinleyin. Bugün aramızda misafirler var, bir süre bizimleler. Bu kişiler de cadı ve büyücü, eğer grubun liderini, Fantasticc’ i saymazsak. Kendisi şu elimde tuttuğum mandalina kadar bile sihre sahip değil zira onu sihirle soymuştum...
-Neden durmadan benimle dalga geçiyor bu yaşlı bunak?
(-ooppsss araya giriyorum sayın adminim Fastasticc çünkü siz gençsiniz,güçlüsünüz 10 kedi gücündesiniz,hoşsunuz vs işte ondan kıskanıyoooooo sizi ya..
-Araya girmesene Marissa
-Pardon oooo, neyse siz devam edin)
-… Ve sizinle derslere girecekler, puan toplayacak, Quidditch takımlarını destekleyecekler. O yüzden bugün önce onları seçeceğiz. Minerva Şapka’ yı getirir misin?
-Geldim geldim. İsmini okuduklarım şu tabureye otursun.
-Arna Belorn
-Gryffindor
-Eumelia ve Olwen. Sizin için ikiz şapka yapmak zorunda kaldık.
-Slyffindor!
-O nasıl oluyor yahu?
-Sizi ayırmak istemedik işte.
-Luthien
-Ravenclaw
-Finrod
-Hufflepuff
- Marissa
-Geldim geldim. Beni Slytherin’ e sokun, Severus orada.
-Slytherin
-Fraktal
-Ravenclaw
-Wizard
-Gryffindor
-Paul McCartney
-Gryffindor
-Felonious
-Slytherin
-JameSirius
-Ravenclaw
-Skeeter
-Slytherin
-Ginnys
-Gryffindor …..
Ve liste uzar gider
(-İyide herkes buradaysa Cafede kim kalır olmaz böyle şey
-Sen dönmek istermisin Marissa Sev’ciğini bırakıp
-Olur böyle şey …eee nerde kaldıydık devam edelim kardeşim devam edelim)
Bu arada az ötede, senaryonun iki sayfa yanında bir şeyler oluyor.
-Yahu Draco Lord Voldemort aynanın önünde olmayan saçının neresini düzeltiyor anlamadım gitti.
-Ehe ehe o ayna sihirli Nyks şu anda Lordumuz efendimiz lepiska lepiska saçlarını tarıyor hatta birde örüyor şu anda.
-Hayallerim karardı acaba bu ay HayalKurTv nin taksitini mi ödemeyi unuttum acep.
-Efendim ?
-Yok bir şey ,aaaaa sinirlerim bozuldu daha ne kadar izliyeceğiz bu lordu yahu.Şimdi sinirimden çatlıcam.Hey Karanlık Lord baksana bana
-Şimdi işim var sonra gel ölümyiyenciğim.
-A yeter ama şimdi olmayan saçlarından tutup yerlerde sürüklerim seni yahu,en kötü deyip peşine düşüp geldik bak sen şu olanlara,istifa ediyorum ve icadım olan büyüyle seni vurup gidiyorum.
Asasına davranan eski ölümyiyenimiz büyüyü mırıldanır asanın ucundan pembe ışıklar fırlar ve Lord Voldemort’u vurar.
-Tüyolunarushertarafanusbaşındakelteroşkalansus
Ve birden Lord Voldemortun başı hariç her tarafından tüyler fışkırmaya başlarken gülmekten iki büklüm olan Nyks cisimlenir ve HPC üyelerine katılmaya gider.
-Sessizlikkkk öncelikle değerli konuklarımıza tekrar hoş geldin diyoruz.Sizleri ağırlamak….
-Ehem ehem sayın Dumbledore sözünüzü kesmek gibi olmasa da kesecem yahu.
-Eee buyurun Fant Bey
-Zızztttt Diagon Yolu ehe ehe nasılmış ama.Hadi tıkının millet.
-Ama ama Fant Bey
-Sus ama mama yok biz yapınca mı bozuluyorsunuz?Oh bee dünya varmış.Muggle’sın dediler aneyy sihir mihir vermediler ,efkarlandım be.
