|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 11, 2008, 22:04:41 » |
|
ay bu anna bilmemne çok çirkin ya nasıl seçtiler ııyykk
zaten cirkin olmasi gerekiyordu sanirsam  sonucta Harry'i kendine iksirle asik etmeye calisti demekki baska türlü olmuycakti bu is 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2008, 04:23:02 » |
|
eski pansy daha iyiydi ya 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 15, 2008, 22:45:32 » |
|
Ben de şu pansy'yi bir beğenemedim gitti,kızın suratında hinlik yokki yav  Draco'nun yanında düşünsenize bii  Ama Romilda'ya bayıldım açıkçası  Filmde Romildadan kısa saçlı bahsediliyor diye hatırlıyorum(emin değilim) ama bunun saçları nasıl zaptedecekler bir fikrim yok  Ama güzel kızmış gerçekten  Daniel bunun yanında bodur falan kalırmı acaba  Kızda boy var gibi görünüyor çünkü 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 20, 2008, 02:25:22 Gönderen: pansy »
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 18, 2008, 03:22:33 » |
|
Çilleri,saçı...çok şirin kız,fakat filmde de öyle görüneceğini sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
hermione_
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 19, 2008, 11:45:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 26, 2008, 10:51:51 » |
|
romilda yı oynayacak kısın dudakları çok küçükmüş  pansy fena değil bnce
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2008, 15:41:11 » |
|
romilda çok güzelmiş yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 03, 2008, 21:02:03 » |
|
ben romildayı hiç öyle hayal etmemiştim. düz ve uzun siyah saçları olacaktı diye hatırlıyorum.saçına fön çekip çilleri yok ederse olabilir. pansye diğer filmlerde pek dikkatetmedim ama bnce uymuş. çünkü pansy kitaplarda maymun suratlı fln diye bahsediliyor.yani aslında tatlı kız ama filmdede öyle gülmeyecek herhalde deilmi?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 15, 2008, 01:11:47 » |
|
Romilda kıvırcık saçlı olması dışında hayal ettiğime yakın. Pansy de fena değil; ama kızda hiç kötü biri olduğu izlenimi yok  Gayet masum görünüyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 15, 2008, 08:32:27 » |
|
romildanın dudakları çok iğrenç.pansy iyi sayılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|