|
emruda
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 24, 2008, 18:37:15 » |
|
Çok doğru ya. bağımlılık gerçekten yapıyor. ben hp den asla vazgeçmem
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 24, 2008, 18:39:33 » |
|
Harry Potter'da Harry Potter Cafe'de en sıkısından bağımlılık yapıyor,ucundan ,köşesinden bulaşan bir daha kurtulamıyor.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2008, 04:02:47 » |
|
bağımlılık yaptığına katılıyorum. bir başlayan bir daha bırakamıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 25, 2008, 11:12:23 » |
|
işte ne güzel sigarayı bıraktırma yöntemi,bunlar değerlendirmeyi bilmiooo
|
|
|
|
|
|
Ginevra'ya teşekkürler 
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 25, 2008, 11:40:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crusers
Şeker

volkan yaman yakında sizlerle
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 26, 2008, 13:09:43 » |
|
sahidende öyle ben harry potter e baslayalı sadece 3 ay oldu ilk kitabını aldım okiyim dedim okudum ve son 6 kitabını bulmak veya almak için ailemle o kadar kavga ettim 
|
|
|
|
|
|
ı love you ginny volkan yaman yakında sizlerle
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 26, 2008, 17:16:13 » |
|
wala öle ben her kitabını 282828282 kere fln okudum heralde artık gelecek kelimeyi tahmin ediyorum okurken bende hiçbirşey bukadar bagımlılık yapmamıstı şimdiye kadar bugünlerde 7.kitabı tekrar okuyorum
ev arkilerimde hergün yakında büyü yapcan len fln gibi tahrik edici cümlelerle bıraktıemaya çalısıolar bi bilseler hp yi kendileride bırakamaz...
|
|
|
|
|
|
ve yeniden asık olmak,hayata ve heybesinde tasıdıgı tüm acılara ragmen...ÖZ 'ünde hissetmek askı...
|
|
|
-nYmPhAdORANA-
Süt
-CaRpE DiEm-
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 27, 2008, 13:34:36 » |
|
efet kesinlikle baımlılık yapıo hp bittiinde filmlerile fln napcas yawf şimdi yaptıım gibi defalarca okrum artk 
|
|
|
|
|
|
BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
|
|
|
|
|
|
demendor
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 27, 2008, 23:15:20 » |
|
BENCE DE yaa kesinlikle bağımlılık yapıyor her kitabı rahat bi 8-15 defa okumuşumdur ama asıl insanı duman eden 7. kitapta harry 2 affedilmez lanet kullanıyor sonra 1. kitabı okuyunca daha yükseltme büyüsünü yapamıyorxDxDxD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 28, 2008, 15:22:43 » |
|
e heralde bağımlılık yapar !! bağımlılık yapmazsa burda ne işimiz war !! ama zaten sevgili Marissa ablamızın da dediği gibi HPC de bağımlılık yapıyo !! bağımlı olacaksak da bu şekilde olalım !! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2008, 15:24:25 Gönderen: hp_delisi »
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 28, 2008, 18:15:17 » |
|
bağımlılık yaptığı çok doğru bizim cafe üstündede test edebilirlerdi %100 çıkardı heralde (sigara olayı dışınd atabi  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 28, 2008, 18:44:50 » |
|
o araştırma grubuna tek şunu diyebilirim: günaydın  yani o kadar kişiye sorcaklarına 1. kitaptan başlayıp bütün kitapları okusalarmış daha kolay ve zevkli bi yol kullanmış olurlarmış  olsun yine de emektir  sağol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|