|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 24, 2008, 22:39:23 » |
|
Eveett, kendisini tebrik ediyoruz, gayet iyi bir net çıkarmış  Şimdi, öykü kategorisinde sıra bende ve bugün çok güzel bi resim canlandı gözümde  İlham sağolsun  Bekleyin anacım 
|
|
|
|
|
|
 3 4 5 4 3 Hayranım sana Aslı!!  Kurban bayramında görüşürüz :'(
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 25, 2008, 00:35:14 » |
|
Eveett, kendisini tebrik ediyoruz, gayet iyi bir net çıkarmış  Şimdi, öykü kategorisinde sıra bende ve bugün çok güzel bi resim canlandı gözümde  İlham sağolsun  Bekleyin anacım  cumartesi günü koyarsın
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 30, 2008, 13:47:38 » |
|
eee şey yazılar geciktimi benmi karıştırıyorum kafam karışmışta olabilir 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 01, 2008, 17:42:35 » |
|
eee şey yazılar geciktimi benmi karıştırıyorum kafam karışmışta olabilir  yazılar gecikti ve bu konu da epey kızgınım benim dememe gerek mi vardı diyorum da hala gecikmekte yazılar...
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2008, 17:49:27 » |
|
Gidiyorum ühü
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 05, 2008, 23:42:34 » |
|
Ben bu ceteye uyeydim ama oss yuzunden ayrilmistim tekrar katilmak istiyorum =)
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 06, 2008, 00:07:04 » |
|
Ben bu ceteye uyeydim ama oss yuzunden ayrilmistim tekrar katilmak istiyorum =)
o zaman sizi üye başvurularına alalım efendim. =)
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 14, 2008, 17:20:33 » |
|
Kader ortağıyız biz 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 14, 2008, 17:30:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
|
|
|