-Aaa Rii bu pastalar taş gibi ,tadı tuzu yok yahu
-Nesi var işte gayet güzeller işte
-Rii,Rii,Rii ben seni zevkli bilirdim ,ayol ben bunlardan daha iyisini yaparım
(Özür dileyerek araya giriyorum sayın okuyucu evet Sayın Olwen’in pastaları daha güzel şapırttt şupurttt,Pist Olwen reklam ücretimi elmalı pasta olarak geri isterim haaaa)
-Amaa…
-Kalk Rii kalk gidiyoruz
-Nereye?
-Ders vermeye ders.
……………….
-Ben o ikizlere sormazsam bana da Rii demesinler.
-Kaybolduk dimi?
-Sana dediydim o ikizlerin ipiyle kuyuya inmeyelim diye.Ama durrr ben de bunu onlara sormaz mıyım.Saçlarını korkutan beyazlatmaz mıyım.
-Hanımlar
Diye bir ses duyunca zıp diye zıplayıp sendelerler.
Karşılarında bir çift ifritimsi yaratık vardır.
-Nereye böyle bakalım.
-Ehem şeyy mutfağa
-Gelin biz sizi daha ilginç bir yere götürelim.Ha sanki ben Crabbe bu da Goyle ya siz güzel ve hoş hanımlar siz kimsiniz.?
-Eee saolun tanıştığımıza memnun olduk ama ocağa süt koyduk taşmadan yetişelim.
-Evet ya geç kalmayalım biz tüyelim yani ufak ufak gidelim.Rii tutma beni
-Asıl sen önümden çekil Rii
Tabanlarından kıvılcımlar çıkartarak koridorda kaybolurken
Crabbe ve Goyle halaaa ne olduğunu anlayamamıs bir yüz ifadesiyle arkalarından bakakalmışlardır.
(Neyse biz Rii’lere sonra geri döneceğiz.Bu arada Marissa ve birkaç HPC li Snape ile İksir dersine girerler)
-Marissa yahu bişi dicem
-Efendim Sanguine
-Yahu Snape eniştenin saçına ne oldu öle sanki kıvırcık gibi duruyor,birde üstünde ki bu mor cüppe ne?Ayrıca niye kızıp ortalığı parçalamıyor?Neville’in saçını bile okşadı zavallı çocuk bunun üzerine korkudan fıttırdı, cinlerin Snape’in ruhunu ele geçirdiğini sanıyor, ne yaptın da yumuşadı bu adam Yumoş mu kullandın?
-Ahh yok canım saçı için Elidor tavsiye ettim yağlı saçlar için olanından,yağı kalmayınca da böle kıvırcık oldu saçları.Birde psikologla görüşünce ayrıca azcık da uysallık iksirinden içti mi işte oldu.
-Hanımlar sözünüzü balla kesiyorum .Konuşmasanız daha iyi olacak sanki
-Ayyy tabii canımmm.Sanguine sen niye ağlıyorsun böyle ya yavrum
-Böhüaaa Marissa Abla Snape’e dayanamıyorum.Nerde o taşfırın sert Sümsüküs Snape’im ya…Ben oynamıyorum ya.Hem Snape’imi Hem Severus’umu ben taşfırın Sümsüküs’ü mü özledimmmmmmm.Uçanda baykuşa malum olsun böhüaaa ben gidiyorum sniff snifff.
-Ayyy Marissa böcüğüm pıtırcığım kazanını eritmişsin sağlık olsunnn ayyy kıyamammm sana senden kıymetlimi alt tarafı 17.yüzyıldan kalma ,altından bir kazan .Senden hiç değerli olabilir mi?
Tüyler ürpertici bir manzaranın ortasında yılan gibi tıslayan bir ses asap bozucu bir sesle kıkırdıyordu.
-Penc-ü se severim ölümyiyeni genç ise
-Ama Lordum aaaa sizde çok ayıp ediyorsunuz .Hani spor hani centilmenlik
-Du bara seni yendim ahaaa bağıra bağıra ehe ehe…
-Bu herifin işitme sorunumu var yoksa sadece biraz kıt mı?
Diye mırıldanan Glacius devam eder.
