|
Fraktal
|
 |
« : Şubat 17, 2008, 16:16:07 » |
|
Emma style.com' un hazırladığı 'En Özenli Giyinenler' Listesi' ne 9. sıradan girdi. Tebrikler Emma!
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2008, 16:29:10 » |
|
Emmanın her zaman kötü giyindiğini söyleyenlere inat işte budur kapak.. (: Bazen yaşını aşan kıyafet seçimi yapmış olabilir ama o giysilerin içinde bile çok güzeldi..Şimdi gayet şık ve güzel giyiniyor..Güzelliğide tartışılmaz zaten..!!! Emma..Emma..Emma.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2008, 16:38:17 » |
|
Emmanın her zaman kötü giyindiğini söyleyenlere inat işte budur kapak.. (: Bazen yaşını aşan kıyafet seçimi yapmış olabilir ama o giysilerin içinde bile çok güzeldi..Şimdi gayet şık ve güzel giyiniyor..Güzelliğide tartışılmaz zaten..!!! Emma..Emma..Emma..  emmayı hiç sevmesemde çok güzel giyindiği doğru
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 16:40:15 Gönderen: joshbsr14 »
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
KaranlıkLord
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2008, 18:00:53 » |
|
Emmanın her zaman kötü giyindiğini söyleyenlere inat işte budur kapak.. (: Bazen yaşını aşan kıyafet seçimi yapmış olabilir ama o giysilerin içinde bile çok güzeldi..Şimdi gayet şık ve güzel giyiniyor..Güzelliğide tartışılmaz zaten..!!! Emma..Emma..Emma..  aynen :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2008, 18:13:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 18, 2008, 00:06:49 » |
|
yaa gerçekten çok güzel kızz çok eğeniyorum emma cıımı sevindim listeye girmesine ama şaşırmadım çünkü hep güzel görünüo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 18, 2008, 13:24:54 » |
|
Emma yı pek sevmem ama bu listede olmasına sevindim  paylaşım için saoll
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 18, 2008, 15:57:31 » |
|
Emma'ya karşı pek hayranlığım yoktur ama listeye girmesine sevindim.Çünkü gerçekten özenli giyiniyor ve hakettiği bir yer.tebrikler Emma  (bu arada özlemişim yahu şu gazete bölümünü  )
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2008, 16:01:53 » |
|
Emma için sevindim. Ama bence gsllik göreceli bir kavram. Ewet emma bana görede çok gzl biri ama bence onu aşan kıyafetler giydiğinde yakışmıyor ve ben her zman doğallıktan sadelikten hoşlanırım. Bu görüşüme pek uymuyor ama tabii onun zevki herkes saygı duymalıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2008, 16:05:33 » |
|
Emma ne giyinirse giynsin yakışıtırıyor.Yani normal bir insanda pek hoş durmayanlar kıyafteler bile yakışıyor kıza ne diyeyim hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2008, 18:34:28 » |
|
isabetli bi seçim olmuş, gerçekten çok şık ve güzel giyiniyo!! ne giyse yakıştırıyo kendine ki zaten kendi de çok güzel !! tebrikler emma !! 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 18, 2008, 19:12:02 » |
|
hehe sevindim listeye girmesine bence de hoş giyim tarzı var ama davetlerde giydiği ayakkabılar beni yerden yere vuruyo diyim artık ne dim.ayakkabı secimini beyenmiyorum.ama doğal,hoş,güzel br kız:Dtebrik ederim
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|