|
XxPoTTeRxX
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 30, 2008, 22:45:46 » |
|
önemli diil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 27, 2008, 14:55:43 » |
|
16 gün kaldı:D tabi bu söylenti doğruysa. ama bence doğrudur.çünkü bir sürü sahneyi çektiler. slughornun partisi ve evi çekildi. öpüşme sahnesi hermi-ron -lavender fln. harry ve ginnyle ilgili bşiyde varır herhalde. galiba quidditchi de çektiler. nese işte bnce dorudur.türkiye de ne zaman çıkar fragman bilemem ama nasılsa biz youtube dan fln buluruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 27, 2008, 16:59:39 » |
|
çünkü bir sürü sahneyi çektiler. slughornun partisi ve evi çekildi. öpüşme sahnesi hermi-ron -lavender fln. harry ve ginnyle ilgili bşiyde varır herhalde. galiba quidditchi de çektiler.
bence çekimlerin hepsini bitirmiş olma ihtimalleri de var. çünkü burda okuduğum bi haberde melez prens çekimlerine giden biri müdür odasında dumbledore un portresini görmüş. ordaki biri de dumbledore un ölüm sahnesini daha yeni bitirdik demiş. öyleyse kitabı da bitirmiş olurlar yani..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 17:00:27 Gönderen: lilyevans »
|
|
Harry Potter ve Melez Prens filminin 1 SENE ertelenmesine siz de tepkinizi belirtmek istiyorsanız; tıklayın, bilgilerinizi girin tepkinizi gösterin..
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 28, 2008, 19:31:58 » |
|
aslında mantıklı değil çünkü kasım da vizyona girecek filmin mayısta fragmanı verilmesi pek mantıklı değil ama paylaşım için sağol. 
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 28, 2008, 19:54:10 » |
|
beklicez mecburen ne yapalım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2008, 19:54:44 Gönderen: joshbsr14 »
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 28, 2008, 20:26:36 » |
|
eh bende herlez gıbı merakla beklıyom paylaşım ıçin sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 28, 2008, 22:02:11 » |
|
aslında mantıklı değil çünkü kasım da vizyona girecek filmin mayısta fragmanı verilmesi pek mantıklı değil ama paylaşım için sağol.  mantıklı ağustosta çıkçak zay için ocakta ya da şubatta takiben nisan filan da da fragman yayınlandı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 28, 2008, 22:04:54 » |
|
yha çok merak ediyorum bn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 28, 2008, 23:16:28 » |
|
oooo spr bi haberbu yaa.16 gün kaldı ne gsllll... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 29, 2008, 11:05:42 » |
|
ewwet az kaldı az ama filime daha çok var :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 29, 2008, 14:50:06 » |
|
sabırsızlıkla bekleyim mi beklemeyim mi bilemiyorum  hayal kırklığına uğramaktan korkuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 29, 2008, 15:30:56 » |
|
Beni asıl meraklandıran Ron-Laven var mı acaba??? Ayy çok heyecanlandım şimdiii 
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 29, 2008, 18:43:36 » |
|
Beni asıl meraklandıran Ron-Laven var mı acaba??? Ayy çok heyecanlandım şimdiii  Onlarin öpüsme sahnelerini fragmane koyacaklarini sanmiyorum ama umuyorum  Gerci gecen film Cho-Harry sahnesini gösterip tüm merakimizi gidermislerdi ama 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 29, 2008, 18:43:56 » |
|
çünkü bir sürü sahneyi çektiler. slughornun partisi ve evi çekildi. öpüşme sahnesi hermi-ron -lavender fln. harry ve ginnyle ilgili bşiyde varır herhalde. galiba quidditchi de çektiler.
bence çekimlerin hepsini bitirmiş olma ihtimalleri de var. çünkü burda okuduğum bi haberde melez prens çekimlerine giden biri müdür odasında dumbledore un portresini görmüş. ordaki biri de dumbledore un ölüm sahnesini daha yeni bitirdik demiş. öyleyse kitabı da bitirmiş olurlar yani.. tamam da her sahneyi kitaba göre çekmek zorunda değillerki... yani dumbledore un ölüm sahnesini en başta da çekebilirlerdi  fragmanın erken çıkacağını umuyorum ama inşallah hayal kırıklığına uğramayız...
|
|
|
|
|
|
 S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
|