|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2008, 13:21:27 » |
|
ayy cnm ya seni çok sefiom rupert
|
|
|
|
|
|
İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 13:23:39 » |
|
vayy ben de sandım yarışıyor  meğerse seyirciymiş bi tuhaf oldum :S haber için tşkler  acaba yakından izlemek güzel mi ya TV de güzel oluo her arabayı görebiliosn ama yakından izlersen hepsini göremiosn aynı anda fln filan ... ne yarışmıyormu ay bende yarışıor zannetmiştim neyse iyi seyirler dielim ne dielim başka
|
|
|
|
|
|
... Kuşkuyla, "Niye çitlere bakıyorsun?" diye sordu. "Ona hangi büyüyü yapsamda bir güzel yansa diye düşünüyorum," dedi Harry Dudley hemen şişko yüzünde bir panik ifadesiyle arkaya doğru sendeledi. "Ya... yapamazsın -Babam sana bü... büyü yapma dedi- seni evden atacağını söyledi -" "Abra kadabra!" dedi Harry korkunç bir sesle. "Hokus Pokus - ne sihirdir ne keramet..." "ANNNEEEEEE! onu yapıyor, hani bilirsin!"
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2008, 13:23:59 » |
|
Ben de bir an yarışıyor sandım  Neyse resim çok tatlı teşekkürler Başat 
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2008, 14:34:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2008, 15:11:08 » |
|
Evet haberini almıştım,kuzenim kulaklıkla görmüş onu yarışı izlerken.. Ve kötü bir yarıştı.. Ferrariler podyumu kıl payı kaçırdılar.Kovalainen pole pozisyonunu almıştı,büyük şeyler bekliyorduk ondan ama Lewis kaptı yine birinciliği  Biz gide gide İstanbul Park'a gideriz,o kadar  En iyisi Rupe İstanbul'a gelsin  Not:Rupe'ye Lewis'i tuttuğu için bir sepet 'Böğkk'ü baykuşla gönderiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatoS
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 07, 2008, 23:40:07 » |
|
ben biliyodum ilgisinin olduğunu vay beee  bende lewis'i severim kazandığına da çok sevindim :=ama malesef kursta olduğum için izleyemedim  kısmet değilmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2008, 09:53:37 » |
|
Evet ben de F1 'i izlerken gördüm. Bir an çok şaşırdım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 30, 2008, 06:33:41 » |
|
bende yarışıor znntmştm :d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 30, 2008, 19:40:15 » |
|
bende yarışıor znntmştm :d
aynenn
|
|
|
|
|
|
What if I am not the superhero? What if I am the bad guy?
|
|
|
|
|
alonso
Süt
Fernando Alonso
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2008, 21:07:31 » |
|
Yarışı izlerken gördüm McLaren takımının pitinden izledi yani olayın tam kalbinden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|