_bellatrixx_
Süt
...BeLlAtRiX LeStRaNgE...
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 10, 2008, 00:29:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 11, 2008, 12:58:01 » |
|
bncede öle uzuun uzuun araştırma yapmalarına gerek yoktu... girsinler bi hp sitesine okusunlar yorumları zaten belli olur...
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm [   
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 15, 2008, 08:33:32 » |
|
böyle bağımlılığa can kurban
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 15, 2008, 15:34:11 » |
|
sigarayla harry potter arasında ne gibi bir alaka varsa bitti kitap, seriyi baştan ala ala nereye kadar okuruz, en fazla kaç sene  bağımlılık ortadan kalkıyor bir süre sonra
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 15, 2008, 16:18:50 » |
|
bence de bağımlılık yapıyoooooooooo
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 21, 2008, 00:03:41 » |
|
İnanırım  5. ve 6. kitapları araya reklam girmeden, ardarda okumuşluğum var. Şu okul bi bitsin, tüm kitapları on beş (abarttım da neyse  ) kez daha okuyacağım. Bağımlılıktan memnunum valla 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 21, 2008, 13:41:47 » |
|
yapılmaya alışılmış olan bi iş bi süre sonra bağımlılık yapar zaten bizde yıllardır hp kitapları okuyoruz gayet normal böyle olması ayrıca araştırmaya göre sigaraya tercih etmişler hp'yi okumayı sonuç güzel olmuş gerçekten 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 21, 2008, 22:47:27 » |
|
Hp çoğumuz için bambaşka bir dünya , okurken sanki ordaymışız gibi oluyoruz. Tabii bağımlılık yapar. Bu da hayat benzeri bi şey kolay kolay vaz geçilmez. Kitapları bitirdikten sonra oluşan boşluğu hala tam kapatabilmiş değilim.  çarey kendim yazmakta buldum o da bi ayrı konu.  ehh bu hp için az bile olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #56 : Mayıs 22, 2008, 08:31:59 » |
|
sigarayla harry potter arasında ne gibi bir alaka varsa bitti kitap, seriyi baştan ala ala nereye kadar okuruz, en fazla kaç sene  bağımlılık ortadan kalkıyor bir süre sonra evet.ben bütün seriyi 14 defa okudum.artık sıkılmaya başladım.çocuklarıma falan okutayım diyodum saklıyim diyodum.belki bi kaç seneye aman okumasınlar saçmasapan kitaplar derim kimbilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #57 : Mayıs 22, 2008, 09:03:01 » |
|
sigarayla harry potter arasında ne gibi bir alaka varsa bitti kitap, seriyi baştan ala ala nereye kadar okuruz, en fazla kaç sene  bağımlılık ortadan kalkıyor bir süre sonra evet.ben bütün seriyi 14 defa okudum.artık sıkılmaya başladım.çocuklarıma falan okutayım diyodum saklıyim diyodum.belki bi kaç seneye aman okumasınlar saçmasapan kitaplar derim kimbilir. 14 ten çok daha fazlaokudum hala hiç bi kitabına doyamıyorum doyabileceğimide sanmıyorum. Hp ap ayrı bi şey inş çocuklarıma da okutma fırsatı bulurum. Benim fissettiklerimi hissetmelerini isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma-esra
Şeker

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 03, 2008, 17:51:52 » |
|
ewet yaa vallahi bağımlı yapıyor insanı arkadaşlarım deli misin kızım sen diyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaso_ela
Süt
Ela Levent 4ever