|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 15:56:13 » |
|
ıyy bu yates e de sinir oluyorum. durmadan kitaptan ayrı saçma sapan sahneler koyuyo becermiştir yine bu filmi de batırmayııı  (en iyi yaptıı şey zaten) 
|
|
|
|
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2008, 20:19:13 » |
|
hpc olarak herkes eline kesici bir alet alıp yola çıksın  (meşale de olabilir  ) yates i öldürüp tahta geçicezz! 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2008, 20:22:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!
I'm sorry about the sun, how could I know that you would burn?, and I'm sorry about the moon, how could I know that you'd disapproved, I'll never make the same mistake, so next time I create the universe I'll make sure we communicate at length oh yeah, but until then...it's better off dead, a smile on the lips and a hole in the head, better off dead, it's better than this, take it away 'cause there's nothing to miss I'm sorry about the world, how could I know you'd take it so bad?, and I'll never make the same mistake, so if you are looking for a fantasy why not trying the entire human rase just to play it safe
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2008, 16:38:11 » |
|
bu kötü işte
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2008, 19:20:15 » |
|
ya david yates çok kötü yaa kitapta olmayan sahne ne demekmiş... 5. filmdede hiç quiddicth yoktu ne kadar saçma ve kitaplardan en uzunu filmlerin en kısası oldu ve bence bakanlıktaki o yoldaşlık yardıma gelmeden önceki sahneler vasattı hatta ondan sorasıda vasattı çok fazla yeri silmiş yates umarım bundada öle olmaz dicektim aa belliki öle bnce kesinlikle chris columbus, alfonso cuaron ve mike newell ondan milyon kat daha iyiydi keşke onlardan birisi yönetseydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 07, 2008, 20:14:50 » |
|
david yates i öldrmek istiorumm  Kesinliklee öldürsek mi napsakk
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2008, 20:51:35 » |
|
nasıl yani ölümyiyen saldırısına ugruyorlar ne yapmış bunlar....
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 08, 2008, 14:14:14 » |
|
David Yates'ten bir mucize beklemiyorduk  Ama şu kes-yapıştır alışkanlığı sayesinde 6. filmide 5.'ye benzettiğini düşünüyorum  Dua edelim de son filmi adamakıllı çeksin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 08, 2008, 15:10:29 » |
|
yuhhh noelda ölüm yiyen saldırısı!!  allah belanı versin david abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 11, 2008, 14:39:42 » |
|
yapmayın arkadaşlar kitapta yok ama en azından savaş sahnesi olucakmış.tabi ki sahnelerin kesilmesini istemiorum ama kendi ekledikleri sahneyi berbat ediceklerini düşünmüştüm.bilmiyorum yani ölüm yiyen saldırısı ilginç olabilir. benim asıl üzüldüğüm tonksun sadece bir sahnesinin olması sadece bir!! keşke daha fazla gözükseydi.bu arada tonks sadece o sahnede olduğuna göre draco hogwarts expresinde harrynin burnunu kırmayacak. ya da belki onu tonks yerine başka biri kurtarır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|