|
Arminas
|
 |
« : Mayıs 01, 2008, 21:03:02 » |
|
İki haftalik evli bir cift.. Adam bir aksam yalniz basina cikip >arkadaslariyla eglenmek ister.. Karisina der ki : > > "Sevgilim, ben çikiyorum" > > Karisi sorar: > > "Nereye gidiyorsun hayatim?" > "Bara gidiyorum birtanem arkadaslarimla biseyler icecegiz.." > > Karisi : > > "Aman da aman benim kocacigim içki mi istiyormus" diye hemen >minibar'a >kosar ve 12 ülkeden 25 degisik icki cesidini adamin karsisina koyar... > > Adam bunun uzerine : > > "Benim düsünceli tatli sevgilim" der.. "cok tesekkur ederim, ama >barda... biliyosun.. buz gibi > bardakta...." > > Adam daha cumlesini bitiremeden kadin hemen mutfaga kosar, derin >dondurucudan cikardigi bardagi kosa kosa adama getirir.. > > "Aman da aman benim askim ickisini buz gibi bardakta mi icmek >istiyormus.. al bakalim" diye bardagi adama verir... Adam sokta.. > > "Benim güzel kurabiyem" der.. "ama barda buz gibi ickimi icerken >yaninda yedigim cerezler... Bilsen canim nasil cekti.. Sana söz, 2-3 saat icinde dönecegim." > > "Aman da aman benim canimin içi kocacigim cerez mi istiyormus" diye >kosa kosa iceri gider... Döndügünde bir tepside 15 cesit cerez fistik, findik, ne ararsaniz tabaklara konmus olarak adama getirir... Adam artik dudaklarini isirmaya baslamistir ve son bir güçle kadina >der ki : > > "Ama benim güzel melegim, barda biliyorsun hani arkadas arkadasa >ortamda.. yaw erkek erkege bi muhabbet vardir bilirsin, hani biz kendi aramizda biraz "rahat" konusuruz.. > > Ve kadin ona gülümser : > > "Aman da aman benim bitanecik kocacigim erkek erkege rahat muhabbet >etmek mi istiyormus... o zaman... >
> BANA BAK OGLUM AL SU LANET OLASI ICKINI BARDAGINA DOLDUR VE >CEREZLERINI DE YE ZIKKIMLAN, HICBIRYERE GITMIYORSUN!! ANLADIN MI (gayet sakin bi şekilde bitirir) aşkıııımmm..!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2008, 18:17:32 » |
|
çok güzelmiş paylaşım ıcın tskrlerr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2008, 16:46:46 » |
|
evet gerçekten komikmişş  kadında adamı bir rahat bırakmamış yani 
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2008, 17:39:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2008, 19:12:12 » |
|
hepinize teşekkürler yorumlarınız için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2008, 20:50:21 » |
|
koptum çok komikmiş...
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2008, 21:43:12 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 21:46:53 Gönderen: hermioneda »
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2008, 22:13:40 » |
|
Vayy kadına bak sen böle olmak lazım  Komikmiş 
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 02, 2008, 16:25:56 » |
|
haha bunlar daha iki haftalık evli 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
Miss Rose
Kakao

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir..
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 05, 2008, 16:02:45 » |
|
komikmiş yhaa  paylaşım işin teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
söylesene küçük melek nedir seni kızdıran ??
|
|
|
|