Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Mayıs 12, 2008, 19:16:40 » |
|
+Burhan bak sana ne diyecem -bıyır canıım +Beni mod yapsana -Niye ama bi neden söle bari +neden yoksa beni beğenmiyormusun? -yok canım olurmu öle şey ben sadece.. +ee neymiş -imzanda cinayet resmi koymuşsun gaffur... +bi sakıncası mı var -yooo yok aslında amaa __________________________________________________ ________
+Bırhan yaptınmı beni mod -yaptım yaptım hayrını gör + şimdi ana sayfayı kırmızı yapalım kan rengi heheh -olmazz mavi ii öle +bi sakıncasımı var bırhan -yok ta değişmiyo o değişemez yaniiii +heee olsa tam süper olacaktı __________________________________________________ ________
-Gaffur bu ne kardeşim +neymiş ? -ben sana demedimmi cinayet resmi, videosu koymayacan diye +nesi varki bunun burhan ne güzel kesiyo adam işte -sen siteyi kaptırrmak istiyosun galibaa +ne alakası var Bırhan ben naptımsa site için yaptım, cinayetleri görsünler öğrensinler, onlara biri aynısını yaparsa yemezlar anladın mı? -hadi yaa kitliyorum bunları +o zaman akşama sendeyim.. -yok vazgeçtim aslında kalsaydı dimi gaffurcum +evet ii duruyo __________________________________________________ ________
+ bırhan cemi banlasana - olmaz ama gaffur * burhan beyyy siteye yeni yemek tarifleri koydum - yav gery gary sin işte gery sen koyma ben koyarım -baksei banlıcam amaaa +burahn sen benim ablamımı bannlıcan -yoooo ben kimseyi banlamıcamm amaa
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 19:22:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 19:40:49 » |
|
puhaha doğru valla süpermiş bunlar yaa paylaşım için çok teşekkürler marissa abla heleki benim gibi bir avrupa yakası sever biri olarak çok mutlu oldum böyle birşeyi görerek 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2008, 18:48:01 » |
|
koptum yaw sprmiş ablacım tşklerrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2008, 22:26:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 02, 2008, 14:07:35 » |
|
+ bırhan cemi banlasana - olmaz ama gaffur * burhan beyyy siteye yeni yemek tarifleri koydum - yav gery gary sin işte gery sen koyma ben koyarım -baksei banlıcam amaaa +burahn sen benim ablamımı bannlıcan -yoooo ben kimseyi banlamıcamm amaa [/quote]
haha bu süper ya
|
|
|
|
|
|
 Perde Kapanır Soytarı Ve Kral Yerine...
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2008, 14:35:10 » |
|
-Gaffur bu ne kardeşim +neymiş ? -ben sana demedimmi cinayet resmi, videosu koymayacan diye +nesi varki bunun burhan ne güzel kesiyo adam işte -sen siteyi kaptırrmak istiyosun galibaa +ne alakası var Bırhan ben naptımsa site için yaptım, cinayetleri görsünler öğrensinler, onlara biri aynısını yaparsa yemezlar anladın mı? -hadi yaa kitliyorum bunları +o zaman akşama sendeyim.. -yok vazgeçtim aslında kalsaydı dimi gaffurcum +evet ii duruyo  koptum ya
|
|
|
|
|
|
 Ron: Ona aşığım! Harry: Peki! Tamam! Ona aşıksın! Onunla tanıştın mı? Ron: Hayır…Sen tanıştırır mısın?!
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2008, 06:53:00 » |
|
gzlmiş eğlndim pylşm için thnks.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
alonso_624
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 17, 2008, 22:58:24 » |
|
+Burhan bak sana ne diyecem -bıyır canıım +Beni mod yapsana -Niye ama bi neden söle bari +neden yoksa beni beğenmiyormusun? -yok canım olurmu öle şey ben sadece.. +ee neymiş -imzanda cinayet resmi koymuşsun gaffur... +bi sakıncası mı var -yooo yok aslında amaa Güzelmiş, keşke daha çok olsaydı 
|
|
|
|
|
|
Nerede olduğun değil nereye gittiğin önemli!
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 18, 2008, 15:48:25 » |
|
|
|
|