|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2008, 01:04:43 » |
|
regulus fena deil ama dierini pek hatırlayamadım :-/
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2008, 01:06:19 » |
|
ikincidede tam vampir tipi var haa  regulus iimiş ama tabi gerçekten oysa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2008, 02:20:04 » |
|
Regulus Black'te hiç Black ailesinin destansı güzelliğini göremedim ben  Oldukça çok makyaja e kamera oyunlarına ihtiyacı varmış gibi duruyor  Çok sıradan çünkü... Dışarı çıkın bakın bundan göreceksiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2008, 12:06:38 » |
|
Regulus idare eder bene  amaaa sanguni hiç benzememeiş yani sanguni bile var filmede ama voldi ile rita yok 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2008, 12:10:36 » |
|
ikiside tam karakterlerini yansıtıyor neyse hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2008, 19:30:12 » |
|
adamın saçı kesilse hayal ettiğim regulusa baya benzer.. haber için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2008, 19:31:55 » |
|
Luthien kesinlikle sana katılıyorum.Aynen Sirius'un da hayal ettiğim Sirius olmaması gibi yani.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 19:37:08 Gönderen: Marissa »
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 05, 2008, 19:43:25 » |
|
ya evet haklısınız luthien ve ayşe ablacım ama en azından idare eder  ben beendim o vampir adamsa walla ben bile korktum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musa_cakmak219
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 05, 2008, 22:22:38 » |
|
İkinciden harika vampir olur. yerinde şeçim.. ilki ise fena değil... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ginevra
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 05, 2008, 23:18:23 » |
|
Regulus'uma bak sen tam nur yüzlü cocuk tipi var bu mu calmis hortkulugu  neyse "ummadigin tas bas yarar" felsefesi var sanirim secimlerde  Vapmir'e bak sen tam saldiricak gibi bakiyor, coskun tipi var sanki bunda (bkz 2.resim) uwwh korktum  haber icin tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Robe Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 05, 2008, 23:21:08 » |
|
Regulus tatlı çocukmuş. Sevdim ben bu tipi  Vampir ise o da güzel de Regulus daha güzel olmuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 06, 2008, 01:04:50 » |
|
ilki çok şekermiş.. 2.si de tam rolüne göre sevdim... onaylanmamış olsada onaylanmasını diliorum(: yakışırlar rollere
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|