|
esn
|
 |
« Yanıtla #60 : Nisan 25, 2008, 12:54:47 » |
|
bu olayın neden bu kadar büyütüldüğünü anlamış değilim açıkçası  normal hayattaki "sıradan" insanlarda bu tür şeyler yaşıyorlar.sırf ünlü biri diye bu frikik verme olayını abarttıklarından hala belli şeyleri geçemiyoruz. emma bilerek yapsın ya da yapmasın görüyorum ki kaç gün olmuş ve hala kendisinden bir açıklama vb. gelmemiş.bilmiyorum bazı şeyleri bu kadar da didiklememek gerek bence  sonuçta yaşanan bu olay emma dan başka kimseyi etkilemiyor.bir insanın sırf ünlü veya tanınmış biri diye bu kadar üzerine gidilmesi saçmalık sadece magazinciler için değil herkes için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #62 : Nisan 25, 2008, 13:27:10 » |
|
bu olayın neden bu kadar büyütüldüğünü anlamış değilim açıkçası  normal hayattaki "sıradan" insanlarda bu tür şeyler yaşıyorlar.sırf ünlü biri diye bu frikik verme olayını abarttıklarından hala belli şeyleri geçemiyoruz. emma bilerek yapsın ya da yapmasın görüyorum ki kaç gün olmuş ve hala kendisinden bir açıklama vb. gelmemiş.bilmiyorum bazı şeyleri bu kadar da didiklememek gerek bence  sonuçta yaşanan bu olay emma dan başka kimseyi etkilemiyor.bir insanın sırf ünlü veya tanınmış biri diye bu kadar üzerine gidilmesi saçmalık sadece magazinciler için değil herkes için  bence de yani zaten kendi isteğiyle yapmamıştır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #63 : Nisan 25, 2008, 13:46:56 » |
|
bu olayın neden bu kadar büyütüldüğünü anlamış değilim açıkçası  normal hayattaki "sıradan" insanlarda bu tür şeyler yaşıyorlar.sırf ünlü biri diye bu frikik verme olayını abarttıklarından hala belli şeyleri geçemiyoruz. emma bilerek yapsın ya da yapmasın görüyorum ki kaç gün olmuş ve hala kendisinden bir açıklama vb. gelmemiş.bilmiyorum bazı şeyleri bu kadar da didiklememek gerek bence  sonuçta yaşanan bu olay emma dan başka kimseyi etkilemiyor.bir insanın sırf ünlü veya tanınmış biri diye bu kadar üzerine gidilmesi saçmalık sadece magazinciler için değil herkes için  Katılıyorum katılıyorum  Kaldı ki kim neresini gösterirse göstersin bir diğeri onu ayıplayamaz bu kendi fikridir sonuçta  Ama gazetecinin yapıtğı iğrençlikten başka bişey değil bu emmaya yuapılan saygısılık olur ancak...neyse 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #64 : Nisan 25, 2008, 14:25:00 » |
|
Emma'nın bi açıklama yapması şart yoksa bu konu uzaaarr giderr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 25, 2008, 18:06:37 » |
|
Emma'nın bi açıklama yapması şart yoksa bu konu uzaaarr giderr
Acaba ne diyecek Kim bilir ne kadar üzülmüstür tam da cekimler arasinda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 25, 2008, 21:34:55 » |
|
kimsenin şefaf kilodu benı ılgelendırmıyo ama sanırsam kı kesın bılerek yapmış. zaten kendi diudu artık çocuk fılımmı teklıfı gelemsınden bıktım daha cok seksı poz werıcem bunları sonra basına yansıcak demıstı sanıyosam bu cumlenın ustune gelınce tabı ınanası gelıyo ınsanınn kı oyle olsa bıle benı ılgilendirmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 25, 2008, 21:38:00 » |
|
bn açıklama fln yapıcanı ısanmıorum..ama belki resmi çeken kişilere dava açablr.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 25, 2008, 21:43:30 » |
|
Offf iyice gururunu iki paralık etmeye başladı. Yanlışkla olduğuna inanmak istiyorum ama buda fazla iyimserlik olur heleki daha önce verdiği röportajlara pakılırsa. Bilmiyorum afedersiniz ama transparan iç çamaşırı, ne biliyim kendin zaten görüyorken neden başkasına göstermek istemiyorsan iç gösteren giyerki bi insan. Neyse kendi başına dert alıyor giderek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #69 : Nisan 25, 2008, 22:13:22 » |
|
ya emmayı pek sevmem ama yinede kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
mer_dan-e
Şeker

Uyuyan bir ejderhayı asla gıdıklama! ! !
