*HP*
Süt
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 24, 2008, 17:46:44 » |
|
emma aşmış kendini yhaa(saol haber için)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 24, 2008, 18:02:53 » |
|
Haber doğruysa niye diğer siteler haberi yayınlamadı  Niye onları gördüğünü iddia eden kişinin adı verilmemiş  Bu sebeplerden ötürü bana pek doğru gelmedi Bi hafta bekle onlar geriden gelir ~ Fraktal
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 18:06:31 Gönderen: Fraktal »
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 24, 2008, 18:56:56 » |
|
Böyle haberlerde tabii ki de olaya tanık olan kişinin adı verilmez yani olur mu hiç öyle şey 
|
|
|
|
|
|
Let us celebrate the foreign glamour of boys. Their allure is left unexplained Their features and form alien to girls,as described by girls Scant chance for us to consume the beauty of the male body,for pleasure. The body of boys, the blood of boys.
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 25, 2008, 07:50:26 » |
|
emma aşmış kendini yhaa(saol haber için)
emma hep öyle zaten.yeterince patavatsız.ama bu ona yakışıyo.başka türlü olsa ona gıcık olurdum heralde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 25, 2008, 15:59:26 » |
|
bence bu haller ona yakışmıyor daha ''hanımhanımcık'' olmalı yani duruşu öyle mesela ben ''hanımhanımcık(!)'' olmadığımı tarzımla belirtirim emma öyle değil gibi duruşu giyimi falan onun bu patavatsız tarzına uymuyor (bence).konu rup olunca iki arada bi derede kalmış olması doğal gerçi aşktan gözü dönmüş  önüne gelene bağırıyo anlaşılan son kurbanıda lily allen 
|
|
|
|
|
|
SiRiuS BLaCK HaYRaN KLuBu F1 SeVeNLeR KLuBu LiLY eVaNS PoTTeR HaYRaN KLuBu HPC YaZaRLaRı LoNCaSı AvRuPa YaKaSı FaN CLuB CaPuLCuLar HaYRaN KLuBu eMMa HaYRaN KLuBu
|
|
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 26, 2008, 16:35:34 » |
|
emma ile rupert çok yakışıyo emmada çok aşırı kıskanmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 28, 2008, 19:58:23 » |
|
lavender'ı lily oynasın lol:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 05, 2008, 23:34:25 » |
|
emma telefonu lily'nin suratına kapatarak ayıp etmiş ama açık konuşmak gerekirse onun yerinde ben olsam ve arkadaşım(yani sadece arkadaşım bile olsa) böyle bir telefon alsa ben de böyle konuşurdum. rupert'la lily yakışmaz bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 06, 2008, 01:01:40 » |
|
vay be çok güldüm yine... emma ya noluyosa >> lily şeker kız ama açıkçası rup ve onu düşünemiyorum... emmaylada düşünemiyorum..(: kimseye yakşmıyor... (: tek başına daha iyi bence...(:
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 11, 2008, 15:07:15 » |
|
içlerinden en düzgünü rupert. bari o bozulmasın.emma da lily de yakışmaz ona bence. en iyisi biz şu rupa şöle eli yüzü düzgün bi kız bulalım dimi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emila
Süt
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 12, 2008, 19:13:23 » |
|
bence emma rup meşgul deyince lily yanlış anlamış, emmaya kötü sözler söylemiş olabilir.bu yüzden emma sinirlenmiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armo
|