|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 23, 2008, 18:38:21 » |
|
Burda olmamasi gereken igrenc bir kac fotograf diyorum Bilerekmi bilmeyerekmi verilmis bir frikik diye tartismak bile istemiyorum Yorumsuz kaldim
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
su perisi
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 23, 2008, 18:38:35 » |
|
Emma'yı oldum olası sevmemişimdir Her zaman kendini beğenmiş, ukala bir tavrı vardı ve bütün röportajlarında bunu çok iyi bir şekilde belli ediyordu Bu nedenle HP fanatiği olduğum halde uzun bir süredir hakkında çıkan onca şeyi okumadım Umarım paranın getirdiği rahatlıkla kendini iyice dağıtmaz Küçük yaşlarda bunun ne kadar zararlı olduğuna en büyük kanıtta onlardan birisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 23, 2008, 18:52:19 » |
|
bu nee yaa  hangi şerefsiz çekmiş lan bunnarı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 23, 2008, 18:55:34 » |
|
yahuu bilerek yapılmış bi şey değildir işte adı üstünde frikik yaa daha dikkatli olursa tabi daha ii olur  kalkıpta magazinlerin yazacağı birşey yapmassa daha ii olur ama büyüdüğünün kanıtlama çabasında belki ondan yapmış olabilir  bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 23, 2008, 19:02:09 » |
|
Fant resmi değiştirdi nedeni ilk mesajda açıklandı.
Gazetecilerin şerefsizliğinden başka bir şey değil bence bu. Güzeller güzeli ve yeterince ünlü bir de üstüne herkesin peşinde koştuğu Emma'nın böyle saçma sapan reklamlara, kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok ve kız gerizekalı olmadığından dolayı bunu da kendisi biliyordur.
Arkadaşlar zaten söylemiş. Seksi poz vermek isterse gider ünlü fotoğrafçılara çektirir zaten. Aranızda bir kez bile kısa etek giyen olduysa siz gayet üstünüz düzgün zannederken farkında olmadan karşıdan bakan birinin görmemesi gereken şeyleri görebileceğini, bu yüzden sürekli bacak bacak üstüne atıp oturmak gerektiğini bilirsiniz. Bu kız daha 18 yaşında bir çocuk. Bunu bu korkunç olaydan sonra acı bir şekilde öğrenmiş olur :S
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 19:02:51 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 23, 2008, 19:05:46 » |
|
nasıl bir kötülüktür bu yahu. "emma'nın deli frikiği" başlığına akbaba gibi üşüşüp kızı yerden yere vurmak nasıl bir altbilincin göstergesidir? Sizlerin vajinası, penisi yok mu? İlla iyi aile kızı rolü oynamak için diz altında etekler mi giymesi gerekiyor? Külodunun rengi, transparanlığı size mi kaldı? İnsaf.
Burada eleştirilmesi gereken şey basının, kızların eteğinin altını gözetlemek için merdiven altında bekleşen ortaokul ergenliğindeki abazanlar gibi, arabadan inecek her ünlünün boş anını kollamasıdır. farklı açılardan çekilmiş vajina görüntülerini maharet gibi yayınlamasıdır.
bu arada ilk mesajdaki fotoğrafları kaldırıp sadece bir tanesini bıraktım. ki onu da bizzat gölgeledim. vajina görmek isteyenler lütfen farklı sitelere yönelsinler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 23, 2008, 19:06:59 » |
|
çok kötü bişe ya tmm emma nın suçu war,ama bunu fotoğraflayanlara ne demeli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 23, 2008, 19:09:24 » |
|
Aranızda bir kez bile kısa etek giyen olduysa siz gayet üstünüz düzgün zannederken farkında olmadan karşıdan bakan birinin görmemesi gereken şeyleri görebileceğini, bu yüzden sürekli bacak bacak üstüne atıp oturmak gerektiğini bilirsiniz. Bu kız daha 18 yaşında bir çocuk. Bunu bu korkunç olaydan sonra acı bir şekilde öğrenmiş olur :S
arabadan inerken nasıl bacak bacak üstüne atacak yahu  oldukça zor olsa gerek :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 23, 2008, 19:15:51 » |
|
valla arkadaşlar ben sadece paylaşmak istemiştim.benim bi kusurum varsa affedin.emmayı kötüleyip onun açık fotoğraflarını buraya koyup haz almak gibi bi niyetim yoktu yanlış anlaşılmasın.konuyu başka bi siteden görmüştüm yani başlık bana ait değildir.bende bi emma hayranı olarak çok üzüldüm ve basınıda en az Fant kadar kınıyorum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 23, 2008, 19:36:19 » |
|
resimleri koyduğun için bişey demiyorum. sonuçta +18 uyarısı yapmıştın hatta linkler bile spoiler içindeydi  merak etme, sorun yok o konuda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 23, 2008, 19:41:28 » |
|
ne bileyim sen öle bi yazmışsınki kendimi suçlu hissettim  neyse umarım emma daha dikkatli olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 23, 2008, 19:43:38 » |
|
Rööööeahh bu kaddar iğrenç bir bacak O.o Görüntü rahatsız edici,ıgrenc bır durum kanımca,gereksız ayrıca. 
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
|