|
 |
« Yanıtla #70 : Nisan 26, 2008, 10:46:09 » |
|
böggg midem bulandı bilereq mi yapmış bilemem ama emma da o potansiyel var
|
|
|
|
|
|
yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. Cree kızılderililerin kehaneti
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #71 : Nisan 26, 2008, 11:42:40 » |
|
napıyoki bu kız ya iyiki bi büyüdü kendini hayranlarından soğutuyo
yuhhh diyorum başka bir şey demiyorum!!!
aynen katılıyorum kötü olmuş ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #72 : Nisan 26, 2008, 12:08:06 » |
|
Ay yapmayın lütfen yaa..Bu sitedeki kızların hiçbiri etek giymiyo mu? Hiç yanlışlıkla poponuz açılmadı mı?  Çok entrikalı bir olay değil yani,diz üstü bi etek giyin ve arabadan aceleyle inmeye çalışın,buyrun size frikik..
|
|
|
|
|
|
Let us celebrate the foreign glamour of boys. Their allure is left unexplained Their features and form alien to girls,as described by girls Scant chance for us to consume the beauty of the male body,for pleasure. The body of boys, the blood of boys.
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Mama don't go, Daddy come home!
|
 |
« Yanıtla #73 : Nisan 26, 2008, 12:27:33 » |
|
Ay yapmayın lütfen yaa..Bu sitedeki kızların hiçbiri etek giymiyo mu? Hiç yanlışlıkla poponuz açılmadı mı?  Çok entrikalı bir olay değil yani,diz üstü bi etek giyin ve arabadan aceleyle inmeye çalışın,buyrun size frikik.. Misal dün buralarda hayvan gibi rüzgar vardı ve Nalbantoğlu'ndan Setbaşı'ya kadar ayaklarım çapraz ellerim eteğimin iki yanında iki büklüm geldim ve yaklaşık 189 kere semt sakinleri oramı buramı gördü benim. Marilyn Monroe'nun yandan yemişi gibiydim. Ama sansasyon yaratmadı benimki, sadece "oha kızın etee bak ehehühüh" gibi bakışlara neden oldu. Çok zor bi gün geçirdim  Bunu Emma ya da herhangi biri yapınca herkes neden yadırgadı anlamadım. Acıların en büyüğü bu etekle hareket etmek. Yaa... (bkz:dün bunu gördüm) gelin buna da "off saçmaladı, soğuttu, öğk, pis, kaka" deyin. "Ağğğyyyy iyice bozdu artık Meriliiiğğnn ıyh soğdum yaaağğ".
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2008, 12:30:12 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
your breath is sweet your eyes are like two jewels in the sky. your back is straight, your hair is smooth on the pillow where you lie. but i don't sense affection no gratitude or love your loyalty is not to me but to the stars above. ~Bob Dylan
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #74 : Nisan 26, 2008, 14:35:47 » |
|
off inanmıyorum ya  böyle olacağı belliydi ama ... 18. yaşgününde olmasaymış keşke 
|
|
|
|
|
|
SiRiuS BLaCK HaYRaN KLuBu F1 SeVeNLeR KLuBu LiLY eVaNS PoTTeR HaYRaN KLuBu HPC YaZaRLaRı LoNCaSı AvRuPa YaKaSı FaN CLuB CaPuLCuLar HaYRaN KLuBu
|
|
|
|