Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 12:02:51  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ralph Fiennes 6. Filmde Yok; 7. Film İçin de Henüz Bir Anlaşma İmzalamadı  (Okunma Sayısı 980 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Mart 04, 2008, 19:49:54 »

Yeni filmi “In Bruges” ın tanıtımını yapan Ralph Fiennes Lord Voldemort rolünden bahsettiği yeni bir röportaj verdi. Ralph, Harry Potter ve Melez Prens filminde gözükmeyecek ve 7. film Ölüm Yadigarları için de henüz bir sözleşme imzalamadı. Ralph, Ateş Kadehi’ni Mike Newell’in yönetmenliğiyle yapmayı özellikle sevdiğini belirtiyor. “Kendi ilk filmi olan dördüncü filmin galasına gidip de oradaki olağanüstü doğayı hissetmeden önce asla hevesli bir Harry Potter kitapları okuyucusu olmadığını söylüyor.  Aşağıda Ain’t It Cool’dan alınmış birkaç soru ve cevapları var;

Soru: Melez Prens’te oynuyor musunuz?

Cevap: Şu anda onu çekiyorlar, hayır, ben çekimlerde yokum.

S:O zaman oynayan yiğeniniz…

C: Yeğenim oynuyor, sanırım sadece Voldemort’un gençliğini(Tom Riddle) gösteren birkaç sahnede olacak. Voldemort’un geçmişini gösteren çoğu sahne biraz daha büyük bir oyuncu- Frank Dillane- oynayacak, anlıyorum.

S: Ve henüz son film için anlaşma imzalamadınız?

C: Henüz değil, hayır.

S: Çektiğiniz iki filmde kendinizi yılan biçiminde görmek eğlenceli miydi?

C: Evet, ilk filmi çekmekten özellikle hoşlandım(onun ilk filmi haliyle 4. film. Niye inatla ilk diyor anlamadım gitti Dil Çıkaran ) İkincisinde(eh, bu da beşincisi), sanırım Voldemort Harry’nin kafasına kendini daha çok bir his gibi yerleştirdi, halbuki Mike Newell le yaptığım ilk filmde, o harika mezarlıkta yeniden doğuş sahnesi vardı, onu çekmekten çok hoşlandım. Filmleri çekerken eğlendim, ama asla kitapların istekli bir okuyucusu olmadım.  Öylesine olacağım bir şey değildi. Çektiğim ilk filmin galasına gittiğimde, oradaki olağanüstü doğayı gerçekten hissettim.

S:Seyirciler arasındaki küçük çocuklar sizin için çığlık atıyor muydu?

C: Evet, insanların sesi ve gürültüsü ve heyecan; büyük bir fenomen, bütün her şey öyle. Ve David Yates tarafından yönetilen son film özellikle iyiydi. Sitilini beğendim; büyümüştü ve bir avantajı vardı, çekilme ve aydınlatılma şekli. Öyle çabucak gelişemeyecek bir ayrıcalık, ama film olarak gelişmişti, ve yapımcılar filmi canlı tutarak, sunarak ve keskin yaparak çok akıllıca davrandılar.

Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ralph Fiennes 6. Filmde Yok; 7. Film İçin de Henüz Bir Anlaşma İmzalamadı
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 12:02:51 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 19:52:36 »

yaaa niye 6.filmde yokkk Ağlayan  bari 7.filmde olsunnnn.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
Pesimisticc
--A Supernatural Fan--
Sıcak Çikolata

X-TinA <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2008, 20:03:05 »

ayh başlığı görünce ödüm koptu tamamen ayrılcak die :S gerçi sözleşme imzalamamışlar ama oynar inş. 7. filmde ... Üzgün

...Love...

Have you ever stared into the rain
Thought the clouds would never disappear?
Have you ever screamed out into the dark
Thinking no one else could hear?

Fraktal
Love Supreme
Mod
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 20:19:41 »

6' da zaten yok ki Voldemort. Burnunun ucunu gösterme zahmetine katlanmıyor, yani yok ama- lafın gelişi işte

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
alessia
Has Türk Kahvesi

I'm just a girl

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2008, 20:23:51 »

6.kitapta yoktu zaten o yuzden normal
inşallah olur 7.filmde

Christian BALE Hayran Kulübü
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

« Yanıtla #5 : Mart 04, 2008, 20:58:57 »

6' da zaten yok ki Voldemort. Burnunun ucunu gösterme zahmetine katlanmıyor, yani yok ama- lafın gelişi işte

Hahha, burnunun ucu XD Kopuverdim nedense Hede Hödö Kahkaha BPM'dan burun takarız Voldy'ye, gösteriri burnunun ucunu Kahkaha Ya da değiş tokuş yaparız Voldy'leri artık Kahkaha

Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
Fraktal
Love Supreme
Mod
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2008, 21:02:41 »

Di mi? Benimki daha karizmatikti Dil Çıkaran Aslında bu adam da kitapları okumuyor galiba. Tabi gazeteci de. İkisi de 6' da Voldemort' un olmadığını bilmiyor. Şimdi ister misiniz 7. kitaba Voldemort' u koymasınlar XD Efenim film çok uzadığı için Voldemort' lu sahneleri kestik. Kusura bakmayın Dil Çıkaran

