|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 24, 2008, 13:22:25 » |
|
İnsan kaç kere 18 yaşına giriyor ki. bırakın da şımarsın biraz  ewt kesınlıkle ınsan sadece bır defa 18 oluo canm :d
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 24, 2008, 14:03:19 » |
|
şımarık değil yaf onun doğasında var öyle konuşmak, heyecanlanıyor bence  o videoyu bir sürü kişinin izleyeceği düşünülürse heyecanlanması doğaldır her ne kadar ünlü de olsa. şirin görünüyor  teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
db
Süt
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 18, 2008, 21:33:33 » |
|
çok şımarık bu kız ya hıc sewmıyom ama paylasım ıcın sagol bu kız niye bu kadar yapmacık geliyor bana ya  ay aman tamam güzel gün geçirmişsin ne hoş ne hoş  katılıyorum ya bir de videoyu izledim kendi sitesi miydi çiçekli böcüklü bu kız benim psikolojimi bozmakta  ama yine de sevenlere ve paylaşıma saygı 
|
|
|
|
|
|
"Buydu onun cezası Kötü emre itaat etmeyecekti Başkasının vicdanına sığınmayacaktı"
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 22, 2008, 08:38:09 » |
|
şımarık değil yaf onun doğasında var öyle konuşmak, heyecanlanıyor bence  o videoyu bir sürü kişinin izleyeceği düşünülürse heyecanlanması doğaldır her ne kadar ünlü de olsa. şirin görünüyor  teşekkürler... ya bencede onun doğasında var biraz hareketli ve aşırı sosyal e okadar da hayranı ve seveni olunca şımarık gibi gözüküyo ama şımarıklık da yakışıyo sempatik geliyo bana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2008, 10:38:19 » |
|
bence o kadar yapmacık değildi çok şirin bir hali vardı kendisini çok sevmesemde
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
hp-voldi
Süt
^NisaN^
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 22, 2008, 13:15:06 » |
|
İnsan kaç kere 18 yaşına giriyor ki. bırakın da şımarsın biraz  yani kız hergün 18 olmuyo:D
|
|
|
|
|
|
Bellatrix LESTRANGE hayran kulübü 
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 22, 2008, 18:01:52 » |
|
Herzaman dedigim gibi o simarmasinda biz mi simaralim artik  Cok cabuk simarabilen biri oldugum icin Emma bu ilgiye ragmen süper gidiyor diyorum baska birsey demiyorum
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 31, 2008, 13:24:18 » |
|
canım benim ya  .çok tatlı bi kız emma.çok sewiyorum emma yı.bnc harika bi insan o.ne derdiniz var kızcağızla hiç anlamıyorum. canım benim  .hayranlarına böyle teşekkür etmesi gerçekten ince bi davranış.bu davranışı ile hayranlarını düşündüğünü ve onları önemsediğini açıkça gösteriyor
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 31, 2008, 13:32:13 » |
|
İnsan kaç kere 18 yaşına giriyor ki. bırakın da şımarsın biraz   Doğru söylüyorsun wiz. İnsan bi kere 18 oluyor ... şımarması doğalda nedense bana her zaman şımarıkmış gibi geliyor : bilemem belkide hergünü doğumgünü sayıyırdur  (benim görüşümdür Emma hayranları alınmasın)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma-esra
Şeker

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 03, 2008, 17:47:17 » |
|
saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busr@ck
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 06, 2008, 18:47:10 » |
|
canım ya nekadar mutlu görünüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danrack
Süt
zaman gizemli ve guclu bir kavramdir....
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 06, 2008, 18:52:58 » |
|
bence boyle bisy yapmasi ck guzel.bende yerinde olsam aynini yapardim..baska 18 gormicek sonucta..
|
|
|
|
|
|
dumbledore lowered his hands and surveyed harry through his half-moon glasses.'lt is time' he said,'for me to tell you what l should have told you seven years ago,harry..plase,sit down.l am going to tell you everything...'
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 07, 2008, 16:25:39 » |
|
çok gzel ya . bence çok düşünceli bişey olmuş sıradan bi şeklde teşekkür etmektense o günün heycanyla böyle bişey yapmak bnce cok gzel ve çok ta doğal olmşş  saoll 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|