Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 08:09:57  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Helen McCrory Melez Prens'teki Yardımcı Oyunculardan Bahsetti  (Okunma Sayısı 334 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Mod
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 08, 2008, 13:32:35 »

Helen McCrory (Narcissa Malfoy )verdiği yeni röportajında Melez Prens filminin yardımcı oyuncuları Helena Bonham-Carter (Bellatrix), Alan Rickman (Snape) ve Jim Broadbent (Slughorn) la olan ilişkierinden bahsetti. (Bir şey sormadan geçemeyeceğim, kitapta Cissy ve Slug karşılaşıyor muydu? Ben hatırlamıyorum ve öyle bir sahne ekleyip de Gaunt'ları çıkarmış olursa Yates'i kesinlikle öldüreceğim.)

Alıntı
Çılgın saçları ve devirdiği gözleriyle Helena var, sonra Alan var; eğer biraz daha sakin olsaydı kalbi dururdu herhalde. Sonra Jim Broadbent var, kapıyı açarken sana doğru yalpalıyor. Bunlar gerçek değil elbette. Bu kişiler normalde baş rolleri oynuyorlar ve bazıları sadece dört kere konuşuyor filmde.  (Bu muhtemelen Bella'dır; ama hele bi Sümsükus ya da Slug olsun, David'i diriltip bi  daha öldüreceğim herhalde) Oyunculuk ve yapımcılık açısından muazzam bir yaratıcılık var burada. Britanya'da sıradışı olanı yaratmak burada serbest.

Helen McCrory, Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda Bellatrix'i oynayacaktı; ancak hamile kalması yüzünden rol Helena Bonham Carter'a verildi. McCrory'nin son iki Ölüm Yadigarları filminde de Narcissa'yı oynayacağı biliniyor.

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Helen McCrory Melez Prens'teki Yardımcı Oyunculardan Bahsetti
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 08:09:57 »

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 13:37:03 »

Şaşırmış mı bunlar ya ?! Ne demek 4 cümle !? Hadi diğerleri neyse ama Alan Rickman ? Artı bu adam Melez Prens değil mi ?! Onlarla bir olamaz , olmamalı.

(Abarttım belki ama bu adam RADA adamı yani , hem bırak benim saplantılarımı , kitapla çok alakasız olur 4 cümlesinin olması.)

Sakinmiş ha Gözlerini Deviren Canım Âşık Ve şunu eklemeden edemeyeceğim , Helen'in Bellatrix olmaması daha iyi oldu bence. Rolle , o karakterle bütünleşemezdi gibime geliyor.

Haber için teşekkürler Mister Gözlerini Deviren

PS : Teşekkürümü geri alıyorum seni pis gıcık! <.< Sümsükus ha ? Yolarım , çizerim <.< Artı çarpılırsın <.< Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 13:45:06 Gönderen: JameSirius » Logged
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2008, 13:48:07 »

Benim yapacağım yorumları zaten sen kendin yapmışsın Başat. Ay inanılır gibi değil ben öldürmeyecem en satanistçe işkence yöntemlerimi onun üstünde kullanıcam. Ölüm az gelir <.< . Ya berbat ettiler kitabı ya onu çıkar bunu koy o karakteri geriye at bunu çıkar. Ya nasıl Alan 4 cümle eder yaa ismini veren o . Pff sağlığım açısından anlaşılan bu filmi izlememk enim için daha akıl kârı olacak.
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 13:49:06 Gönderen: Fraktal » Logged

shu_damla
ஷº Đąறζ Ăº ஷ
Telve

нєунαт αуαкℓαяıмıη вιçιмιηι ∂єğιşтιя∂ιм

shu.hp_dmla@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2008, 14:09:59 »

helen'ın narcissa olmasına sevindim. iyiki bella'yı oynayamamış zamanında. narcissa için daha uygun. tam anne tipi var kadında.  XD

Alıntı
Bu kişiler normalde baş rolleri oynuyorlar ve bazıları sadece dört kere konuşuyor filmde.

kalp krizi geçircem. slug'ı tam anlamıyla görmeyi çok istiodum.  Utanmış  david kafan kopsun senin. başka bişi demiorm.  Şaşırmış dememede gerek yok zati .