-Lordum ayıp oluyor ama .Hobaa durun bi orda.Lordum o kolunun altındaki ne?Üleynnn taş mı çalıyon sen?Bana bunu nasıl yaparsın bir de bana yaneee .Bir grup aşırı salak ,ucuz giyimli ucubeyle birlikte takılmak zaten azap vericiydi,üstüne birde bu.Biraz adam ol adam.Yemişim ölümyiyenliği ben karşı tarafa gidiyorum.Orda en azından kurufasülye ye talim etmez doğru dürüst yemek yeriz be.Hadi bana eyvallah.
(-Ee biz Rii'lere geri dönelim..
-Yahu Marissa bişi sorcam.Anlatıcıya ne oldu?Niye sen her bişiye maydonoz oluyorsun?
-Hııhh haberin yok sanırım Fraktal Efendi.son anlatıcı sayın adminim Fantasticc ile şu efektler yüzünden kavga edince Fantasticc boş boş durma bir işe yara bari diye anlatıcı yaptı beni.Neyse biz mutfaktayız işte....)
-Sonunda mutfağa gelebildik Eumelia
-Üff kazasız belasız ulaştık.
-Neyse evcincikleri siz şöle bir kenara çekilin biz kek yapıcaz Rii’mle beraber. Bir dakka mikser var mı?Hahh işte ordaymış.
Un,şeker gibi malzemeleri ölçerek koyduktan sonra mikseri açan Olwen çırpmaya başlar.
-Yahu biz bişi koymayı unuttuk ama ne?Bu da taş gibi sert oldu bir türlü karışmıyo?
-Küçükk hanımmmm ,küçük hanım
-Evet cincik
-Yumurta koymadınız?
-Ay doğru Rii şurdan iki yumurta kırsana,Hah oldu da içine kabuk düştü.Lanet olsun şu yumurta kabuğunu alsana,dur bekle elini kaptırırsın miksere dur.
Çırpıcıları havaya kaldırınca,hala çalışan çırpıcıdan etrafa karışımın malzemeleri saçılmaya başlar,yakınındaki yardımsever cinin eli yüzü kek malzemesi olmuştu.Bu arada ocağa erimesi için koyduğu çukulatayı unutunca çukulata fokurdayıp taşar,tadına bakmak için parmağını daldıran Eumelia ise parmağını yakmıştır.Ortalık felaket alanına dönünce cinler sihirlerini konuşturup bizim Rii leri derhal cisimlendirmiş ve mutfağıda Rii lere karşı mühürlemişlerdir.
-Aa ne oluyor burada,niye herkes üzgün
-Yok bişi Marissa KSKS dersi vardı ya bugün?
-Eeee
- İşte bugün kü dersimiz böcürtler oldu.Herkes hala etkisinde işte
-Senin böcürtün neydi ki Fraktal?
-Yaaa boşver
-Ehe ehe ben söyleyim Marissa Fraktal’ın böcürtü bilgisayarının bozulup üstüne saldırması ve onu yemeye çalışması oldu.
-Puhaha saol deathlycaner90 .Eee ya diğerlerinin ki ne oldu.
-Finrod’un böcürtü Lostun son bölümünde elektriklerin topyekün gitmesi ve kimsenin ona sonunu söylememesi oldu. Luthien in böcürtü ona zorla Müslüm Gürses ve Ajdarın dinletilmesi oldu. Arna Belorn ‘un böcürtü ona zorla pırasa ve Bürüksel lahanası yemeye zorlayan yakını oldu.
-Kih kihh neyse dee Wizard ve diğerleri nerde?
-Onlar maç yapıyo
-Nasıl süpürgeyle uçmayı mı öğrendiler?
-Yok baklavasına çift kale maç yapmayı öğretiyorlar .Bizimkiler 21 e 0 öndeler.
-Ennnn Büyükkkkk kimmm?
-HPC
-Ennnnn Büyükkk?
-HPC
Neyse efenim biz burada kısaca bitirelim.Hatamız olduysa affola.Eumelia’ya desteği için ve tüyolar için teşekkürler.En Büyükkkkkkkk??
(Bu arada sayın Olwen’in elmalı kurabiyesi muhteşem olup ağızda eriyor.Reklamları dinlediniz.)