|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 06, 2008, 08:39:29 » |
|
Rowling the Telegraph gazetesine bir röportaj verdi ve üzerinde çalıştığı yeni projesinden bahsetti. Yaygın görüşün aksine yetişkinler için bir dedektiflik kitabı yazmıyor; çocuklar için yazmaya devam ediyor.
(Harry Potter hakkında yazmamak) hayatımdaki en büyük boşluk. Çocuklar için yazmaya devam edeceğim çünkü bu yapmaktan hoşlandığım şey. Rowling Hogwarts hakkındaki hikayelerin geçmişte kaldığını belirtiyor. Değişik bir şeyler yazmak sanırım hem benim için hem de okuyucularım için en iyisi. Ve Edinburgh kafeleri
Müsait bir kafe bulmak hususunda iyiyim. Kalabalığa karışıyorum; ancak tabi ki insanların ortasında oturmam. Eh yüzde doksan canım sıkılmadan yazmama olanak sağlayanlar kafe çalışanları oluyor.
işte bende joanne den böyle bişey bekliyodum.harry potter bitti.ama yeni şeyler olmıycak diye bişey yok.belki de bu yeni çıkarıcağı kitabı daha çok sevicez.belki büyüyle ırtla zırtla alakası olmıycak ama yine bize hitap edicek.paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2008, 14:40:25 » |
|
AnsikLopedi nerde Rowling bi onu yazsan ilk önce de merak ettiğimiz ayrıntıları öğrensek bebem ya  evet hani bir ansiklopedi yazcaktı... farklı birşey yazması gerçekten zor olcaktır 7 kitaplık bir seriden sonra inşallah iyi bir iş çıkarırda biz de zevkle okuruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 06, 2008, 21:23:08 » |
|
Bitirsin bir an önce  Fantastik mi yazıyor acaba? umarım öyledir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
macitpotter
Süt
LIVE FOR FREEDOM
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 08, 2008, 01:45:13 » |
|
Ühüüüüüüüüü Hrry Potter ın konusunun içinden başka bi konu seçip kitap yazsaydıya mesela arrkadaşımız doru sölemiş lily ve james ile ilgili yazabilirdi yada buna benzer
|
|
|
|
|
|
Ölüm dünyayı geçmekten başka birşey değildir tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi, birbirlerinde yaşarlar hala ve lekesizdir sohbetleri... (------------FOREVER ROCK------------)
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 08, 2008, 01:59:25 » |
|
 Yine haddim olmayarak karışmak durumundayım, macitpotter,mesajına yazmayı unuttuğun birşey olursa bir daha diye söylüyorum,üstte sağda değiştir tuşu var onu kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca Rowling ne yazarsa yazsın okumak isterim,o akıcı anlatımı,esprileri yeni projesinde de görürüz umarım.
|
|
|
|
|
|
"Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş olan şeyler,kahramanlar için idealdir"
|
|
|
epik777
Süt
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2008, 14:56:22 » |
|
bu duruma çok sevindim tüm kitaplarını okuyacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 08, 2008, 15:04:59 » |
|
fantastik yazmasa bari çünkü oda bizde hp den çok etkilendik yeni kitapta o hp ye benzer terimler kullanmaktan kurtulamaz bizde yeni kitapta hp kırıntııs aramaktan kitabı okuyamayız neyse hayırlısı güsel bişi yazsın baride karizmayı cizmesin...
|
|
|
|
|
|
Bugün yıkığım biliyor musun?
Ezginim, çaresizim, umutsuzum
Sancılıyım bırakma beni, insanlar kötü
Bırakma beni korkuyorum.
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 08, 2008, 23:27:07 » |
|
Anladı tabi Severussuz bir Harry Potter kitabının asla yazılamayacağını  o yüzden Harry potter ın devamını yazmaktan çekiniyor  Ahh Snape'im ah! az çekmedi şu kadının elinden  darısı yeni kahramanlarının başına 
|
|
|
|
|
|
________________JOHNNY DEPP HAYRAN TOPLULUĞU________________
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 15, 2008, 21:10:47 » |
|
gerçekten bencede kitapta harry potter dan bşiler bulmaya çalışmaktan okuyamayız ama okumyı çok isterim. jkr nin anlatış tarzına bayılıyorum. ayrıca jkr bari bi açıklama yapsın hp ansiklopedisi olacakmı, olmayacakmı? eğer olmayacaksa biz hayranlar biaraya gelip yazalım diyorum.. nası? .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 15, 2008, 21:14:01 » |
|
gerçekten bencede kitapta harry potter dan bşiler bulmaya çalışmaktan okuyamayız ama okumyı çok isterim. jkr nin anlatış tarzına bayılıyorum. ayrıca jkr bari bi açıklama yapsın hp ansiklopedisi olacakmı, olmayacakmı? eğer olmayacaksa biz hayranlar biaraya gelip yazalım diyorum.. nası? ..  o da güzel yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 16, 2008, 00:19:50 » |
|
harry potter kadar tutarmı acep?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 16, 2008, 20:47:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
ginny hhr
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 19, 2008, 13:12:22 » |
|
yeni projesini mrk ettim ama gene kesin spr dir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bruww
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 24, 2008, 18:39:56 » |
|
heralde yine bu şekilde efsaneleşebilecek bi şeyler yazacaktır... yani umarım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|