|
Fraktal
|
 |
« : Şubat 23, 2008, 17:36:15 » |
|
'Genel Psikoloji Bülteni' Harry Potter' ın son kitabının basılmasıyla, hayranların kitabı bırakmasının ardından, bağımlılık yaratabileceğine karar verdi.
4000 HP hayranıyla yapılan araştırma sonucunda, araştırmacılar grubun onunda bağımlılık izleri buldu. Bu gruptakiler sigara bağımlısı olmalarına rağmen Yadigarlar' ı sigaraya tercih ediyor.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2008, 17:46:12 » |
|
ne güzel iste yeni sigara biraktirma yöntemi  ya sigarayi birakirsin yada kitabi okuyamazsin  paylasim icin sagol
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2008, 18:03:54 » |
|
çok doğru bi tespit  şu sigara olayına şaşırdım ama yaw hp nin daha çok tercih edilmesi  ilginç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2008, 18:05:37 » |
|
bencede çok doğru bir tespit,herkes büyük bir boşlukta olucak harry potter ile ilgili herşey bittiğinde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 23, 2008, 18:49:26 » |
|
Doğru bir tespit yakında bu bağımlılıktan kurtulmak isiteyenler j.knin kapısına dayanacak 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 23, 2008, 18:52:24 » |
|
çok doğru bir tespit biz de onlardan olduğumuz için nası bi duygu olduğunu biliyoruz  pylşm için sağol
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 23, 2008, 18:54:53 » |
|
Bağımlılık olayına şaşırdım desem yalan olur  Sigara yerine Harry Potter iyi bir tercih bağımlılık konusunda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2008, 18:58:48 » |
|
evet doğru valla bağımlılık yapıo bzn oturup yendien yeniden fln okuorum asa yapıp voldy taklidi bile yaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 23, 2008, 19:00:10 » |
|
hehehe ne kadar şaştım  annemle kitabı paylaşamıyoruz zati  acaba sigarayı alıp kitabı mı versem 
|
|
|
|
|
|
 3 4 5 4 3 Hayranım sana Aslı!!  Kurban bayramında görüşürüz :'(
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2008, 19:06:09 » |
|
evet kesinlikle bağımlılık yapıyor!!!
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 23, 2008, 19:09:41 » |
|
4000 HP hayranıyla yapılan araştırma sonucunda, araştırmacılar grubun onunda bağımlılık izleri buldu çok düşük bi oran 4000 de 10 kişi bağımlılık gösteryosa onların bünyesi zayıftır hahahaha...  haber için saol
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 23, 2008, 19:11:03 » |
|
evet doğru valla bağımlılık yapıo bzn oturup yendien yeniden fln okuorum asa yapıp voldy taklidi bile yaptım   ben de kendi çapımda hikayeye girip çıkıyorum  zaten 5 er defa okudum bi de üstüne kendimi de hikayeye katmaya başladım  bir gariptir HP bağımlısı olmak 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 23, 2008, 20:09:13 » |
|
Bağımlılık yaptığını zaten biliyorduk değil mi çünkü bunun en iyi örneği bizleriz..  Ben memnunum doğrusu sigara bağımlısı olacağıma hp bağımlısı olayım daha iyi..  Paylaşım için teşekkürler.. 
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
|
|