|
Fraktal
|
 |
« : Haziran 08, 2008, 11:00:11 » |
|
Cuma Gecesi, Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) Friday Night with Jonathan Ross' a katıldı. Harry Potter filmlerindeki rolünü anlatan Coltrane çekimleri geçen hafta sonlanan Melez Prens'ten de söz etti. Programın tamamını buradan izleyebilirsiniz; ancak video sadece Birleşik Krallık' tan izlenebiliyor. Jonathan Ross: Sizi şişiriyorlar mı? Sizi daha büyük yapıyorlar mı? Robbie Coltrane: Üzgünüm, hayır.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2008, 11:04:24 » |
|
Ama yoo  Bunu ben çeviyordumm  Çok hainsin neysem  Paylaşım için sağol bari 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2008, 12:06:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2008, 18:57:05 » |
|
Jonathan Ross: Sizi şişiriyorlar mı? Sizi daha büyük yapıyorlar mı? Robbie Coltrane: Üzgünüm, hayır. bu nasıl bir sorudur böyle ya  kaç film oldu yeni mi sormak akıllarına gelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2008, 19:31:58 » |
|
Jonathan Ross: Sizi şişiriyorlar mı? Sizi daha büyük yapıyorlar mı? Robbie Coltrane: Üzgünüm, hayır. bu nasıl bir sorudur böyle ya  kaç film oldu yeni mi sormak akıllarına gelmiş  katılıyorum !! yalnız o adam ciddi büyük 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2008, 22:07:52 » |
|
Jonathan Ross: Sizi şişiriyorlar mı? Sizi daha büyük yapıyorlar mı? Robbie Coltrane: Üzgünüm, hayır. bu nasıl bir sorudur böyle ya  kaç film oldu yeni mi sormak akıllarına gelmiş  Yine ii tüm seriler bitince de sorabilirlerdi. ama Emma'dan Dan'den vakit kalmamştır ona soru sormaya 
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2008, 23:18:49 » |
|
robbie coltrane MP de olmıcm fln diodu hayret şaşırdım başlığı görünce  yazık adama baya kötü bi soru sormuş bunlarda ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2008, 00:45:53 » |
|
''üzgünüm, hayır''  yazık yahu adamcağıza. hakkaten de bu soruyu sormak için niye o kadar beklemişler 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 09, 2008, 10:36:57 » |
|
başlığı görünce korktum bi an hagrid de mi yok filmde diye  neyse paylaşım için teşekürler... ya hagrid filmde olmaz mı hiç  tabii ki olur önemli bi karakter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 09, 2008, 11:12:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 09, 2008, 11:32:20 » |
|
Hayır Harry' i kessin umrumda değil de, Remus' cuğumu makaslar diye korkuyorum
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|