|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 06, 2008, 01:07:18 » |
|
İkisi de rollerine uygun yüz özelliklerine sahip kişiler (Tabii haber doğruysa.).
Saguni'yi canlandıracak olan kişi, Kaan Tangöze'yi andırıyor sanki.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 06, 2008, 11:04:53 » |
|
bencede ıdare eder herkezindedigibi gibi 2 incisinde wampir tipi war olur bence yanı ııı secım paylasım ııcın sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 07, 2008, 18:15:21 » |
|
İkisi de rollerine uygun yüz özelliklerine sahip kişiler (Tabii haber doğruysa.).
Ahahaha onda da tam vampir tip var hani  bkz:Duman'ın solisti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 07, 2008, 18:38:08 » |
|
Ahahaha onda da tam vampir tip var hani  bkz:Duman'ın solisti Abi genelde tasvir edilen vampir tipi biraz cingöz bişey, uyanık birşey değil midir? Kanı çekilmiş filan böyle.. Uyuşturucu yüzünden gözlerinin altı kapkara olmuş "Senii kkiieendimeeeeyy sakladııaaam, seniiiee ben ısıriciğiim" diyen kendini yoke tmiş, beyinsiz tipler değildir hani..
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 07, 2008, 18:43:42 » |
|
Tekrar baktım da Regulus'u oynayacak olanda ölüm yiyen tipi yok başka oyuncu mu bulamışlar ? (tatlı çocukta Regulus'a yakışmamış) İkincisi ise evet Kaan'a benziyor ve biraz makyajla vampire benzer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2008, 18:50:20 » |
|
Ahahaha onda da tam vampir tip var hani  bkz:Duman'ın solisti Abi genelde tasvir edilen vampir tipi biraz cingöz bişey, uyanık birşey değil midir? Kanı çekilmiş filan böyle.. Uyuşturucu yüzünden gözlerinin altı kapkara olmuş "Senii kkiieendimeeeeyy sakladııaaam, seniiiee ben ısıriciğiim" diyen kendini yoke tmiş, beyinsiz tipler değildir hani.. Bence de uyanık değildir, hayattan kopmuş gibi gözüken, karamsar tipler olarak canlandırmışımdır ben daima vampirleri. Nedense hiç uyanık ya da fırlama bir tip olarak tasvir edemedim kafamda . Ama Kaan Tangöze'yi andırdı nedense tipi (Duman'cılar fena kızacak ). 
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2008, 19:08:14 » |
|
Asıl 2. adam "Pink Floyd - The Wall" filminde oynayan adama çok benziyor  Aynısı mı diyeceğim ama onun çok yaşlanmış olması lazım  edit: adını buldum : Bob Geldof
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2008, 19:27:44 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2008, 19:42:10 » |
|
Bence Regulus muthıs bı secım olmus  Saguni'yi canlandıracak olan kişi, Kaan Tangöze'yi andırıyor sanki.
Kaan'ı bırkac eroın krızı kadar genclestırıp suda cektırırsek benzer kanımca,evet 
|
|
|
|
|
|
**  and i just wanna stay with you,in this moment forever. ** Her sey akar! ~Herakleitos ** @dikili.
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2008, 21:05:08 » |
|
ben beğendim ya iyi seçim bence ama haber doğruysa tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2008, 22:41:35 » |
|
ben beğendim ya iyi seçim bence ama haber doğruysa tabii  Haberin dogru olma ihtimali cok yüksek cünkü Snitchseeker gibi kaliteli bir site yayinlamis 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2008, 22:44:08 » |
|
Sanki benziyorlar be.Ama gerçekten iyi seçimler bence de.İkinciye şöyle kafamda diş filan taktım iyi oturdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_fatal
Süt
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 12, 2008, 17:29:14 » |
|
bence yerinde olmuş  ikisininde kötü duran bi hali var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ılgas
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 09, 2008, 18:53:10 » |
|
regulus ideal bence ii bi seçim =)
|
|
|
|
|
|
son karesi gibi redkit in batan güneşe doğru sürerken atımı gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı..
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 11, 2008, 14:46:41 » |
|
idare eder
|
|