|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 23, 2008, 00:07:32 » |
|
böyle şeyleri koyup filmin önemli parçalarını kesmezler inş haber için saol
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 23, 2008, 00:31:45 » |
|
Sahneyi değil de filmi tamamen beğeniriz umarım; sahne önemli değil, tüm film güzel ve yeterli olsun; haber için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2008, 17:48:58 » |
|
Merak ediyorum,acaba nasıl olacak..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 25, 2008, 17:56:11 » |
|
off ya herzaman kovuk'u sevmişimdirama böle en önemli yerlerini koymayıpta gider kovuk'u koyarlarsa öff inşallah film beklediğimizdende güzel olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2008, 21:10:15 » |
|
Umarım bu sahneyi koyduktan sonra, beklenen bir sahneyi filmden çıkartmazlar; haber için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2008, 22:54:57 » |
|
bence sadece filomelri izleyenler için yararlı bir sahne olur ama biz kitap kurtları için gereksiz ve hayli bos bi sahne sonucta Dünyanın artık güvenli bir yer olmadığını biliyoruz zaten biz...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2008, 22:56:13 » |
|
bencede keşke tam ortada olmasaydı.
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 01, 2008, 16:21:46 » |
|
çok uzun bi sahne olacağını zannetmiyorm bi voldinin karanlık dünyasını sonrada güvenli kovukta bekleyen insanları gösterirler herhalde bizde o duyguya kapılırız diye planlanmış olabilir.... çünkü kitapta olmayan bi sahneyi filmin akışını değiştirecek şekilde koyacaklarını sanmıyorum.....
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 05, 2008, 16:14:43 » |
|
Keşek kitapta olmayanları eklemeyi bırakıp şu kitaptakileri düzgün çekseler ama herhalde farklılık olur. Paylaşım için sağol
sana tamanen katılıyorum yani nolur kitapta olmayan sahneler yerinekitaptaki sahneleri çıkarmayıp onları çekseler.ama bu gidişle biz o günleri göremicez.ooooof of
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
|
-nYmPhAdORANA-
Süt
-CaRpE DiEm-
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 10, 2008, 08:19:04 » |
|
bence çoğu saheyi kestikleri için insanlar anlamaz die bi bölüm koymuşlardır araya gzl olur inş....
e o zmn onlarda filmi anlasılmaz hale getirmesinler ama dimi!! böylece sahne eklemeyede gerek kalmaz neyse burdan böyle itiraz etmekle olmuyo bekleyip görücez
|
|
|
|
|
|
BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 10, 2008, 18:28:20 » |
|
Umarım bu sahneyi koyduktan sonra, beklenen bir sahneyi filmden çıkartmazlar; haber için teşekkürler.
kesceklerine adam gibi kitaba uysalar ya,daha önceki filmlerden kitaptan farklı olanlar sevilmemişti.bununda çok farklı olacağını zannetmiyorum.burada sana katılıyorum arkadaşım özellikle savaş sahneleri ve hortkuluklardan kescekleri kesin.eğer özellikle bu 2sini keselerse ne filmden bişi anlaşılır nede bekleneni verir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 10, 2008, 19:44:20 » |
|
bence sadece filomelri izleyenler için yararlı bir sahne olur ama biz kitap kurtları için gereksiz ve hayli bos bi sahne sonucta Dünyanın artık güvenli bir yer olmadığını biliyoruz zaten biz...
Sonucta herkes kitaplari okumuyor ve bence bu kovuk sahnesinin olmasi tam olmasi gerektigi gibi olmus kisacasi tebrikler Tüm kitabi filme sigdirmak gercekten cok zor arkadaslar, tabiki herseyi her sahneyi begenmemiz mümkün degil, bu filmdede yine hayal kirikligina ugrayacagimiz kesin Yates'inde belirttigi gibi filmin konusunu anlatmak amacli eklenmis bir sahne eminim 5-10 dk'dan fazla sürmez o yüzden üstünde durmaya degmez
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|