|
Fraktal
|
 |
« : Haziran 20, 2008, 12:41:13 » |
|
J.K. Rowling'in edebi temsilcisi Christopher Little'a göre Harry Potter kitaplarının dünya çapındaki satışı 400 milyon kopyayı geçti. Ayrıca seri 67 değişik dile çevrildi. Öncelikle Rowling'i, sonrasında bu sayılardaki katkısı yadsınamaz Warner Bros'u, akabinde de minicik katkımızla (12 tane HP kitabım var ) kendimizi kutlayalım 
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2008, 14:04:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2008, 14:10:28 » |
|
2 ek kitap ek kitap mı  şu çağlar boyu Quidditch falan mı yoksa başka bişey mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2008, 14:49:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2008, 14:55:10 » |
|
Ben hiç ingilizce satan bir yere rastlamadım... Aslında fena olmazdı İngilizcemi ilerletmek açısından  Yarın bir geziyim artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2008, 14:59:37 » |
|
Ankara'da İstanbul'da Melez Prens ve Ölüm Yadigarları'nı bir çok kitapçıda gördüm ben. ZAY'ı bulmak daha zor, çünkü aradan geçen 5-6 yılda tükenmiş tabi. Ateş Kadehi ise sanırım imkansız gibi bir şey  Melez Prensi kışın Ankaraya gittiğimde görmüştüm bi kitapçıda ama alamamıştım o zmn gözüm deathly hallows dan başkasını görmüodu ama şimdi onu da istiyrm  hepsini alim diyorum ama sanırım rüyamda görürüm onu  Melez prensi bulursam alıcam azmettim!!  Ben hiç ingilizce satan bir yere rastlamadım... Aslında fena olmazdı İngilizcemi ilerletmek açısından  Yarın bir geziyim artık  ya eğer deathly hallowsdan başkasının ingilizcesi varsa bana haber verir misin ö.m. aracılığıyla lüttfeenn ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2008, 15:10:59 » |
|
www.hepsiburada.comBu sitede 6. ve 7. kitapların ingilizcesi var  Bende daha harry potter ın 6.ve 7. kitabı yok  Arkadaşlarımdan alarak okudum  Ama bu yaz aldıracağım bu kitapları  Ayrıca verdiğim sitede süper HP posterleri var :)Hepsi çok güzel  Ben babamı ikna edip aldıracağım birkaç tane 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 15:12:27 Gönderen: Smac_scaM »
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2008, 15:39:23 » |
|
www.hepsiburada.comBu sitede 6. ve 7. kitapların ingilizcesi var  Bende daha harry potter ın 6.ve 7. kitabı yok  Arkadaşlarımdan alarak okudum  Ama bu yaz aldıracağım bu kitapları  Ayrıca verdiğim sitede süper HP posterleri var :)Hepsi çok güzel  Ben babamı ikna edip aldıracağım birkaç tane  az önce baktım da siteye, melez prens geçici olarak (<< buna sevindim  ) temin edilememektedir diyo ondan sonrada sadece deathly hallows var diğerleri yok  ben diğer siteleri de dolaşim bi  belki bi umut ışığı doğar  yardımın için tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2008, 17:04:36 » |
|
Maalesef 6. ve 7. kitapların ingilizcesi var  6. kitap şuan yokmuş  6.kitap için TIk7.kitap için Tık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|