Orchideus
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2008, 22:39:52 » |
|
anne:''bana su getir evladıım.'' çocuk:''tamam anne accio su'' anne:''o ne lan küfür mü ettin annene ağzını kırarım bırak bırak ben kendi suyumu kendim alırım.'' çocuk: Şu çok güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
You're the missing piece I need The song inside of me I need to find you I gotta find you
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2008, 18:25:58 » |
|
anne:''bana su getir evladıım.'' çocuk:''tamam anne accio su'' anne:''o ne lan küfür mü ettin annene ağzını kırarım bırak bırak ben kendi suyumu kendim alırım.'' çocuk: Şu çok güzelmiş  ahaha evet 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 02, 2008, 15:27:27 » |
|
anne:''bana su getir evladıım.'' çocuk:''tamam anne accio su'' anne:''o ne lan küfür mü ettin annene ağzını kırarım bırak bırak ben kendi suyumu kendim alırım.'' çocuk: ewt bncede Şu çok güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2008, 21:49:12 » |
|
komikmiş,paylaşım için tşkkr:D
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2008, 01:15:21 » |
|
anne:odanı toplamamışsın yatağın darmadaın masanda öyle yerlerde kağıtlar var...'' çocuk:''yeteeeeeeeeer SİLENCİOOOO!'' anne... çocuk:''susturdu beee '' bunda karnıma ağrılar girdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 20, 2008, 15:52:52 » |
|
süper ya saol.çok komik bunlar..
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
LoReNxO
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 20, 2008, 16:05:21 » |
|
anne:odanı toplamamışsın yatağın darmadaın masanda öyle yerlerde kağıtlar var...'' çocuk:''yeteeeeeeeeer SİLENCİOOOO!'' anne... çocuk:''susturdu beee '' ya bu süper ya.hepsi süper ama en çok bunda güldüm. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 16:06:05 Gönderen: LoReNxO »
|
|
LoReNxO
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 20, 2008, 16:14:19 » |
|
heheehe müthiş olmuslar...
aslında ben sihir falan istemem bi accio bide aveda kadavra yeter bana accio ya günlük yasamda çok ihtiyacıum oluyor yavvv...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 08, 2008, 23:37:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 08, 2008, 23:41:34 » |
|
anne:odanı toplamamışsın yatağın darmadaın masanda öyle yerlerde kağıtlar var...'' çocuk:''yeteeeeeeeeer SİLENCİOOOO!'' anne... çocuk:''susturdu beee '' Ben bunu deneyeceğim euhuehuhe 
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2008, 21:09:02 » |
|
hehe bunları anneme söylesem neler olur acaba 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 19, 2008, 09:47:20 » |
|
hehe süper olmuş ellerine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 19, 2008, 12:13:54 » |
|
hahahah süper  saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 19, 2008, 12:16:02 » |
|
harry potter sevdası işte banada bezen böle oluo kitaplarını okuyunca  paylaşım için saoL 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|