|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 09, 2006, 15:04:08 » |
|
buda benden 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2006, 15:06:22 Gönderen: Selphie93 »
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
clair de lune
cikolatanın tadına bakmadan gitmeyin..
Şeker

hayatı bir çikolata gibi görün ve tadına bakın!..
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 15, 2006, 12:05:31 » |
|
valla bilmiyorum komik mi komikse ne kadar komik ama görenler güldüğü için paylaşmak istedim.. : )) 
|
|
|
|
|
|
Ölmek için kimsenin ayağına gidilmez... Sadece düşüncen seni öldürür... Süzülüyor içimden, kaybedilmiş vaktimin ılık kanı!!..
Öldüreyim artık bu bedeni, Boğazın eşsiz derinliğinde, Buz gibi bir acıyla bitsin her şey
|
|
|
|
|
|
keçikız
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 15, 2006, 18:08:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 22, 2006, 11:45:28 » |
|
 işte koptuğum resim =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2006, 22:35:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 28, 2006, 18:27:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rooniwaz99
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 29, 2006, 19:46:22 » |
|
 ne güzel gülüyorlar di mi?! (sınıf arkadaşlarım  )
|
|
|
|
|
|
 Without you  Love, by the snow of December...    R/HR shipper->Because if a witty chick gets to know some hot redhead for 6 years, she definitely falls for him :***D °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° Fake Tales of San Francisco Echo through the room More point to a wedding disco Without a bride or groom There's a super cool band yeah With their trilbys and their glasses of white wine And all the weekend rock stars in the toilets Practicing their lines
|
|
|
|