|
Dame
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 14, 2008, 18:03:58 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 18:34:28 Gönderen: Dame »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 14, 2008, 18:35:30 » |
|
Kuzu insan söyler değil mi?  Shakespear'e boşuna sövdüm yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 14, 2008, 18:40:52 » |
|
Shakespeare  Sövme ona  Shakespeare de okuyalım canım  Ben başladım bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 14, 2008, 18:41:16 » |
|
Kuzu insan söyler değil mi?  Shakespear'e boşuna sövdüm yine  oh kuzu zaten okumuşsundur diye şeyetmedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 14, 2008, 18:45:01 » |
|
Shakespeare  Sövme ona  Shakespeare de okuyalım canım  Ben başladım bile  Sonelerden sınav olunca insan içine oturuyor ve özelikle sınıftakilerin aklında benim gibi sonelerin özelliklerinden çok "Aaa onun gay olma ihtimali mi var?" sorusu kazınınca  Sınavın ingilizce olduğuna değinmiyorum bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 15, 2008, 01:39:15 » |
|
Üyelerin yeni kategori dağılımında herhangi bir sorunu olan varsa lütfen söylesin.  çekinmeyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 16, 2008, 00:12:27 » |
|
Yani kategoriler sabit olmasa daha iyi olur bence ?
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 16, 2008, 00:31:49 » |
|
Kategoriler sabit olmayacak. Her grup bu üç türde de birer yazı koyduğunda tamamen değişecekler. Ayrıca yorumlarından önce kimin yazısını eleştiriyorsan onun da adını yazarsan çok daha iyi olur. Böylece anlam kargaşası çıkmaz, bana mı, ona mı? gibisinden sorularla konular kirlenmemiş olur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 16, 2008, 00:51:34 » |
|
telefondan attigim mesaji duzeltemiyorum bilgisayardan girince hallederim 
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 18, 2008, 12:32:23 » |
|
yaa aslı kafama bir şey takıldı sen çete işlerinde bizim grubun sırasını bu şekilde göstermişsin Öykü Kategorisi: derhavril Madeleine Daniel Ecem Radcliffe ama öykü kategorisi başlığında ise şu şekilde Yazarlar : Madeleine Daniel Ecem Radcliffe derhavril şimdi hangisi daha doğru  bu arada 1 haftalığına yokum döndüğümde bütün yorumlarımı tamamlayacağım ve 27 temmuzdada girip kendi bölümümü koyacağım şimdiden belirtiyorum 
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 18, 2008, 16:46:48 » |
|
yaa aslı kafama bir şey takıldı sen çete işlerinde bizim grubun sırasını bu şekilde göstermişsin Öykü Kategorisi: derhavril Madeleine Daniel Ecem Radcliffe ama öykü kategorisi başlığında ise şu şekilde Yazarlar : Madeleine Daniel Ecem Radcliffe derhavril şimdi hangisi daha doğru  bu arada 1 haftalığına yokum döndüğümde bütün yorumlarımı tamamlayacağım ve 27 temmuzdada girip kendi bölümümü koyacağım şimdiden belirtiyorum  kategoride yazan doğru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 21, 2008, 12:44:40 » |
|
deneme bölümü de olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram :D
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Bırak,o 'roketatar'ı
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 08, 2008, 19:05:56 » |
|
Bizim bir sitemiz yok muydu? Hatta bir dakika. Burasıydı. Yeni üyeler geldi sanırım,onlar da görsünler. Tiraj yapsın site biraz 
|
|
|
|
|
|
~Rezilliğinle bin yaşa Gamze! 
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 08, 2008, 20:41:13 » |
|
Bizim bir sitemiz yok muydu? Hatta bir dakika. Burasıydı. Yeni üyeler geldi sanırım,onlar da görsünler. Tiraj yapsın site biraz  bi de orayla uğraşması zor geldiğinden uğraşmıyodum orayla, zaten kimsenin tınladığı yok. tiraj yapmasına da gerek yok gibi.  isteyen üye olur tabi ama pek bişey olduğu, olacağı yok orada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|