immortal_girl
Süt
senaa ben geldimm lan
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 27, 2006, 20:37:09 » |
|
çok saol gerçekten bozucıu laflarmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2006, 21:04:05 » |
|
güselmişpylaşımiçinsaolll
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
|
RUMEYSA YÜCE
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 28, 2006, 20:43:51 » |
|
PUHAAAHAAAA  Kopardın beni ya!süpersin  Saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chadra
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 28, 2006, 20:58:26 » |
|
bunları bizle paylaştığın için çok teşekkürler çok komikler bana en çok komik gelende -Daha önce tanışmış mıydık yavrum? -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk
buydu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2006, 21:09:26 » |
|
walla ben neredeyse hiç laf atmam atarsamda çok az ihtimal  sözlerde güzelmiş  umarım birgün bana söylenmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2006, 13:49:19 » |
|
şunlar çokl komik yaa Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle.. -Boş musunuz -Hayır arkayı beşledik gör müyon mu? -Ben sandalye için sormuştum -Ben sizi yanlız bırakayım o zaman -Daha önce tanışmış mıydık yavrum? -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk hahahahahahaha çok komik yaa
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2008, 02:06:07 » |
|
ay gecenın 2 sınde yerlerdeyım resmen cok guzelmıs elıne sağlıkk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 26, 2008, 12:25:59 » |
|
bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi? - hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo... bunu bende kullamıştım hakketten süpei yüzündeki oluyor çocuğun yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımmm:)    arkadaşım süpermiş eline sağlık heheheheheh:)
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2008, 19:12:11 » |
|
tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar: - ne arıyorsunuz siz? - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! ya bir tane erkekte ilk seferinde kızla doğru düzgün konuşmaya çalışırken terslenmesin yaa biz erkekler hep laf yemek zorunda mıyız  yinede çok güzel bir paylaşım saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2008, 19:18:34 » |
|
koptum yaw hele
- yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? çok hoş
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2008, 19:33:43 » |
|
zuhahahha çok güselmiş denemek görmek lazm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 26, 2008, 20:53:37 » |
|
-merhaba, saat var mı -ne? -saat diyorum. -eee -kaç olmuş acaba? -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun? -merak ettim de -bi git be!! çok komik olmuş paylaşım için saooll 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|