|
Fraktal
|
 |
« : Temmuz 08, 2008, 13:32:35 » |
|
Helen McCrory (Narcissa Malfoy )verdiği yeni röportajında Melez Prens filminin yardımcı oyuncuları Helena Bonham-Carter (Bellatrix), Alan Rickman (Snape) ve Jim Broadbent (Slughorn) la olan ilişkierinden bahsetti. (Bir şey sormadan geçemeyeceğim, kitapta Cissy ve Slug karşılaşıyor muydu? Ben hatırlamıyorum ve öyle bir sahne ekleyip de Gaunt'ları çıkarmış olursa Yates'i kesinlikle öldüreceğim.)Çılgın saçları ve devirdiği gözleriyle Helena var, sonra Alan var; eğer biraz daha sakin olsaydı kalbi dururdu herhalde. Sonra Jim Broadbent var, kapıyı açarken sana doğru yalpalıyor. Bunlar gerçek değil elbette. Bu kişiler normalde baş rolleri oynuyorlar ve bazıları sadece dört kere konuşuyor filmde. (Bu muhtemelen Bella'dır; ama hele bi Sümsükus ya da Slug olsun, David'i diriltip bi daha öldüreceğim herhalde) Oyunculuk ve yapımcılık açısından muazzam bir yaratıcılık var burada. Britanya'da sıradışı olanı yaratmak burada serbest. Helen McCrory, Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda Bellatrix'i oynayacaktı; ancak hamile kalması yüzünden rol Helena Bonham Carter'a verildi. McCrory'nin son iki Ölüm Yadigarları filminde de Narcissa'yı oynayacağı biliniyor.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 13:37:03 » |
|
Şaşırmış mı bunlar ya ?! Ne demek 4 cümle !? Hadi diğerleri neyse ama Alan Rickman ? Artı bu adam Melez Prens değil mi ?! Onlarla bir olamaz , olmamalı.
(Abarttım belki ama bu adam RADA adamı yani , hem bırak benim saplantılarımı , kitapla çok alakasız olur 4 cümlesinin olması.)
Sakinmiş ha Canım Ve şunu eklemeden edemeyeceğim , Helen'in Bellatrix olmaması daha iyi oldu bence. Rolle , o karakterle bütünleşemezdi gibime geliyor.
Haber için teşekkürler Mister
PS : Teşekkürümü geri alıyorum seni pis gıcık! Sümsükus ha ? Yolarım , çizerim Artı çarpılırsın 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 13:45:06 Gönderen: JameSirius »
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2008, 13:48:07 » |
|
Benim yapacağım yorumları zaten sen kendin yapmışsın Başat. Ay inanılır gibi değil ben öldürmeyecem en satanistçe işkence yöntemlerimi onun üstünde kullanıcam. Ölüm az gelir  . Ya berbat ettiler kitabı ya onu çıkar bunu koy o karakteri geriye at bunu çıkar. Ya nasıl Alan 4 cümle eder yaa ismini veren o . Pff sağlığım açısından anlaşılan bu filmi izlememk enim için daha akıl kârı olacak.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 13:49:06 Gönderen: Fraktal »
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2008, 15:29:07 » |
|
4 cümle  Alan olamaz heralde ya Yates o kadarına cesare edemez  Hpcilerin kendisini linç edeceğini tahmin ediyordur inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2008, 17:08:05 » |
|
Alıntı Bu kişiler normalde baş rolleri oynuyorlar ve bazıları sadece dört kere konuşuyor filmde. Umarım bu "bazları" kelimesi en fazla 2 kişiden ibarettir  bi tuhaf oldu cümle ama olsunn Ya bu film bari berbat olmasın yaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2008, 17:57:44 » |
|
yalnız 4 kere diyor 4 cümle değil, yani konuşmalarının olacağı 4 sahneleri var anlamına geliyor bu. bazı sahnelerde konuşmalarına gerek yok savaş sahnesinde fln. Hem zaten snape herşeyi bakışlarıyla anlatıyor:D yinede daha fazla konuşsalar iyi olurdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2008, 21:28:26 » |
|
Gaunt sahnesi zaten yok başat... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selma_hedwig
Süt
Alan Rickman delüsüü:)
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 03:09:35 » |
|
Konuşsun konuşmasın Alan bu filmde çok çıkmalı.Tabi konuşsa daha iyi Alan'ın o güzel sesinden mahrum kalıyoz devamlı. Alan var; eğer biraz daha sakin olsaydı kalbi dururdu herhalde. Ay canım yirim ben onun sakinliğini 
|
|
|
|
|
|
 ηєνєя ƒσяgєт, ηєνєя ƒσяgινє! ஐ๑ஐ нαяяу ρσттєя αη∂ тнє ∂єαℓтнℓу нαℓℓσωѕ ஐ๑ஐ
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2008, 12:25:44 » |
|
Bravo Yates'e valla  :titrervekendinegelir: Neeee dört cümle mii?? Delirmiş mi bu adam ? Dip Cevap:Evet 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2008, 15:48:56 » |
|
eğer alan rickman 4 cümlecik konuşursa wbye gidip david yates midir nedir onu kıtır kıtır doğrayacam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cancancan
Süt
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 27, 2008, 13:09:09 » |
|
gereklı olan tum konuları ya cıkartıyor ya da ustun koru soyle bı gecıyor... kıtapları hıc okumamıs hpcıler fılmlerı begenebılır ama kıtapları okuyanların begenememesı normal.. gercı zumruduanka yoldaslıgından sonra ben gıderek beklentılerımı dusuruyorum.. ılk uc fılm fena degıldı ama sonrakı ıkı fılm cok kotu yuzeysel fılmlerdı... bakalım 6.kıtaba nasıl yon verecek ... ama cok bısı deıl hıc bısı beklemıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 27, 2008, 13:15:14 » |
|
gereklı olan tum konuları ya cıkartıyor ya da ustun koru soyle bı gecıyor... kıtapları hıc okumamıs hpcıler fılmlerı begenebılır ama kıtapları okuyanların begenememesı normal.. gercı zumruduanka yoldaslıgından sonra ben gıderek beklentılerımı dusuruyorum.. ılk uc fılm fena degıldı ama sonrakı ıkı fılm cok kotu yuzeysel fılmlerdı... bakalım 6.kıtaba nasıl yon verecek ... ama cok bısı deıl hıc bısı beklemıyorum..
bende öyle düşünüyorum, ayrıca david işin içine girince filmler beklediğimiz gibi olmamaya başladı. 
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|