Alıntı
(Bir şey sormadan geçemeyeceğim, kitapta Cissy ve Slug karşılaşıyor muydu? Ben hatırlamıyorum ve öyle bir sahne ekleyip de Gaunt'ları çıkarmış olursa Yates'i kesinlikle öldüreceğim.)

sette falan ister istemez karşılaşmışlardır. helen ondan bahsediodur.  Gözlerini Deviren  david'i öldürüpte elini kana bulama. onun pis muggle kanı ellerine bulaşmasın. Sırıtan (ben sanki farklı bişiyim  Hede Hödö )

One book to charm them all and in gladness bind them.
~Bunu açıklamayacağım, ama size büyü yaptığımı tahmin etmişsinizdir.~[
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2008, 15:29:07 »

4 cümle  Acayip Alan olamaz heralde ya Yates o kadarına cesare edemez  Gözlerini Deviren Hpcilerin kendisini linç edeceğini tahmin ediyordur inşallah  Şeytani

...Love...

Beyond Help
Söyledim büyücüye yok hiçbir değerin!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2008, 17:08:05 »

Alıntı
Bu kişiler normalde baş rolleri oynuyorlar ve bazıları sadece dört kere konuşuyor filmde.
Umarım bu "bazları" kelimesi en fazla 2 kişiden ibarettir  Hede Hödö bi tuhaf oldu cümle ama olsunn Kahkaha
Ya bu film bari berbat olmasın yaaa  Ağlayan  Ağlayan

bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2008, 17:57:44 »

yalnız 4 kere diyor 4 cümle değil, yani konuşmalarının olacağı  4 sahneleri var anlamına geliyor bu. bazı sahnelerde konuşmalarına gerek yok savaş sahnesinde fln. Hem zaten snape herşeyi bakışlarıyla anlatıyor:D yinede daha fazla konuşsalar iyi olurdu.
Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2008, 21:28:26 »

Gaunt sahnesi zaten yok başat... Hede Hödö

selma_hedwig
Süt
*

Alan Rickman delüsüü:)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 03:09:35 »

Konuşsun konuşmasın Alan bu filmde çok çıkmalı.Tabi konuşsa daha iyi Alan'ın o güzel sesinden mahrum kalıyoz devamlı.

Alan var; eğer biraz daha sakin olsaydı kalbi dururdu herhalde.

Ay canım yirim ben onun sakinliğini Âşık

ηєνєя ƒσяgєт, ηєνєя ƒσяgινє!
 ஐ๑ஐ нαяяу ρσттєя αη∂ тнє ∂єαℓтнℓу нαℓℓσωѕ ஐ๑ஐ
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2008, 12:25:44 »

Bravo Yates'e valla Dil Çıkaran :titrervekendinegelir: Neeee dört cümle mii?? Delirmiş mi bu adam ?

Dip Cevap:Evet Dil Çıkaran

Gossip Girl Âşık
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 25, 2008, 13:20:22 »

Nefret ediyorum şu yates'den yav, kafasını koparıp dev patlar uçlu kelekerlerin önüne atmak istiyorum Kızgın Umarım o 4 cümle konuşacak kişi snape değildir, yoksa mp en saçma hp filmi olacak!! Zaten gaunt'lar da yok, ne biçim iş bu Alla Alla

Haber için teşekkürler

mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

...:::eMMa:::...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2008, 15:48:56 »

eğer alan rickman 4 cümlecik konuşursa wbye gidip david yates midir nedir onu kıtır kıtır doğrayacam Kahkaha

cancancan
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 27, 2008, 13:09:09 »

gereklı olan tum konuları ya cıkartıyor ya da ustun koru soyle bı gecıyor... kıtapları hıc okumamıs hpcıler fılmlerı begenebılır ama kıtapları okuyanların begenememesı normal.. gercı zumruduanka yoldaslıgından sonra ben gıderek beklentılerımı dusuruyorum.. ılk uc fılm fena degıldı ama sonrakı ıkı fılm cok kotu yuzeysel fılmlerdı... bakalım 6.kıtaba nasıl yon verecek ... ama cok bısı deıl hıc bısı beklemıyorum..
hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 27, 2008, 13:15:14 »

gereklı olan tum konuları ya cıkartıyor ya da ustun koru soyle bı gecıyor... kıtapları hıc okumamıs hpcıler fılmlerı begenebılır ama kıtapları okuyanların begenememesı normal.. gercı zumruduanka yoldaslıgından sonra ben gıderek beklentılerımı dusuruyorum.. ılk uc fılm fena degıldı ama sonrakı ıkı fılm cok kotu yuzeysel fılmlerdı... bakalım 6.kıtaba nasıl yon verecek ... ama cok bısı deıl hıc bısı beklemıyorum..
bende öyle düşünüyorum, ayrıca david işin içine girince filmler beklediğimiz gibi olmamaya başladı. Üzgün

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: