|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 19, 2008, 19:38:19 » |
|
oyuncularla bi sorunum yok ama yates lanetlendiyse takla ataraq gülmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım...
Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak Yardımcı olmuyor...
aptal! aptal! aptal!
|
|
|
|
|
*HP*
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 24, 2008, 18:08:02 » |
|
bence yine saçmalıktır bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 25, 2008, 07:52:21 » |
|
muggle ların gelecek postasını the sun ilan ediyorum.ikisi de asılsız haber yapıyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 28, 2008, 20:13:24 » |
|
evet evet. bence david yates e büyü yaptılar son filmi kesip biçti diye... bi okuyup üfletsek mi nefesi kuvvetli bi hocaya tabi bu arada gidip sete de bi göz atmış oluruz;) yada öyle mi kalsa ne  belki yates kaçar da fazladan 3 film berbat etmemiş olur.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 02, 2008, 19:04:29 » |
|
bence gene asparagastır.
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 04, 2008, 12:28:08 » |
|
o bu değilde eğer berbat bir film çekerlerse gerçekte ben lanetlicem hepsini.  aynen ayşe abla benimde hislerime tecüman oldun baştada o david yetesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 06, 2008, 01:13:35 » |
|
"Daniel onun iki katı insanların çekindiği bir sahneyi cesurca çekti. Yanan bir binadan, bir vinç aracılığıyla alındı." bu hangi sahneydi hatırlayamadım  aynen... (: zor iş ama sonucunu alıyolar... bu da isa filmi ne döncek adını hatırlayamadın mel gibson oynuyodu.. onlarında başına gelmeyen kalmamıştı... hp mize bişeycikler olmaz.. çekerler filmi... (:
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 09, 2008, 00:32:41 » |
|
Saçmasapan batıl inançlar ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 10, 2008, 15:02:21 » |
|
bence de the sun abartıyor ama doğru da olabilir  abartıyorlar bence de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2008, 15:11:46 » |
|
Bence çok saçma :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 10, 2008, 15:15:58 » |
|
The Sun zaten hep asparagas ki ben böle sitelerde onun haberlerinden doğru çıkan görmedim dırdırcı gibi işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GinnyPotter
Süt
You Will Lose Everything
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 10, 2008, 16:42:22 » |
|
İnsanları ürkütmeye çalışıyorlar. Lanetlenmek ne demek yani? Çok saçma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilash_lupin
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 10, 2008, 20:52:15 » |
|
o bu değilde eğer berbat bir film çekerlerse gerçekte ben lanetlicem hepsini.  aynen ayşe abla benimde hislerime tecüman oldun baştada o david yetesi  kesinlikle katılıyorum.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark Eagle
Süt
SüngerBob da Emo :O
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 10, 2008, 23:53:32 » |
|
Hıı voldemort atmıştır bi' lanet ondan dolayı lanetlenmiştir Açıkçası hiç inanmadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|