|
esn
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 26, 2008, 22:12:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 12, 2008, 01:07:25 » |
|
Daha önce tanışmış mıydık yavrum? -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla özellikle bunlar çooooook süpermiş  hihihhh
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 02, 2008, 17:27:25 » |
|
çok gzl paylm için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 02, 2008, 17:44:48 » |
|
- İlk görüşte aşka inanır mısınız? - .... - İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik şey - ehehe - dövecem ama bak!!
- Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun.
bu ikisi süper ya ama hak ediyorlar canim  paylasim icin sagol 
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 02, 2008, 19:27:55 » |
|
tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar: - ne arıyorsunuz siz? - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! ayy çok güldümm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 02, 2008, 19:52:41 » |
|
yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? hehe bu güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
Where did I go wrong, I lost a friendSomewhere along in the bitternessAnd I would have stayed up with you all nightHad I known how to save a life...
|
|
|
macitpotter
Süt
LIVE FOR FREEDOM
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 02, 2008, 21:42:17 » |
|
çk gslmiş yha   paylaşım için çk saol 
|
|
|
|
|
|
Ölüm dünyayı geçmekten başka birşey değildir tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi, birbirlerinde yaşarlar hala ve lekesizdir sohbetleri... (------------FOREVER ROCK------------)
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 03, 2008, 00:15:57 » |
|
-Daha önce tanışmış mıydık yavrum? -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk
- Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla
- Pardon isminizi öğrenebilir miyim? - Naapcan - Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı?
-Pardon tanışabilir miyiz? -2 soru sorcam bilirsen tanışırız 1-Cumhurbaşkanımızın adı: -Erdoğan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar
- bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi? - hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo... - __._,_.___~ çok güzelmiş.. gerçekten çok komikler  paylaşım için teşekkürler.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2008, 00:16:55 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 03, 2008, 11:48:14 » |
|
çok komiklerdi paylaştığın için sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 03, 2008, 23:31:57 » |
|
2 yıldan beri bu cafede kaç kere okudum bu konuları  daa fazla ilgnç gelemiyor bana yau? yoksa 2 yıldır dönüp dolasp aynı yerde mi okuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 06, 2008, 18:20:53 » |
|
Manyak bunlar yaa 
- sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim
Hepside ayrı bir kopuss saol^^
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 10, 2008, 22:45:19 » |
|
- Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla
Hehee bu çok hoşuma gitti
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 19, 2008, 00:23:12 » |
|
hepsı cok guzeldı paylasım ıcın cok tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 21, 2008, 19:17:49 » |
|
- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım - Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım - Nasıl??? - Naş diyorum kısa ve öz! - yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? Süper yaa... Saol paylşaım için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #44 : Nisan 24, 2008, 18:29:15 » |
|
Pardon isminizi öğrenebilir miyim? - Naapcan - Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı? en çok bunu beğendim bide Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge bide Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla harika olmuş paylaşım için saol 
|
|
|
|
|
|
"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim" "Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?" "Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?" "Sylar'a gabriel desem beni de yer mi" Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?
|
|
|
|