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

« Yanıtla #7 : Mart 04, 2008, 21:05:56 »

Selena'yla cidden çok karizmatikti XD
Cahillik bu olsa gerek, okumayın da neler kaybedin siz Dil Çıkaran
7. filmde kesseler, kimse tutamaz beni, ister yayan ister uçakla giderim İngiltere'ye basarım o Leavesden Stüdyolarını!! Kahkaha Tabi orayı bassam kaç yazar, önce WB'yi falan bulmam gerek XD David Heyman'ı bulmam gerek XD
Ama 7. filmi David Yates yönetirse, Voldemort'u görmezsem hiç ama hiç şaşırmam Kahkaha

Fraktal
Love Supreme
Mod
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2008, 21:09:08 »

Ben de bekliyorum Dil Çıkaran 6. filmde hortkulukları keserler dedim Gaunt lar ve Hepzibah Smith yok. 7' den de muhtemelen Malfoy Malikanesi, Ron' un ayrılması ve Godric's Hallow olmayacak. Son düello 10 dakika. Bütün karmaşayla birlikte belki 30 dakika. Saçmalık tabi. 5' te de Rita Röportajı için önemli diyorduk değil mi?

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

i.need.chemical@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 04, 2008, 21:12:40 »

6. kitapta Voldemort yoktu demiş herkes ama Voldemort'un çocukluğu vardı. Dil Çıkaran

Umarım 7. filmde oynar buradan söyleyelim anlaşma imzalasın. Sırıtan

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

« Yanıtla #10 : Mart 04, 2008, 21:15:47 »

Malfoy Malikanesi, Ron' un ayrılması ve Godric's Hallow çıkınca geriye ne kaldı pardon? ***küfürler*** XD Yahu bir-iki seneye Yönetmen çıkacak ya da çıkan biri varsa aramızda alsın David'den senaryoyu başlasın çekmeye XD Bütün Hp dünyası için hayırlı bir iş olur bu Dil Çıkaran En güzel yerler çekilmiş olur Kahkaha Ya da David 10 yıl beklesin, ben bir yönetmen olayım, para almadan çekerim ben 7. filmi Dil Çıkaran Hadi o olmadı 8. kitap çıkarsa onu çekeyim Hede Hödö Kahkaha David de peşimde zaten nolur gel film yönet diye Kahkaha

6. kitapta Voldemort yoktu demiş herkes ama Voldemort'un çocukluğu vardı. Dil Çıkaran
Evet, 6. kitapta Voldemort yoktu, Tom Riddle vardı Dil Çıkaran Voldemort yaşlılık bunalımına giren bir amcamız Dil Çıkaran Tom Riddle bambaşka biri Dil Çıkaran

Fraktal
Love Supreme
Mod
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mart 04, 2008, 21:16:58 »

Umarım 7. filmde oynar buradan söyleyelim anlaşma imzalasın. Sırıtan

Herhalde Ralph o boyla yetimhane' de oynacak değil ya Dil Çıkaran Ama şimdi hatırladım, Voldemort var. Dumbledore' u ziyarete gelmiyor muydu o? Hani hortkuluk aramak için, karlı bir kış günü. Demek ki onu da çıkartmışlar. Bunun Türkçesi Düşünseli Sahneleri' nin çoğu (David Bey' in değişiyle Most of the Pensieve Scenes XD ) yok. David kafan bassın diye söylüyorum, nerede benim Pensieve Scene' lerim. <.<

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 04, 2008, 21:25:16 »

Ama şimdi hatırladım, Voldemort var. Dumbledore' u ziyarete gelmiyor muydu o? Hani hortkuluk aramak için, karlı bir kış günü.

Hangi kış günü? (bak merak ettiripte kitabı tekrar okutturma bana Dil Çıkaran) Yani ölüm yiyenler geldiğinde yok. Ben Dumbledore Harry'e birşeyler anlatıp gidiyor. Voldemortun sadece çocukluğu anlatılmıştı.

Fraktal
Love Supreme
Mod
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2008, 21:26:53 »

Ama şimdi hatırladım, Voldemort var. Dumbledore' u ziyarete gelmiyor muydu o? Hani hortkuluk aramak için, karlı bir kış günü.

Hangi kış günü? (bak merak ettiripte kitabı tekrar okutturma bana Dil Çıkaran) Yani ölüm yiyenler geldiğinde yok. Ben Dumbledore Harry'e birşeyler anlatıp gidiyor. Voldemortun sadece çocukluğu anlatılmıştı.

DD yeni müdür olmuş. Daha teröre başlamış Voldemort, her şeyi hasır altı yapıyor. Göz bebekleri yerinde falan. Okula iş başvurusu için geliyor.

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2008, 21:30:33 »

O zaman çokta yaşlı değildi. Kitapta genç, kırmızı parıltılı gözlü diyordu. Yani adam kalkıpta heryerde aranırken Hogwarts'a gelemez.

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: