|
Fraktal
|
 |
« : Ağustos 08, 2008, 12:02:03 » |
|
BBC'nin yaptığı habere göre J.K.Rowling Xeroderma Pigmentosum'la (Çekinik bir genle taşınan rahatsızlık. Eğer bu hastalığa sahip kişi direk gün ışığına maruz kalırsa, kansere yakalanması ya da kör olması riski oluyor.) savaşan bir çocuğa, imzalı bir kitap seti verdi.
David Middleton'ın annesi, J.K.Rowling'e bir mektup yazdı ve XP Destek Grubu'na fon bulmak konusunda yardım istedi. Bundan sonra Rowling bir set imzaladı. Kitap seti Kasım ayında açık artırmaya çıkacak.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2008, 12:06:32 » |
|
Aferin ya  Kadın seviyor yardım etmeyi 
|
|
|
|
|
|
Twilight 
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2008, 12:09:59 » |
|
vov helal olsun rowling'e kalpten kutladım valla 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
Fraktal
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2008, 12:14:53 » |
|
Zaten Jo Teyze ile ilgili haberlerin yarısı bağış haberleri. İyi yürekli kadın doğrusu
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
aslıı
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2008, 12:39:13 » |
|
evet gerçekten takdir edilecek bişey yaptığı ..manevi olarak bakarsaka ama maddi olarak ona bi kayıp yaratacağını düşünmüyorum..aslında tüm zenginlerin yapması gereken şeyi yapmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2008, 13:29:09 » |
|
oh oh iyi yapsın bağış
|
|
|
|
|
|
What if I am not the superhero? What if I am the bad guy?
|
|
|
|
baylil
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 08, 2008, 22:24:56 » |
|
benimde o kadar param olsa..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 11, 2008, 12:21:32 » |
|
bir kez daha takdir ettim valla. helal olsun o kadına. kazandığı paraları çar çur etmiyo hçç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 11, 2008, 12:23:16 » |
|
Kadında var ki bağışlıyo krdeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 12, 2008, 21:35:02 » |
|
dur ben bi arıyım şu rowling'i gene bağış yapmış kerata  şaka bi yana helal olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|