|
Harley Quinn
|
 |
« : Nisan 04, 2006, 11:14:35 » |
|
Komik fotorafların yorumlandığı yer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2006, 19:33:38 » |
|
zaten karizması olmayan bir kişilik kaybolamazki 
|
|
|
|
|
|
there is a voice calling for me there is light coming down on me there is doubt that is clearing there is day that is dawning there is wound that is healing there is season waiting for me there is road that is turning there is fire still burning there is peace i am searching there is freedom i'm depending on there is pain that's never ending there is rain falling only on me there is dream i am living there is life i am dreaming of there is death i'm awaiting there is home i am deserting i hold my breath i wait only moments remain
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2006, 17:30:31 » |
|
yav zaten tipsizin teki karizma flan yokki olmayan şey nasıl çizilecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2006, 17:51:15 » |
|
valla ya sadece gözleri hoş gersi fıss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SiPu
~*sema*~
Kakao

Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2006, 22:28:52 » |
|
gözleride bakışlarıda hiçbişeyi hoş deil bu çocuğun ya resimde de ciddi daha bi berbat çıkmış ya
|
|
|
|
|
|
~~ARWEN FUN KLUBÜ~~ ~~R&HR SHIPPER~~ ~~ANİME KARDEŞLİĞİ~~ ~~karayip korsanları FUN CLUB~~
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2006, 10:40:41 » |
|
he  he komik çıkmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2006, 12:30:12 » |
|
puhahahha bizim dany dişlek çıktı haa çokk komik çıkmış yaa ayrıca cidden hp yi oynamasa bu çocuk bi hiç olabilirdiii
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda... dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım! kimse beni bilmez, bilmez beni bilmez, bilmez beni kimse, ben hep saklandım..ayrıca xD Tek başımayım;güzel değil bu Hiç özlememişim kendimi Rutubetinden şişmiş kalbim Artık açılmıyor bir türlü
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2006, 12:35:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 28, 2006, 14:49:05 » |
|
haha bence çok tatlı çocuk ya bu fotoğrafta biraz karizma çizilmiş olabilir ama çok seviyorum ben danıeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 28, 2006, 17:14:30 » |
|
ay cnm bnm ne şeker çıkmış tabi birazda karizmayı çizdirmiş ama olsun 
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 28, 2006, 18:15:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|