|
davıd_woldemort
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 30, 2008, 16:59:22 » |
|
ya güzel tabide bence biraz erken oldu yine art arda fragman verecekler bizde zümrüdüanka yoldaşlığındaki gibi filmi izlemeden bıkacaz ama yinede merkla bekliyorum bende
|
|
|
|
|
|
deathly samet
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 01, 2008, 19:32:49 » |
|
inş. doğru bir haberdir süper olur valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 15, 2008, 20:48:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 16, 2008, 14:15:58 » |
|
yaa arkadaşlar bugün 16 mayıs ama bakıyorum bakıyorum hiçbiyerde yok.. neden bulcaz?? bütün heveslerim söndü okulda zor durdum bugn...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 16, 2008, 14:52:50 » |
|
evet arkadaşlar sanırım şasımıza küsücez bende araştırıyorum sabahtan beri ama hiç bi yerde yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 16, 2008, 19:10:37 » |
|
off yaa ne kadar heveslenmiştim.sinir oldum yaa.bütün hfta boşuna beklemişim... 
|
|
|
|
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 16, 2008, 20:17:27 » |
|
Fragman yayinlanmamis, bu sadece bir söylenti olarak kaldi  ewt tam tarihi belli değilmiş meğer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 16, 2008, 20:41:55 » |
|
Pöff söylentinin daniskası çıktı 
|
|
|
|
|
|
Dağlarda tek tek ateşler yanıyordu. Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki şayak kalpaklı adam nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden güzel, rahat günlere inanıyordu ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında, birdenbire beş adım sağında onu gördü.
Paşalar onun arkasındaydılar. O, saati sordu Paşalar: "Üç", dediler. Sarışın bir kurda benziyordu Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı. Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu. Bıraksalar ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkla akan bir yıldız gibi kayarak Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.
|
|
|
|
|
|