|
XxPoTTeRxX
|
 |
« : Mart 27, 2008, 14:07:15 » |
|
The Leaky Cauldron sitesine göre Melez Prens'in fragmanı 16 Mayıs'ta "Narnia Günlükleri Prens Kaspiyan" ile aynı anda yayınlanacağını söyledi.
Bunlar yanlızca söylenti tabi... Melez Prens 21 Kasım'da vizyonda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2008, 14:20:51 » |
|
Vayy Heyecanla bekliyoruuzzz!! (hele de mağara bölümünü )
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2008, 18:03:42 » |
|
oofff en beğendiğim kitaptııı  çok merak ediyorum nası olcak fragman acaba 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2008, 19:13:55 » |
|
Bu haberi az önce okudum kaynak burdafakat orda fragman'in 16 Mayis 2008 tarihinde ABD'de yayinlanacagi Britanya 26 Haziran 2008 ve Almanya icin 31 Temmuz 2008 deniyor WB'nin bu söylentiyi henüz dogrulamadiklarinida belirtiyorlar
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2008, 19:18:59 » |
|
Eh suyunu cıkarmasınlar gene de yapsınlar en azından bıkac sahne  yıne bı gırıs bı de bıtısı olur boyle fılm gormedım abı ortaya konu atmıyorlar bı baslangıc var sonra dırek olay ve sonuc ınsan azıcık sındırır bı de o keddar kıtabı var ayıp ayıp 
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 28, 2008, 19:36:18 » |
|
yaaa 16 mayısa daha çok war bn o kadar bekleyemem kiiiii!! ama neyse beklicez artık. hem fragman çıkınca film hakkında daha çok tahmin yapabiliriz. acaba nasıl olucak??? çok merak ettim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 29, 2008, 21:30:25 » |
|
umarım fragman da film de güzel olur,paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 30, 2008, 15:11:29 » |
|
ztn okuduğum bir habere göre melez prens'in görsel efektleri mayısta yapılacaktı. myıstan önce fragman çıkmas pek de tahmin edici olmazdı  az kaldı 2 ay'cık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 30, 2008, 15:36:05 » |
|
Gerçekten öyleyse güzel, haber için teşekkürler; Yates iyi fragmanlar yapıyor. (Ben, Yates'in sadece fragmanı yönetmesini isterdim şahsen, filmi değil. ) ehuhehe  katılıyorum kardeşim. David bir HP yönetmeni olamazzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 30, 2008, 16:52:11 » |
|
Merakla bekliyorum tabii ki. Haber için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|