|
hermione03
|
 |
« : Nisan 23, 2008, 17:36:31 » |
|
Harry Potter serisinin İngiliz yıldızı Emma Watson (18), frikik verdi. Otomobilden inerken bacak arasını açan Emma’nın şeffaf külodu göründü.  ben böyle bişey yapacağını bekliodum zaten Allah ailesine ve bize sabır versin! Önemli Edit: Orjinal habere eklenen resimler, Harry Potter Cafe yayın ilkeleri gereğince kaldırılıp, yerine yukarıdaki gölgelenmiş fotoğraf eklenmiştir. ~ Fantasticc
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 18:55:58 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2008, 17:43:33 » |
|
ben böyle bişey yapacağını bekliodum zaten Allah ailesine ve bize sabır versin!
aynn katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2008, 17:45:50 » |
|
napıyoki bu kız ya iyiki bi büyüdü kendini hayranlarından soğutuyo
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2008, 17:53:25 » |
|
yuhhh diyorum başka bir şey demiyorum!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2008, 18:13:46 » |
|
Bana özellikle çekilmiş gibi gelsede böle iğrenç haberlerle gündeme gelmesine üzüldüm doğrusu.. Tamm ne kadar Emma'yı sevmesemde ne kadar gıcık olsamda eğer özellikle çektrmediyse üzülürüm buna neyse umarım bundan sonra dersini almıştrdaa böle saçma sapan pozlara girerek kendini rezil etmez ve Emma severleride üzmez..(!)  kankime aynen katılıyorum ya eğer bun özellikle yapmadıysa çok üzülürüm yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 23, 2008, 18:18:26 » |
|
Emma'nın bunu yaşamasının talihsizlik olduğunu pek düşünmüyorum.çünkü diğer röportaj videolarına resimlerne işte ne bileyim konuk olduğu programlarda nerdeyse hep etek giyiyor ve her 1 dakikada bir eteğini düzeltiyor rahatsız oluyor kameralar biyerini yakalamasın diye çırpınıyor! fakat son aylarda 18 ine yaklaştığı sıralarda arabalara binerken yada bindiğinde bir kaç fotoğrafında frikikler vermiş.bana kalırsa Emma şu sıralar genç sexy kız rolünü oynamak istiyor.yani büyüdüğünü kanıtlamak.haksızmıyım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 23, 2008, 18:23:28 » |
|
Bana pek yanlışlıkla olmuş gibi gelmedi ya neyse  Çok iğrenç fotoğraflar  Ben daha masum bi frikik bekliyordum. Bunlar gerçekten deli frikik yani 
|
|
|
|
|
|
There's a hole in the world like a great black pit and it's filled with people who are filled with shit ! And the vermin of the world inhabit it !Lets dens beybe SiLentGLeaM ^^
|
|
|
melinda_HP
Süt
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2008, 18:23:54 » |
|
Bence bilerek yapmamışdır bilerek yapıcak olsa önce bi hazırlık yapardı yani frikik olduğu belli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 23, 2008, 18:29:14 » |
|
aynen kesinlikle masum değil ama inş. bidaha bunlar yaşanmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 23, 2008, 18:35:01 » |
|
Tamam ama suç Emmanın değil ki. Yanlışlıkla eteği açılmış asıl terbiyesizlik bunu fotograflayan insanlarda. Bence Emmanın bi suçu ve gündeme gelmek gibi bi kaygısı yok zaten gündemde olan bir isim 
|
|
|
|
|
|
Seyvin' pipıl hantin' tings! Femilıi biznıs
|
|
|
|