|
Arminas
|
 |
« : Mayıs 01, 2008, 10:30:57 » |
|
abi bi gelsene.. -noldu nan? -işte bu oldu.. - nasıl yaptın nan bu işi? -ya abi onu bırak ben çok tiksinirim nasıl alacam onu? -ulan alsan nası kullancan onu çek sifonu gitsin
-Bu alete noldu böyle ıslak bu ya -Usta yanlışlıkla tuvalete düşürdüm ondandır
-oğlum bu tuvalete adsl çekmek iyi oldu -iyi nerde alet masanın üstüne koy da oyun oynayalım -kozatin kenarında gidip alsana -oğlum artık klozetin içinde nan naaptın alete -
-aşkım bak 1dk bile ayrı kalmayalım diye tuvale laptopla giriyorum -bu kaçıncı laptop hilmi bari bunu düşürme sonra özlüyorum seni -hobaaa nan heycanladım birden
nası klozetse bu eşşek kadar laptobu almış - klozeti özel yaptırmıştık el yapımı
abi laptobumu gördün mü - ehe.. şimdi şöle oldu ne oldu - şimdi forumda çok moktan bi konu vardı bende onu okurken yani birden oldu herşey
laptop nerdeee Şey anneee ben bilmiyorumm Senin elinden düşmüo ki kızım yerini söle hadeee babana lazımmışş Anne şeyy tuvalatteydimm şeyy olduuu gittiii Ne gitti Laptopp O kadarcık delikten koca laptopu nası düşürdünnn .
+Neden yaptın bunu? -abi isteyerek olmadı ki, elimden kaydı. +O değil salak, bataryası takılı olmayan laptop ile tuvalete neden girdin ? - ?!?!?!?!
-laptop nerde lan -orda -helada mı -orda işte git bak -ulaaaaaaaann nasıl oldu lan bu -lap diye düştü bende anlamadım abii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2008, 16:02:28 » |
|
-aşkım bak 1dk bile ayrı kalmayalım diye tuvale laptopla giriyorum -bu kaçıncı laptop hilmi bari bunu düşürme sonra özlüyorum seni -hobaaa nan heycanladım birden ehuehueu güzel olmuş fazla heyecanlanıpta kendisi düşmese bari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2008, 16:07:46 » |
|
nası klozetse bu eşşek kadar laptobu almış - klozeti özel yaptırmıştık el yapımı ben bunda koptum  sağol paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
24.08.2008'e kadar yokum 
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2008, 12:03:05 » |
|
Neden yaptın bunu? -abi isteyerek olmadı ki, elimden kaydı. +O değil salak, bataryası takılı olmayan laptop ile tuvalete neden girdin ? - ?!?!?!?!
zuhaha s,perdi yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the__gntl__
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2008, 13:05:24 » |
|
 :D:D spr yha saol pylşm içn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2008, 17:45:41 » |
|
-oğlum bu tuvalete adsl çekmek iyi oldu -iyi nerde alet masanın üstüne koy da oyun oynayalım -kozatin kenarında gidip alsana -oğlum artık klozetin içinde nan naaptın alete paylaşım için saol.. 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2008, 15:26:10 » |
|
çok kmikmiş paylaşm içn saol
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 30, 2008, 16:34:43 » |
|
abi bi gelsene.. -noldu nan? -işte bu oldu.. - nasıl yaptın nan bu işi? -ya abi onu bırak ben çok tiksinirim nasıl alacam onu? -ulan alsan nası kullancan onu çek sifonu gitsin en komiği bu bence 
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2008, 13:20:51 » |
|
yazık yani ne diim insanlar ... cık cık
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2008, 17:34:46 » |
|
hehe koptum ya paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2008, 20:43:01 » |
|
çk gusel yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss.lavigne
Şeker

Live together, Die ALONE!
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2008, 11:53:59 » |
|
-aşkım bak 1dk bile ayrı kalmayalım diye tuvale laptopla giriyorum -bu kaçıncı laptop hilmi bari bunu düşürme sonra özlüyorum seni -hobaaa nan heycanladım birden çok iyi yaws gerçi ona para mı yetiştirilir cnm her düşürüşünde yeni bi tane alıyosa !! 
|
|
|
|
|
|
why should i care? cause you weren't there when i was scared i was so alone...
|
|
|
|