Ömercan
Süt
|
 |
« : Mart 09, 2008, 18:02:01 » |
|
Bundan sonra her cumartesi TNT'de saat 20:00 Harry POTTER'IN ilk bölümünden itibaren filimlerini seyredebileceğiz! Seyretmek isteyenlere duyrulur! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 31, 2008, 12:38:14 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2008, 21:14:03 » |
|
ben gazete forumuna taşıyayım, fraktal icabına baksın 
|
|
|
|
|
|
but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...
~ Lucy
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2008, 22:56:12 » |
|
hehe ben izledim süperdi çok tatlılar yaa küçükken bayada büyümüşler saol paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2008, 21:00:49 » |
|
ben bu haberi niye şimdi okuyorum ki yaaa  cumartesi güne okusaydım izleyebilirdim. her neyse, ben de bundan sonrakileri kaçırmam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2008, 08:06:14 » |
|
elimin altında hepsi dururken oturup televizyonda saatinin gelmesini mi bekliycem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
specialgirl_127
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2008, 18:35:44 » |
|
en son kaçıncı film yayınlandı?
|
|
|
|
|
|
.....hazinen neredeyse, kalbinde orada olacak.... the Deathly Hallows...
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2008, 22:45:54 » |
|
zaten cdleri var,oturup tvde izlicem diye kendimi kasamıcam,ama arada bakarım canım
|
|
|
|
|
|
Ginevra'ya teşekkürler 
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 12, 2008, 22:48:17 » |
|
ben de geçen cumartesi denk geldim her ne kadar yüz kere izlemiş olsam da babamın odama dalıp harrynin ilk filmi tv de diyince dayanamadım koştum tv nin başına  eh cumartesi izlediğim bişey yoktu zaten iyi olur nostalji açısından en az azkaban tutsağını izledim onun cdsi yok bende 3. filmi bekliorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 12, 2008, 22:54:05 » |
|
hımm..unutmam umarım cumartesileri..saat 8  neyse izlemeye çalışırım..sağol haber için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 13, 2008, 11:35:12 » |
|
evde çıkan filmlerin cd leri var ama tv de daha heycenlı oluyo reklamlar falan  haber için saoll
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 13, 2008, 12:42:42 » |
|
TNT hangi kanaldı yaff  öfff, neyse belki rastlarım cumartesileri 20.00 hmm dikkat edeyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryGinny
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 13, 2008, 18:35:00 » |
|
Orası öylede bence sadece ilk iki filmi verirler aslında 5 filmide her Cumartsi verse güzel olur ya ama vereceklerini sanmam ama inşallah verirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|