Yeni filmi “In Bruges” ın tanıtımını yapan Ralph Fiennes Lord Voldemort rolünden bahsettiği yeni bir röportaj verdi. Ralph, Harry Potter ve Melez Prens filminde gözükmeyecek ve 7. film Ölüm Yadigarları için de henüz bir sözleşme imzalamadı. Ralph, Ateş Kadehi’ni Mike Newell’in yönetmenliğiyle yapmayı özellikle sevdiğini belirtiyor. “Kendi ilk filmi olan dördüncü filmin galasına gidip de oradaki olağanüstü doğayı hissetmeden önce asla hevesli bir Harry Potter kitapları okuyucusu olmadığını söylüyor. Aşağıda Ain’t It Cool’dan alınmış birkaç soru ve cevapları var;
Soru: Melez Prens’te oynuyor musunuz?
Cevap: Şu anda onu çekiyorlar, hayır, ben çekimlerde yokum.
S:O zaman oynayan yiğeniniz…
C: Yeğenim oynuyor, sanırım sadece Voldemort’un gençliğini(Tom Riddle) gösteren birkaç sahnede olacak. Voldemort’un geçmişini gösteren çoğu sahne biraz daha büyük bir oyuncu- Frank Dillane- oynayacak, anlıyorum.
S: Ve henüz son film için anlaşma imzalamadınız?
C: Henüz değil, hayır.
S: Çektiğiniz iki filmde kendinizi yılan biçiminde görmek eğlenceli miydi?
C: Evet, ilk filmi çekmekten özellikle hoşlandım(onun ilk filmi haliyle 4. film. Niye inatla ilk diyor anlamadım gitti

) İkincisinde(eh, bu da beşincisi), sanırım Voldemort Harry’nin kafasına kendini daha çok bir his gibi yerleştirdi, halbuki Mike Newell le yaptığım ilk filmde, o harika mezarlıkta yeniden doğuş sahnesi vardı, onu çekmekten çok hoşlandım. Filmleri çekerken eğlendim, ama asla kitapların istekli bir okuyucusu olmadım. Öylesine olacağım bir şey değildi. Çektiğim ilk filmin galasına gittiğimde, oradaki olağanüstü doğayı gerçekten hissettim.
S:Seyirciler arasındaki küçük çocuklar sizin için çığlık atıyor muydu?
C: Evet, insanların sesi ve gürültüsü ve heyecan; büyük bir fenomen, bütün her şey öyle. Ve David Yates tarafından yönetilen son film özellikle iyiydi. Sitilini beğendim; büyümüştü ve bir avantajı vardı, çekilme ve aydınlatılma şekli. Öyle çabucak gelişemeyecek bir ayrıcalık, ama film olarak gelişmişti, ve yapımcılar filmi canlı tutarak, sunarak ve keskin yaparak çok akıllıca davrandılar.