|
ginevra
|
 |
« : Nisan 09, 2008, 21:32:40 » |
|
"Casting Call pro" Harry Potter ve Melez Prens filmi icin bir kac yeni oyuncu buldu. Slytherinli bir ögrenciyi canlandiracak olan Dean Garnham, bir Muggle'i canlandiracak olan Christopher Wilson ve Slughorn'un odasindaki bir portrenin icinde olacak olan Phillipa Burt Romilda Vane'in rolünü Anna Shaffer üstlenecek resimleri altta1 2Son olarak Pansy Parkinson icin secilmis olan Scarlett Bryne'in yeni bir resmiTik Tak Tukaynak:hp-xperts
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2008, 21:47:03 » |
|
Şu yeni Pansy'yi hiç sevemedim.  Romilda Vane kim bu arada ya? 
|
|
|
|
|
|
Behind a scarred serrated grin..
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 09, 2008, 21:50:49 » |
|
Harry'ye hasta bi kız var ya. Aşk iksirli çiköölata filan veriyi hani de Ron yiyio onları ? Kız güzelmiş laaağn. Pansy'yi sevmedim , sevmiyorum , sevmeyeceğim  Eski kız güzeldi. O kalsaydı ya hep =@
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2008, 21:51:48 » |
|
Romilda Vane kim bu arada ya? Romilda Vane Gryffindor binasinda Harry'den 2 yas kücük bir ögrenci. 4.yilindayken Harry'e asik oldu. Bunu ask iksiriyle falan kendine asik etmeye calisan catlak iste  edit:ya tamda anlatiyordum alinti yapa yapa neyse arkadas söylemis zaten 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2008, 21:54:03 » |
|
2 sinide beyenmedim, hayal ettiğimden çok farklılar  ama yinede haber için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2008, 21:58:25 » |
|
Haa,Ron'un yanlışlıkla çikolatalarını yediği hatundu o dimi? Hatırladım şimdi  Bilgilendirme için sağolun canlar 
|
|
|
|
|
|
Behind a scarred serrated grin..
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2008, 22:01:38 » |
|
romilda harbi romilda olmuş sadece  daha tipsiz brini bulamamışlarmı  bu değişen 3.pansy yaw yetr artık 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2008, 22:05:15 » |
|
Pansy mi  o mu yani  Cidden eskisi daha iyiydi.Sevmedim bunu Romilda fena değil  Değiştirirlerse hiç şaşmam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2008, 22:43:57 » |
|
Düşündüğüm gibi değil Romilda, ama yine de rolün üstesinde gelir bence.
Pansy fena sayılmaz.
Paylaşım için sağol.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2008, 23:10:15 » |
|
Romilda çok çirkin bence daha güzelinmi bulamamışlar  Pansy eski pansynin yernini tutmasada hoş kız bence :\ O slythernili öğrenci kimi canladıracak acaba çok yakışıklı çocukmuşşşş 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2008, 23:28:36 » |
|
Romilda çok çirkin bence daha güzelinmi bulamamışlar  Pansy eski pansynin yernini tutmasada hoş kız bence :\ O slythernili öğrenci kimi canladıracak acaba çok yakışıklı çocukmuşşşş  aman tanrım resmen düşüncelerimi dile getirmişsin canım yaaa romilda çok çirkin bence.Pansyde idare eder ddaha kötüsüde olabilirdi.O slytheriinli cidden hoş çocukmuşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|