|
Ginevra
|
 |
« : Mayıs 06, 2008, 12:25:57 » |
|
Gectigimiz haftasonu SnitchSeeker sitesi Collectormania 13'de Harry Potter serisinde Tonks'u canlandiran Natalia Tena ile kisa bir röportaj yapmayi basardi. Natalia 6.filmdeki rolü ve son kitap hakkinda konusmus. Tena'nin söyledigine göre bu filmde yer aldigi tek sahne kitapta bile gecmiyor. ( ) Tonks'u görebilecegimiz sahnede Weasley'ler ve Harry yilbasini kutlarken ölümyiyen saldirisina ugruyorlar.
Haberin orjinali icin Burdankaynak:hp-xperts
|
|
|
|
|
|
Masal pembeden griye yol almışsa.. Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık.. Papatyalar mutsuzsa.. Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık.. Ninniler uyutmuyorsa.. Yağmurlar ıslatmıyorsa artık.. Masalcı "Uzaklaş" diyordur.. "Uzaklaş" artık... TwiLight icin son 45 Gün
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
Kakao

Sailor Moon..
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 15:56:13 » |
|
ıyy bu yates e de sinir oluyorum. durmadan kitaptan ayrı saçma sapan sahneler koyuyo becermiştir yine bu filmi de batırmayııı  (en iyi yaptıı şey zaten) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2008, 20:19:13 » |
|
hpc olarak herkes eline kesici bir alet alıp yola çıksın  (meşale de olabilir  ) yates i öldürüp tahta geçicezz! 
|
|
|
|
|
|
-the People I Must Know,They are Far Far Away Now- "Aşk, korkunç bir lanettir Eragon,insanların kusurlarını gizler.Zaaflarını göremezsin.." Dikktali olmak gerek; çünkü kader,insanoğluyla fazla ilgileniyor.
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2008, 16:38:11 » |
|
bu kötü işte
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2008, 19:20:15 » |
|
ya david yates çok kötü yaa kitapta olmayan sahne ne demekmiş... 5. filmdede hiç quiddicth yoktu ne kadar saçma ve kitaplardan en uzunu filmlerin en kısası oldu ve bence bakanlıktaki o yoldaşlık yardıma gelmeden önceki sahneler vasattı hatta ondan sorasıda vasattı çok fazla yeri silmiş yates umarım bundada öle olmaz dicektim aa belliki öle bnce kesinlikle chris columbus, alfonso cuaron ve mike newell ondan milyon kat daha iyiydi keşke onlardan birisi yönetseydi
|
|
|
|
|
|
This town deserves a better class of criminal I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger If you're good at something, never do it for free. What would I do without you? How about a magic trick? I hated my father. Look at me!
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 07, 2008, 20:14:50 » |
|
david yates i öldrmek istiorumm  Kesinliklee öldürsek mi napsakk
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Sen boşver onları uç gönlünce... Onların hiç kanatları olmadı ki
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2008, 20:51:35 » |
|
nasıl yani ölümyiyen saldırısına ugruyorlar ne yapmış bunlar....
|
|
|
|
|
|
Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2008, 21:38:35 » |
|
artık yates içn yorum bile yapamıcam  ne hali varsa görsün 
|
|
|
|
|
|
...Love...  [Had I known how to save a life...]
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 07, 2008, 22:42:42 » |
|
hpc olarak herkes eline kesici bir alet alıp yola çıksın  (meşale de olabilir  ) yates i öldürüp tahta geçicezz!  bencede haydi arkadaşlar yates kolla kendini hpc geliyor 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 08, 2008, 14:14:14 » |
|
David Yates'ten bir mucize beklemiyorduk  Ama şu kes-yapıştır alışkanlığı sayesinde 6. filmide 5.'ye benzettiğini düşünüyorum  Dua edelim de son filmi adamakıllı çeksin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 11, 2008, 14:39:42 » |
|
yapmayın arkadaşlar kitapta yok ama en azından savaş sahnesi olucakmış.tabi ki sahnelerin kesilmesini istemiorum ama kendi ekledikleri sahneyi berbat ediceklerini düşünmüştüm.bilmiyorum yani ölüm yiyen saldırısı ilginç olabilir. benim asıl üzüldüğüm tonksun sadece bir sahnesinin olması sadece bir!! keşke daha fazla gözükseydi.bu arada tonks sadece o sahnede olduğuna göre draco hogwarts expresinde harrynin burnunu kırmayacak. ya da belki onu tonks yerine başka biri kurtarır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|