|
Pinktasticc
|
 |
« : Temmuz 09, 2008, 00:14:43 » |
|
Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti.
Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu. - Yuh!
Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah?
Kelime:dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Çarpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo!
Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayıııı! -Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo!
Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan!
Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşş!
Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak yumuşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas!
Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha!
Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor - zebrail?
Kelime: duvak - kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey -oha!
Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu...
kelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalışıyorum ama sözle değil beyin dalgalarıyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsın kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
kelime-timsah - abi böle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvan -sürüngen -ok abi bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü - ejderha -?!???!!(yuhhh)
kelime: van gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organını kesen bir sanatçı -bülent ersoy!!!
kelime: miras -simdi diyelim Mısır'da deden var, bu artık yaşamıyor, sana ne bırakır? - piramit.(dedesi tutankamon ya!)
kelime: cumhuriyet w: -Atatürk ne kurdu? z: -kitap kurdu
kelime:Uğur Dündar anlatan: tv de program yapıyo hani yıllardır anlayan: Reha Muhtar? Ali Kırca? anlatan: yok yok sarışın mavi gözlü anlayan: Atatürk? biz: iptal!
kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde süre çoktan bitmiş
kelime: serüven a: abi macellan nası biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopuş, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düşkündü? b: karıya kıza bi de içkiye olabilir (pes)
kelime: mısır kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezanı versin emre....
kelime: okul -biz nereye gideriz hergün -bara...diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. alışverişe...gezmeye.. ay olmuyo bööle baska şekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa
kelime: anneler günü -cennet kimin ayakları altında ? -anne -tamam, hani onların özel bi zamanları var, ne o? - adet..
alıntı
|
|
|
|
|
|
ben değilsem KİM ? * ~ şimdi değilse NE ZAMAN ?¨
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2008, 00:20:40 » |
|
Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha!
nihahaha bu komikti sağ ol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim" "Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?" "Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?" "Sylar'a gabriel desem beni de yer mi" Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?
|
|
|
|
Pinktasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2008, 00:27:13 » |
|
Önemli değil benimde hoşuma gitti gülünsün diye koydum 
|
|
|
|
|
|
ben değilsem KİM ? * ~ şimdi değilse NE ZAMAN ?¨
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 09, 2008, 00:31:53 » |
|
ayy çk güzeldi gecenn bir yrsında gldk valla pylşm için tşkkr pinktasticc
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 09, 2008, 00:36:13 » |
|
Bizim tabularımızdan bir diyalog yazıcam ben de  Kelime : hukuk + Hani bizi korurlar? - Polis? * 300 Spartalı? Kelime : davar + Hani bi film vardı bi şeye karşı? - Duvar  * Olum orda davar yazıyor görmüyor musun? Kelime : batarya + Banu hani sen çalıyosun ya ...? - Piyano? + Hayır diğeri ?! - Bateri? + Evet evet o  * Salak orda batarya yazıyor  öheöheö 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 09, 2008, 02:08:17 » |
|
ay gece gece güldüüm geneee bu tabuyu içat edeni bulup binbir tane madalya verceeem!
|
|
|
|
|
|
  AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 09, 2008, 19:24:15 » |
|
gülmekten koptum yaa terledim  süpperler yaa  eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-candy-
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2008, 10:59:04 » |
|
harbiden süperler yha.koptum valla burda.  paylaşım için saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2008, 22:20:37 » |
|
hepsi müthişti...
Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti.
ama en komik buydu...eline saglık...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2008, 11:28:28 » |
|
Bunları okumuştum daha önce ama hala çok komik  Sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2008, 15:26:11 » |
|
Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah?
Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan!
kelime: cumhuriyet w: -Atatürk ne kurdu? z: -kitap kurdu
kelime: serüven a: abi macellan nası biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopuş, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düşkündü? b: karıya kıza bi de içkiye olabilir (pes)
kelime:anneler günü -cennet kimin ayakları altında ? -anne -tamam, hani onların özel bi zamanları var, ne o? - adet..
alıntı
sperdy yhawss..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|